Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

Békés 09-12-2006 21:17

Logikus:)
De ezt akkor csak az intravénásan hódfüggők válalják be gnómmal v óriással, vagy nagyrészt betonelfek akik az 1/A-s seregcserés módszerrel törnek a csúcsra:)

wand 09-12-2006 21:17

én ragaszkodnék kb az eredeti elképzeléshez:

1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 25%
(3) - top 20%
(4) - top 15%
(5) - top 12%
(6) - top 8%
(7) - top 5%
(8) - top 1%
(9) - top 1. helyezés

Ati 09-12-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 31121)
De ezt akkor csak az intravénásan hódfüggők válalják be

Nem is sok 9 személyiséges orit láttam futkosni mostanság. :)

McLoad 09-12-2006 21:31

Sziasztok!
Na ezt is végig olvastam habár bele telt egy pár órába.

A kék számocskák 2-3 személyiség után már csak presztizs kérdés mint ahogy ezt többen is mondták. Ezért én nagyon szigorú feltételeket szabnék e fölött söt már ezekre is. Viszont aki aki nem presztizsböl csinálja csak nem szereti az 1/a-t vagy neki ez a szorakozás annak ne kelljen minden 2évbe uj orit inditania azért mert nem tud megfelelni. Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna. Vagyis egy (4)-es ori aki körbe fordul de ugy érzi hogy nem felel meg az ereje (5)-nek az maradhason (4) vagy ha akar, akár lehesen (2)-es is.

A top1-es vitán meg olyan hülyeség vitázni hány (9)-es szövi rohangál? Mint ahogy írtátok egy (9)-es ori van csak és legalább 3 év amig ilyen szövi össze jöhetne de nehezitet feltételekkel ez még meszébb kerül. Tehát hülyeség azon filozni mi van ha 4 (9)-es lesz egy szövibe.

Én egy uj javaslattal álnék elö

1 30%
2 20%
3 15%
4 10%
5 5%
6 2%
7 1%
8 top3
9 top1

Top15% egy csoportban se okoz különösebb nehézségeket a 4-5 személyiségek mert csak presztizs miatt van.

A szabin lévö szinthatár fölöti hektár vesztés pedig ugy jó ahogy Ati írta.

Üdv McLoad

McLoad 09-12-2006 21:35

Én is a 336 kör top1 meg egyebek elöltésére szavazok.

[Qpe_] 09-12-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 31125)
ne kelljen minden 2évbe uj orit inditania azért mert nem tud megfelelni. Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna.

Ez eddig meg nem merult fel, pedig szerintem nagyon jo otlet.
Legyen ilyen lehetoseg annak aki csak a jatek kedveert akar forogni, egyszer es mindenkorra lemond a tovabbi szemelyisegekrol, marad amennyi eppen van, cserebe a fellepes feltetelei is allandosulnak.

A %-os kerdeshez nem szolok hozza, mert sajnos sok olyan csoport van, ahol nem jatszottam meg, ezert nem ismerem a teljesites felteteleinek nehezseget tapasztalatbol.

Ati 09-12-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 31125)
Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna. Vagyis egy (4)-es ori aki körbe fordul de ugy érzi hogy nem felel meg az ereje (5)-nek az maradhason (4) vagy ha akar, akár lehesen (2)-es is.

Ez mindenképp egy új, eredeti, és elég radikális javaslat. Nem is értem hogyhogy nem nekem jutott eszembe. :) Szerintem ezt akár ettől a témától függetlenül is érdemes esetleg észben tartani. Jelenleg erre egyetlen megoldás a zéró-start, az viszont mindenképp 1 személyiségre visz vissza.

McLoad 09-12-2006 22:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31133)
Ez mindenképp egy új, eredeti, és elég radikális javaslat. Nem is értem hogyhogy nem nekem jutott eszembe. :) Szerintem ezt akár ettől a témától függetlenül is érdemes esetleg észben tartani. Jelenleg erre egyetlen megoldás a zéró-start, az viszont mindenképp 1 személyiségre visz vissza.

Akkor egyszerü csak a zéro-startot kéne böviteni. Máris megoldodott a nem presztizs kérdés miatt körbeforgos orik problémája.

wand 09-12-2006 22:44

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 31137)
Akkor egyszerü csak a zéro-startot kéne böviteni. Máris megoldodott a nem presztizs kérdés miatt körbeforgos orik problémája.

hmm.. grat! :D
a többi problémához is bátran hozzá szólhatsz, és nekünk már nem sok dolgunk lesz :)

szerintem ezt megvitatni is felesleges, Ati iktassa be magának, hogy a kék számot az adott ori tulaja ha akarja tudja csökkenteni.

jah és a százalékaid is jók!

Senki 09-12-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31133)

Ati ez irónia vagy tényleg tettszik? végülis némi önkritika mellett igazán reális lehet ez szerintem.

All times are GMT +1. The time now is 17:26.