![]() |
Mi? Hogy legyen még egy faj ami tolvajlás ellen van bevédve??? Ezt határozottam ellenzem. Épp elég nekünk az óriás faj nem?
Csökkentsük a tekercslopást, a pénzt már így se lehet lopni ahol bankok fetrengenek, lassan minek a tolizás egyáltalán? fölösleges lesz lassan a tolis ország. Tudom hogy páran ennek örülnének, de ezzel is csak laposabb lesz a játék |
Quote:
Nem bevédve legyen hanem rakija lagyen védettebb max 80%-ig,de 50% kevés. Ezzel még tolizható marad sőőt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nos szerintem egy 2×, 3× szorzót egy jó tolis könnyedén teljesíti, így aztán nem mondanám hogy védett, csak éppen nem tudja bárki lopni. szóval ezen ne aggódjatok. ;) |
tudom megint én leszek a gonosz, hogy a másik végletből közelítem meg. sokszor mondom, ha tekizhető fajod van akkor megérdemled ha kitekiznek, csak lakás legyen benn.
ha törpe vagy megérdemled, hogy lelopják a nyersijeidet, miért nem dobod ki a piacra és a kpt meg fogja a bank. a törpe egész jó hadis is és piszok jó termelő. nem kell neki se gyengítés, se erősítés. így van ez jól. nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:04. |