![]() |
Sztem ez a növekedés más téma, kár is erre tovább menni ez elég nagy változtatás, meg nem is értem minek kell ez, lehet h leírtátok és figyelmetlen voltam. Amúgy meg /20-as megoldás mellett vagyok.
|
Quote:
A szintenkénti teki meg nem volt eredetileg komoly ötlet, tök véletlen írtam be úgy, hogy észre se vettem, aztán valaki felhívta rá a figyelmemet...:) |
Quote:
Én mint eddig is, a teki%/20-at támogatom...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De próba cseresznye... Kíváncsi lennék amúgy Atis mit gondol a dologról... És hogy olvassa-e egyáltalán ezt a topicot :D |
Quote:
Szerintem az autóvédelem az egyik alap aminek a vonalán menni kellene. Mostanában az anarhban toliztma orkal élőhalottakat. Ha jól emléxem a harmadik ork általában nem is tudott már végig gyujtani, valahol a 25-30 akció között beált az autovédelem. Mit gondoltok megoldható lenne hogy a teki esetében a 15. után áljon ez be vagy menjen a tekizés is 25-30ig de vigyen kevesebb tekit a tolvaj? Elvesztettem kicsit aitt a /10 meg a /20-azás közepette, de számomra elfogadható lenne az hogy autovédelem 25-30 húzá s után és a jelenlegi húzását a tolinak gyengitsük 1/3-al vagy 1/2-vel. Esetleg az bonyolultá tenné a dolgot hoy ha az ori a szükséges teki mennyiség 3szorosánál többet tart az oriban akkor ne áljon be az autóvédelem? Ha igy lenne hogy autóvédelem nem áll b ha több a teki mint szükséges háromszorosa akkor az jó lenne a toliosoknak mert ha találnak egy jó zsíros célpontot akkor azt nyugodtan leszedhetik, ha viszont nem tekimennyiségtöl függetlenül beáll az autóvédelem akkor valamelyest ez visszaszorithatja a jksz-es teki átadást, bár ha nem igy akkor máshogy játszák át a pénzt :) Gyula |
esetleg valakinek lenne marha sok ideje meg kedve kigyüjteni az érdemleges javaslatokat?
Nagyon megköszönném ha valaki megtenné helyettem :) Hogy egy kupacban legyenek :) |
Quote:
Az autó védelem szerintem ne szimplán lopás mennyiség után álljon be (tekintettel a teki halmozásra), hanem pld teki mennyiség után is... pld ha csak 3e teki van már az oriban, vagy kevesebb és loptak tőled x körön belül mondjuk 50x akkor jöhet a teki védelem... ez összerakva azzal, hogy a tudomány%/20-at lehetne tekiből lopni, szerintem bőven elegendő lenne... |
Nem tudom, volt-e már szó ilyesmiről, de mi a véleményetek erről?
1. A fajonál az a bónusz, hogy "x tudományágban elérhető maximum y%" módosulhatna alap faji bónusszá (pl. félelfnél nem 40% toli és lakiteki, hanem +10% férőhely és +10% toli erő) 2. erről tuti volt szó: tekiből ugyanannyit kéne tartani, mint eddig, de a tudományok max. hatásfoka lenne keveseb (pl. 30%helyett 15%). Így egy tekizéssel nem lehetne akkora kárt okozni, viszont a tekilopás elsődleges célja(a pénzszerzés) sem szorulna háttérbe, mert változatlanul ugyanannyi tekit tartana mindenki, csak kevesebb lenne a bónusz a tudományokra. Ezzel valamilyen "kecske-káposzta" féle kompromisszumos megoldás születhetne, mert a tekikre kevesebb hangsúly helyeződne, de a tekilopás ettől még jó bevételi forrás maradna. |
All times are GMT +1. The time now is 19:06. |