![]() |
Nálam is előjött amit Swiss és Dus írnak, csak takarító ellen, és teljeen olyan mint ahogy Dus leírta.
|
Ati: mint ahogy írtad, hogy a tanulás és a szintlépés tp-je eltolódhat halál esetén. Miért nem lehet úgy megoldani, hogy az össz tp-ből és a felhasználható tp-ből is levonásra kerül a halál által. Vagy átnevezni a felhasználható tp-t inkább a Következő szinthez szükséges tp-nek. Így ha csak az össz.tp a lényeg, mert 1 szint=1 tanulás (plusz esetleg küldetések adnának) akkor nem lenne elcsúszás. Mivel maradhatnának fixek a szintkövetelmények, csak maximum halálkor csökken az össz tp-d és emiatt később éred el a köv. szintet.
Vélemény? |
Quote:
|
Látom, hogy mi okozza a féloldlas harcot. Befejezem a térképbővítést, és javítom. Addig akit nagyon zavar, az kereskedjen, az is tesztelendő úgyis, és ott nincs harc.
|
Quote:
Kárigényrendezésre a lapot már felküldtem az iktatóba. :))))) |
Quote:
|
Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
Esetleg még ha találsz köszörűkövet, azzal is lehetne növelni +1 sebzést, de csak egyszeri alkalommal (lehetne nem csak +1 sebzésű, hanem random módon, de csak azonosításkor derülne ki, hogy mennyit is) |
Quote:
|
A fővárosi csatornában lakozó mobok TP-jeit átírtam, mert irreálisan alacsonyak voltak. 7-10. szint környékén most ideálisak.
|
Pók erősebb mint egy kutya és jóval kevesebb tp-t ad...
Patkány is adhatna 60 helyett olyan 75 környékét, mert vagy 15 csatakör a megölése és elég nagyot is tud ütni... Denevér, kígyó rendben ;) (ha már ennél a témánál vagyunk) |
All times are GMT +1. The time now is 04:02. |