![]() |
Quote:
Szal siessetek, még újrázhattok :) |
Quote:
Ati az érvelésem leggyengébb pontjába kötsz bele, aféle előételnek szántam csak és ezek szerint félre is értettem a javaslatodat picit. |
Quote:
|
Törölve.....
|
Quote:
Neked azért lenne jó a mostnai felállás, mert az új tagok akkor szépen sokszorozzák nálatok azt a pénzt, amit nem tisztességes (és még finoman is fogalmazok) módon szedte(te)k össze és vittek fel... Mindenki tudja, hogy miattatok jött létre a felvetés, akkor kellett volna gondolkozni és most senkit nem érdekelne ez az egész újrázásos téma... De, hát megvolt az arc, azt hittétek, tiétek a világ (legalábbis B) Így legalább el fog nyúlni az az időszak, ami alatt lehet újramatyizni az összecsalt értékeket :) Betojva meg senki nincs, szerintem erre láttatok elég példát... Csak elege lett mindenkinek (nekem mindenképp), hogy van 1 jó ötlet, ahol Te és none (a másik Fair Lovag) mindent lefelé ujjaztok, hiszen ez a klánodat eléggé hátrányosan érintené... Nagyon is jó az ötlet, én nem is venném figyelembe, ki hogy áll, hanem alapból 500-1000-2000-4000 körnél engedém az újrát... Akkor meggondolnátok, újrázzak-e 4k kör múlva vagy termeljek TISZTESSÉGESEN, mint mások |
Ati, hogy nézne ki az érték ami alapján számolva lenne az újraindulási idő? Számítana benne külön az arany, a rúna, a tekercs és a katonai egységek száma is? Mert így elég körülményesnek tűnik.
A sima 500-1000-2000-4000 kör jobban tetszik. |
Quote:
van vkinek 4-4-4 millirádnyi arany-rúna-teki ha lecsökken 2-2-2-re akkor újrázhatna rendesen(hogy így vmi el is vesszen az újrával), de ha üres lenne az ori, akkor nem? |
Quote:
az a rész nem tetszik, ami lehetetlenné teszi a topklán beérését, ami miatt hónapokat kell termelni magasabb hekin 1 klánütés miatt.. de ok szüntesd meg az újrázással a vagyon gyarpítását, de akkor szüntessük meg a top klánok katifelhalmozását is.. bár ha újra jelenlegi formában megszűnik nem fogok miatta már aggódni..:) miért baj, ha évek ráfordításával nagyobb vagyont halmoz fel valaki, mint aki nem szánja rá az időt és az energiát? pár mrd teki sokkal kevésbe irreális, mint az a kati, amit a big megtermel..:) és ugye nincs is lehetőség a biget beérni csak ha abbahagyják.. mert mint a pék ellen kimentek mikor termelni kezdett a klán, (a kidobás megszüntetését is szorgalmazzák az elfokozást viszont valamiért nem..:)) így nemigen tud senki termelni alattuk.. és nehogy már arrol szóljon a játék, hogy ha az 1. nem akarja, akkor nem lehet beérni.. bár nem támogatom az újrázás módosítását, de innentől nem írok ide, ez a te játékod tegyél, ahogy jól esik.. ((ha a módosítást bevezeted kérlek törölj a fórumról, köszönöm:))) |
Gondolom a szintkezdési állapot számítana, és lenne valami pontrendszer, hogy mi mennyit ér, piactól függetlenül...
None-nak: Igen, sőt lökjünk vissza mindenkit 200 hekire, mert milyen már, hogy vannak nálam nagyobb országok is, őket hogyan fogom beérni? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:23. |