![]() |
Quote:
Engem sosem zavart ha hadi támad ki 2*10k-val, csak ez nem jellemző a részükről, annál inkább jellemző a full barakk-tornyos elfekre. |
Ez a módosítás pedig elkészült már ugyan, de egyelőre nem szándékozom élesíteni. Sokkal több negatívumát látom, mint előnyét. A foglalkoztatottság amúgyis problémás eseteihez újabb problémás, és sokak számára nehezen érthető helyzeteket tenne hozzá.
Van-e bármi olyan ok, amire nem gondoltam, és ami miatt feltétlenül szükség van erre? És most nem arra gondolok, hogy könnyebb legyen a játék a tapasztaltabb játékosoknak. |
Quote:
egy szöviben leszabiznak mondjuk nyaralás, bármi miatt. 1 tagnak emberplaccon van a tartaléka (és mondjuk nem rendezte el, vagy hirtelen leestek az árak...), szóval leszabiznak szépen egymás mellett. Neki visszajönnek az egységei, de el is mennek, mert nincs férőhely. Befokozódnak lakossággá, ő meg felmászik a pontlistában. Sok egysége volt, messze kerül. Ez MOST azt jelenti, hogy több körre kerülhet a szövijétől, azaz prédává válik (válhat). HA bevezetésre kerülne az újítás ott jönnének vissza egymás mellett, ahol voltak. (Na jó a lóvéját azt bukná persze...) Tudom elég gyenge indok, de eddig nem olvastam senkitől... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt az amúgyis problémás témakört tetézné ez a módosítás azzal, hogy egy szabi előtt teljesen jól működő ország szabiról visszajöve romokban hever. |
Quote:
|
Quote:
Egy kezdo embernek _nincs_ olyan orszaga, amiben ez a modositast kart tud tenni. Ha szabin romokban heverne, szabi nelkul sem tudna megoldani, hogy mukodjon. Ha azt mondod, hogy az anarchosok miatt csinalod ezt, hogy lehessenek eletkeptelen, szetelezett orszagok szabin, akkor megertem, de igy nem. :) |
Quote:
Mindez azért, hogy az évek óta játszó profiknak könnyebb legyen a szintlépés. Nem érzem mégcsak egyensúlyban sem a két oldalt, nemhogy a második legyen a nyerő. |
Ebben az esetben nem lehetne betenni egy olyan módosítást, hogy a szabin lévő oriknál nem számítanak be a pontba a házban el nem férő emberek? Ha viszzajön szabiról, akkor ismét beszámít, de a 3 éve szabin lévő orik nem fognak a top helyeken tanyázni.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:20. |