Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Ildee 06-13-2009 12:18

Nálam is előjött amit Swiss és Dus írnak, csak takarító ellen, és teljeen olyan mint ahogy Dus leírta.

Phoenix 06-13-2009 12:33

Ati: mint ahogy írtad, hogy a tanulás és a szintlépés tp-je eltolódhat halál esetén. Miért nem lehet úgy megoldani, hogy az össz tp-ből és a felhasználható tp-ből is levonásra kerül a halál által. Vagy átnevezni a felhasználható tp-t inkább a Következő szinthez szükséges tp-nek. Így ha csak az össz.tp a lényeg, mert 1 szint=1 tanulás (plusz esetleg küldetések adnának) akkor nem lenne elcsúszás. Mivel maradhatnának fixek a szintkövetelmények, csak maximum halálkor csökken az össz tp-d és emiatt később éred el a köv. szintet.

Vélemény?

Ati 06-13-2009 12:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 215112)
Ati: mint ahogy írtad, hogy a tanulás és a szintlépés tp-je eltolódhat halál esetén. Miért nem lehet úgy megoldani, hogy az össz tp-ből és a felhasználható tp-ből is levonásra kerül a halál által. Vagy átnevezni a felhasználható tp-t inkább a Következő szinthez szükséges tp-nek. Így ha csak az össz.tp a lényeg, mert 1 szint=1 tanulás (plusz esetleg küldetések adnának) akkor nem lenne elcsúszás. Mivel maradhatnának fixek a szintkövetelmények, csak maximum halálkor csökken az össz tp-d és emiatt később éred el a köv. szintet.

Vélemény?

Mind a kettőből vonódik le most is, de sikerült egy kicsit túlbonyolítani...

Ati 06-13-2009 12:47

Látom, hogy mi okozza a féloldlas harcot. Befejezem a térképbővítést, és javítom. Addig akit nagyon zavar, az kereskedjen, az is tesztelendő úgyis, és ott nincs harc.

Swiss 06-13-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215115)
Látom, hogy mi okozza a féloldlas harcot. Befejezem a térképbővítést, és javítom. Addig akit nagyon zavar, az kereskedjen, az is tesztelendő úgyis, és ott nincs harc.

Már akartam másolni az újabbat, de látom már nézed. Köszönöm gondolom mindenki nevében.

Kárigényrendezésre a lapot már felküldtem az iktatóba. :)))))

Ati 06-13-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215116)
Már akartam másolni az újabbat, de látom már nézed. Köszönöm gondolom mindenki nevében.

Kárigényrendezésre a lapot már felküldtem az iktatóba. :)))))

Csak úgy félszemmel pillantottam rá, mert térképet csinálok... Ezt már tegnap akartam, csak ugye közbejött az adatbázis-csere, úgyhogy ma már mindenképp be akarom ezt tenni... :)

Phoenix 06-13-2009 13:03

Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
Esetleg még ha találsz köszörűkövet, azzal is lehetne növelni +1 sebzést, de csak egyszeri alkalommal (lehetne nem csak +1 sebzésű, hanem random módon, de csak azonosításkor derülne ki, hogy mennyit is)

Dus 06-13-2009 15:11

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 215119)
Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
Esetleg még ha találsz köszörűkövet, azzal is lehetne növelni +1 sebzést, de csak egyszeri alkalommal (lehetne nem csak +1 sebzésű, hanem random módon, de csak azonosításkor derülne ki, hogy mennyit is)

Én inkább azt javaslom, hogy a második támadást, és az extra erőt, csak a középszintű harcművészet után lehessen tanulni, a harmadik támadást meg csak a haladó harcművészet után...Cserébe a második támadás szintszükséglete 10 legyen, a harmadiké meg 20... :)

Ati 06-13-2009 15:29

A fővárosi csatornában lakozó mobok TP-jeit átírtam, mert irreálisan alacsonyak voltak. 7-10. szint környékén most ideálisak.

Dus 06-13-2009 15:34

Pók erősebb mint egy kutya és jóval kevesebb tp-t ad...

Patkány is adhatna 60 helyett olyan 75 környékét, mert vagy 15 csatakör a megölése és elég nagyot is tud ütni...

Denevér, kígyó rendben ;)

(ha már ennél a témánál vagyunk)

All times are GMT +1. The time now is 04:02.