![]() |
Tessék, akkor beszélgessünk egy kicsit Zsoltiról.
Ki miért szereti, vagy nem szereti! Én szeretem, mert mégis csak az első, és azért tett is a csapatért, sorra jobban ment, mindt a csapattársa Alberts! "nem szeretem", mert valahogy egy kis szikra hiányzik belőle, egy kis csibészség, zsiványság, /ami viszont néhai Kesjár Csabában megvolt/. Bár szerintem, ha a szponzorok többet dobtak volna össze neki, és nem egy Horvát focicsapatot támogattak volna helyette/MOL/, akkor talán többre vihette volna és jobban felfigyeltek volna Rá! Tudom, nincsen "HA"! Uff én beszéltem!:D |
Hajnali 5 kor időmérő!
|
És a meglepő áttörés!
A Williams-re voksoltak! Azt szerintem Rosberg kapta:) |
elaluttam reggel, ugyhogy most nézem meg a időm,érést.
davalonnal nem vitázom, nem kultivájja a stilusom. zsoltira meg igenis büszkéknek kell lennünk, mint anno Drapál Janira, aki mint tuggyuk, motorsportilag jeleskedett nem kicsit. |
:))
igen, sajnos én is elaldutam reggel:( |
Az időmérőedzés végeredménye!
2006 Australian Grand Prix Pos No Driver Team First Second Third 1 12 Jenson Button Honda 2 2 Giancarlo Fisichella Renault 3 1 Fernando Alonso Renault 4 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 5 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 6 7 Ralf Schumacher Toyota 7 9 Mark Webber Williams-Cosworth 8 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 9 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 10 8 Jarno Trulli Toyota 11 5 Michael Schumacher Ferrari 12 14 David Coulthard RBR-Ferrari 13 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 14 15 Christian Klien RBR-Ferrari 15 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 16 6 Felipe Massa Ferrari 17 11 Rubens Barrichello Honda 18 19 Christijan Albers MF1-Toyota 19 21 Scott Speed STR-Cosworth 20 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 21 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 22 23 Yuji Ide Super Aguri-Honda |
mivan, hol vannak a funok?
jo vot a tájmmérce, de igy se naon tudom ki mennyi benzinnel indul. pedig ez az a pálya, ahol lehetne üres tankkal indulni, a változékony idő miatt. |
:)
nem láttam az időmérőt:( az ismétlést sem, sajnos ehhez nem tudok hozzászólni:( |
nem baj, bár gondolom neked igen.
azé nyomtam 1 ződt neked, hátha vidit rajtad vmit. :D amugy egész jol sikerült, a 2 ferko kihullott, majd nézd meg vhogy. |
úúú:D
Köszi! Én már próbáltam, és én most nem tudok neked:(, majd legközelebb! |
All times are GMT +1. The time now is 19:46. |