Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Ati 03-07-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78473)
Mondja minden klubbok ismerőse és tagja.:P :)

Én az ilyeneket gondolkodás nélkül utasítom vissza.:))))

Egyszerűbb elfogadni, és már annyira nem arról szól az iwiw, amiről szólt az elején, hogy totál nem is érdekel az egész. :)

Cassandra 03-07-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78474)
Egyszerűbb elfogadni, és már annyira nem arról szól az iwiw, amiről szólt az elején, hogy totál nem is érdekel az egész. :)

Őőő... miért egyszerübb? Mellette van az elutasító gomb.:)

Azon, hogy az Iwiw jelenlegi formájában minden értelmét elvesztette, nem fogunk összeveszni, mert ez sajnos tény.

Szecsa 03-07-2007 13:31

Én azért még mindig látom értelmét...főleg, hogy rengeteg helyen éltem, jártam :) Alapvetően ha szükség van vkire, akkor egyszerubb elerni...

Kutyuleee 03-08-2007 00:47

Mondjuk nekem sikerült a lehetetlen:D iwiwen megtalálni egy vadidegen csajt szigetről akinek a nevére se emlékeztem (alkohol gonoszsága:D,a telcsim meg behuzták...) és tök véletlenül sikerült:D egy régi ismeröst kerestem akinek mint utolag kiderült ugyanaz a neve...:D azóta is együtt vagyunk:P azóta áldom az iwiwet:P meg kedves volt osztálytársam is kapott egy láda sört:D:D:D

Zsáni 03-08-2007 06:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 78675)
Mondjuk nekem sikerült a lehetetlen:D iwiwen megtalálni egy vadidegen csajt szigetről akinek a nevére se emlékeztem (alkohol gonoszsága:D,a telcsim meg behuzták...) és tök véletlenül sikerült:D egy régi ismeröst kerestem akinek mint utolag kiderült ugyanaz a neve...:D azóta is együtt vagyunk:P azóta áldom az iwiwet:P meg kedves volt osztálytársam is kapott egy láda sört:D:D:D

nem akarod eladni a sztorit egy regényírónak? :)
én elolvasnám ;)

mellesleg már nincs meghívóm :p
és nem is adtam volna oda :p
:D

Cece 04-07-2007 22:35

Úgy fest korai volt az öröm a körlevelekkel kapcsolatban :( Van ez a kapsz free valamit, ha regelsz mittoménhova üzit már vagy harmincadszor kapom meg :mad: Kissé idegeseít a dolog

Zsáni 04-08-2007 09:21

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 85934)
Úgy fest korai volt az öröm a körlevelekkel kapcsolatban :( Van ez a kapsz free valamit, ha regelsz mittoménhova üzit már vagy harmincadszor kapom meg :mad: Kissé idegeseít a dolog

csak harmincszor? :O
minnyá megkereslek, és én is elküldöm neked :D

monro 07-25-2007 07:54

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78476)
Őőő... miért egyszerübb? Mellette van az elutasító gomb.:)

Azon, hogy az Iwiw jelenlegi formájában minden értelmét elvesztette, nem fogunk összeveszni, mert ez sajnos tény.

Engem meg mostnában talált meg egy lány 14 év elteltével. 2 hétig nyomozott mire meglettem... ha fennlennék az iwiwen gondolom korábban sikerült volna neki :) Azóta valahogy érdekel ez a dolog. Egyszóval ha valakinek van egy meghívója számomra akkor hálás lennék érte. Köszi.

Synkel 09-23-2007 16:29

Höhh, mire mindenkit kezd nem érdekelni a dolog, én is regeltem:)

Ati 09-23-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 126152)
Höhh, mire mindenkit kezd nem érdekelni a dolog, én is regeltem:)

Ha arra vágyok, hogy az előttem levő valami 99%-ban tele legyen reklámokkal, akkor behozok egy reklám-újságot. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:12.