Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Non Omnis Moriar 02-27-2007 15:34

Mi? Hogy legyen még egy faj ami tolvajlás ellen van bevédve??? Ezt határozottam ellenzem. Épp elég nekünk az óriás faj nem?
Csökkentsük a tekercslopást, a pénzt már így se lehet lopni ahol bankok fetrengenek, lassan minek a tolizás egyáltalán? fölösleges lesz lassan a tolis ország. Tudom hogy páran ennek örülnének, de ezzel is csak laposabb lesz a játék

LotR 02-27-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 76306)
Mi? Hogy legyen még egy faj ami tolvajlás ellen van bevédve??? Ezt határozottam ellenzem. Épp elég nekünk az óriás faj nem?
Csökkentsük a tekercslopást, a pénzt már így se lehet lopni ahol bankok fetrengenek, lassan minek a tolizás egyáltalán? fölösleges lesz lassan a tolis ország. Tudom hogy páran ennek örülnének, de ezzel is csak laposabb lesz a játék

POC én még bízom benne hogy vannak akik ennek nem örülnének;)
Nem bevédve legyen hanem rakija lagyen védettebb max 80%-ig,de
50% kevés.
Ezzel még tolizható marad sőőt...

Non Omnis Moriar 02-27-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 76185)
legyen a mostani 50%-ban lopható rakija, illetve épfelmérés 0 épületekkel :)

Ezt viszont tetszik...

Non Omnis Moriar 02-27-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76308)
50% kevés.

A védettebb raki... jol van, végül is az még OK, pláne ha a varitól függ hogy fent van-e. Hadi törpe ugyse teszi fel :D

laci 02-27-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76308)
50% kevés.

80%??? Tudod, az óriást a szieszta pont 80%-ban védi a tekercslopás ellen, és ki lop rendszeresen tekercset óriástól? Épeszű ember nem, mert a nyereség olyan kevés, hogy nem éri meg...

Kisbér 02-27-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 76312)
80%??? Tudod, az óriást a szieszta pont 80%-ban védi a tekercslopás ellen, és ki lop rendszeresen tekercset óriástól? Épeszű ember nem, mert a nyereség olyan kevés, hogy nem éri meg...

Pl egy ork :D

Non Omnis Moriar 02-27-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 76314)
Pl egy ork :D

Vagy egy ember akiről lepattan az óriás :D

lacqa 02-27-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 76306)

a pajzsos javaslatra gondolsz, ugye? nyilván a 'tolis' beszél belőled laci-ból és LotR-ből
nos szerintem egy 2×, 3× szorzót egy jó tolis könnyedén teljesíti, így aztán nem mondanám hogy védett, csak éppen nem tudja bárki lopni.

szóval ezen ne aggódjatok. ;)

Grabi 02-27-2007 15:57

tudom megint én leszek a gonosz, hogy a másik végletből közelítem meg. sokszor mondom, ha tekizhető fajod van akkor megérdemled ha kitekiznek, csak lakás legyen benn.
ha törpe vagy megérdemled, hogy lelopják a nyersijeidet, miért nem dobod ki a piacra és a kpt meg fogja a bank.
a törpe egész jó hadis is és piszok jó termelő. nem kell neki se gyengítés, se erősítés. így van ez jól.
nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit

laci 02-27-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 76319)
tudom megint én leszek a gonosz, hogy a másik végletből közelítem meg. sokszor mondom, ha tekizhető fajod van akkor megérdemled ha kitekiznek, csak lakás legyen benn.
ha törpe vagy megérdemled, hogy lelopják a nyersijeidet, miért nem dobod ki a piacra és a kpt meg fogja a bank.
a törpe egész jó hadis is és piszok jó termelő. nem kell neki se gyengítés, se erősítés. így van ez jól.
nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit

Abszolút egyetértek.

All times are GMT +1. The time now is 18:04.