![]() |
Quote:
|
más is nyugodtan hozzászólhat a beszélgetéshez kíváncsi lennék több ember véleményére is.
|
Quote:
Megtennéd hogy tiszteletben tartod a mások esetleg a tieddel nem egyező véleményét?Miért van az hogy ha valakinek más a véleménye és nem egyezik a tieddel akkor rögtön frusztrált,bugyuta,vagy nem tud játszani... Ezek után hogy merjen bárki is megszólalni? |
Quote:
|
Quote:
Aki megerdemli, azet tisztelem. De leirom, mit miert irtam. Frusztralt: jonnek itt hogy mennyi egyseg van a piacon, szerintem ennek semmi koze a temahoz, tenyleg csak szemelyes frusztraltsag lehet. Bugyuta: Ha Neked azt mondjak, hogy fogod magad, raallsz egy klanra, es elfokozol 2 milla egyseget, es innentol biztos a siker, nem tartod bugyutanak? Szerintem egy klanraallas sosem biztos siker. De ezt ne Neked kelljen mar magyaraznom. Hidd el, en is jobban orulnek, ha temaba vago, ertelmes vita lenne, es nem lenne belekeverve minden mas. |
Quote:
|
Remy én a piacos dolgot csak azért irtam mert irtátok,hogy de utána lehet fokozni,persze már akinek...,és ez szorosan összefügg a piaccal.Amugy meg mért csak annak a véleményét tiszteled aki megérdemli? te is irtad az elöbb, hogy mindenki irja le a véleményét,hát igy tényleg senki nem fog ideirni mert csak lehurrogjátok,lehülyézitek.Én is leirtam a véleményem és a válaszodnak semmi köze nemvolt a témához csak le lettem hülyézve.Mindenkinek más a véleménye általában és ezt te nem tudod elfogadni már sokszor kiderült.
|
Quote:
Bevallom, en eddig egy orszagot lattam 0 hazzal, az epp a Pannonban volt. Akos valt ki az Oviba, utni a Szkarabeuszt. Raadasul igy sem sikerult neki... Sot, majdnem oket vertek be... Azt ne is emlitsuk, hogy vedtek ki... :) |
Remy, ha te nem játszol A-ban, akkor neked nem mindegy, hogy mi történik?
Egy célod lehet A-ban: A visszatérő egységeket kirakni a piacra :D (hahaha) Burkoltan minden hsz-edben ezt az eseményt véded, nehogy elvegyék előled. Ugyanis ha megszűnne a fokozás, akkor elértéktelenedne az összegyűjtött egység. Épp ezért inkább bombázod ezt a témát, hogy így a másikat védd. De te szent ember vagy és nem a saját érdekeidet nézed, de még mégse láttam tőled olyan ötletet, ami a többségnek jó lett volna. Egy a lényeg neked, a piacra ne legyen negatív hatással a változás. Nem értem mit háborodsz fel és támadsz, amikor más ezzel jön... Csak nem azért, mert így van? és frusztrált is vagy emiatt? esetleg bugyuta? Érdekes dolgok ezek :) |
Quote:
Erdemben nem valaszolnek, mert neked felesleges, plane ilyen hozzaszolasra. Ps: Nekem egy darab egysegem nincs, csak a klannak van. Bocs, a "még mégse láttam tőled olyan ötletet, ami a többségnek jó lett volna." reszre valaszolnek: menj szemeszhez. (ha ez megvan, olvasgasd a megvalosult javaslatokat, van egy par tolem...) (Meg legalabb magadnak ne mondj ellent... Ha nem jatszom A-ban nincs is erdekem...) |
All times are GMT +1. The time now is 02:59. |