![]() |
Z süsdmeg annyira bjutiful a sztori de most lécci dolgozd át hogy én mint a főhős is benne legyek:p
|
Benne voltál, te voltál a katona akit a tiszt kérdőre vont...:D
|
Mondjuk így: "ezek után az egész táj elsötétedni látszott, mintha valami nagy vihar készülődne. Hirtelen óriás tengeri hullámok tűntek fel a hegyek ormain és tajtékozva közeledtek a megmaradt sereg felé. Látszott ahoy az utolsókat elsöprő erővel ragadja el az ár, ami ellen semmit se tehettek, s egyre csak közeledett. SA lovag már-márr érezte a sós víz fojtogatását, amikor egyszercsak a trónteremben megszólalt a vele szemben álló dalia /én, a szerk. :D/ -Jó kis halu volt, mi?:D "
|
DE hova tűnt "karakterevő" Z? :)
|
Ma szabin vok. :) Nagytakarítósat csináltunk, mert vasálnap végre jönnek haza Őfődicsőségességes I. Balázsbubuék :)
Pettyes: dobáld ki :) De ne feledd! (Ha mindenből túl magas az értéked a KM hozzád igazít a végin aszt az ellső banzájba belehal az egész banda :D:D:D Holnap lecek aszt folyt köv :) |
Na ma ha jut időm írok egy kis bevezető irányelvet :) A választot kasztok, népek problémás pontjait megbeszéljük.
Az indulási alapokról: Felszerelés: mindenki írja össze mi az amit szeretne magával vinni, beleértve az esetleges lovakat, járműveket stb. (azért ojat ne írjatok, h egy galeaszt is visztek :) (Steve kivétel. Ő akár egy várost is cipelhet magával. Persze illúzióként, álandó koncentrálással :) Pénz: a felszereléslista átnézése után megmondom mindenkinek mennyivel kezd. Az előtörténetben legyen benne a származás, szülőhely, esetleges tanulmányok elvégzése (mikor-hol) Ifinbe eljutni az előélet alatt csak Steve-nek kell és Pettyesnek. A többieket akkor is be tudom hozni, ha "otthon vannak :) |
Emberkék! agyon eltünésese van sokaknak :( Vagy még a végin kiderül, h én vagyok legtöbbt net? :)
|
félhetet kérek ha lehet
|
Quote:
|
Chris :):) pl. Pettyesre, meg Arwyl, Bár lehet, h ezerrel dolgoznak meg ijjenek. Senembalj addig csiszolgatok :)
Steve :9 Megkapod :) Nyugodtan csak. :) De vigyázz nehogy illúzijókaját vegyél valahol :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:48. |