Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Tsobi 03-27-2008 11:13

Akkor nem is tennék hozzá semmi érdemlegeset :)

Princ 03-27-2008 18:16

Kezdek megbarátkozni gondolatban evvel. Biztos én is gyakrabban használnám a segélyt a kritikus esetekben, ha később vissza fogom tudni tölteni. :)

Amit a közmorállal kapcsolatban írtam, az látom senkit sem fogott meg, megpróbálom másképpen. Ha pénzt szeretnék ebbe az új tartalékba tölteni, de a nyugisan stagnáló közmorált nem akarom az égbe röpíteni, hogy másnap arra is figyelnem kelljen, mit tegyek? Semmiképp nem lehetne különválasztani a két dolgot? Értem h külön menü nem, de egy külön beviteli mező ennek? Vagy legalább egy checkbox?

A másik kérdésem, hogy mire való az a 2 hét, amíg nem lehet hozzányúlni a segélyhez. És, ha jól követtem, a tartalékhoz sem lehet majd. Az 5. szinten világos, hogy túl nagy előnyt jelentene a forduló oriknak, de a többi szinten? 11 (13) nap alatt semmi baj nem történhet? Frusztrálni fog a zárolt tartalék. :rolleyes:

Valezius 03-27-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 167129)
Amit a közmorállal kapcsolatban írtam, az látom senkit sem fogott meg, megpróbálom másképpen. Ha pénzt szeretnék ebbe az új tartalékba tölteni, de a nyugisan stagnáló közmorált nem akarom az égbe röpíteni, hogy másnap arra is figyelnem kelljen, mit tegyek? Semmiképp nem lehetne különválasztani a két dolgot? Értem h külön menü nem, de egy külön beviteli mező ennek? Vagy legalább egy checkbox?

Mintha reagáltam volna már rá :rolleyes:

Ha apránként rakod be, akkor semmilyen hatással sincs a sima morálra. Asszem ha kevesebb, mint a népesség 10szerese.

A 2hétre még visszatérek.

SZERK:
Ati válasza.
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...eg%E9ly&page=2

Princ 03-27-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 167130)
Mintha reagáltam volna már rá :rolleyes:
Ha apránként rakod be, akkor semmilyen hatással sincs a sima morálra. Asszem ha kevesebb, mint a népesség 10szerese.]

Bocs, ez elkerülte a figyelmem, most már látom. :)
Csak az a helyzet h hatással van rá. Népesség négyszeresét osztva például emelkedik. De ha tényleg van ilyen mennyiség, ami alatt nem hat, és az még belefér a 'rendeltetésszerű' használatba, nekem az is jó. Majd felfogadok egy bérmunkást, hogy rakjon be 100 millát vmelyik délután az orimba. :D

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 167130)

Köszönöm, tehát Ati korábbi válasza:
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111621)
Szintlépés után nem verhettek le olyan hirtelen, hogy feltétlenül a segélyhez kelljen nyúlni...

Vette a fáradságot, hogy ne azt írja: csak. :-))

Fefe013 04-20-2008 09:32

Olvasgattam tegnap a kézikönyvet és abban már szerepel, hogy lehet növelni a segélyt pénzosztással, gondolom a új verzióban valósul majd meg.....
Érdekelne ezzel kapcsolatban született e már döntés az arányról (1:10?) és persze a A-ból lefordulásról (gondolom nem hozhatják le)....

Bár az, hogy még a megfontolás alatt állók közt van, nem ezt sugallja:)

Ati 04-20-2008 09:36

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170692)
Olvasgattam tegnap a kézikönyvet és abban már szerepel, hogy lehet növelni a segélyt pénzosztással, gondolom a új verzióban valósul majd meg.....
Érdekelne ezzel kapcsolatban született e már döntés az arányról (1:10?) és persze a A-ból lefordulásról (gondolom nem hozhatják le)....

Bár az, hogy még a megfontolás alatt állók közt van, nem ezt sugallja:)

A kézikönyv a 7-es verzióra vonatkozik, az egyelőre még nincs. Ezért szerepel abvban már, míg a valóságban nem, hiszen még nem vagyunk a 7-es verziónál.

A lefordulás kérdése nagyon egyszerű volt: a mostani rendszer marad, miszerint a normál módon gyűjtött része a segélynek lefordítható ahogy eddig, a betett része pedig nem lefordítható. Azt vagy felhasználod, vagy elveszik forduláskor.

Fefe013 04-20-2008 09:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170693)
A kézikönyv a 7-es verzióra vonatkozik, az egyelőre még nincs. Ezért szerepel abvban már, míg a valóságban nem, hiszen még nem vagyunk a 7-es verziónál.

A lefordulás kérdése nagyon egyszerű volt: a mostani rendszer marad, miszerint a normál módon gyűjtött része a segélynek lefordítható ahogy eddig, a betett része pedig nem lefordítható. Azt vagy felhasználod, vagy elveszik forduláskor.

Értem, én is ezt gondoltam, köszi.
Tehát az arányról nincs még döntés....?

Rebellis 04-20-2008 11:53

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170694)
Tehát az arányról nincs még döntés....?

Szerintem ez érdekel mindenkit ;) :rolleyes::D:D

Tsobi 04-20-2008 22:06

Ati jól bereklámozza a hetes verziót,hogy tűkön üljünk a beiktatásig :D
Csak nehogy csalódás legyen a vége :cool:

All times are GMT +1. The time now is 11:43.