![]() |
Akkor nem is tennék hozzá semmi érdemlegeset :)
|
Kezdek megbarátkozni gondolatban evvel. Biztos én is gyakrabban használnám a segélyt a kritikus esetekben, ha később vissza fogom tudni tölteni. :)
Amit a közmorállal kapcsolatban írtam, az látom senkit sem fogott meg, megpróbálom másképpen. Ha pénzt szeretnék ebbe az új tartalékba tölteni, de a nyugisan stagnáló közmorált nem akarom az égbe röpíteni, hogy másnap arra is figyelnem kelljen, mit tegyek? Semmiképp nem lehetne különválasztani a két dolgot? Értem h külön menü nem, de egy külön beviteli mező ennek? Vagy legalább egy checkbox? A másik kérdésem, hogy mire való az a 2 hét, amíg nem lehet hozzányúlni a segélyhez. És, ha jól követtem, a tartalékhoz sem lehet majd. Az 5. szinten világos, hogy túl nagy előnyt jelentene a forduló oriknak, de a többi szinten? 11 (13) nap alatt semmi baj nem történhet? Frusztrálni fog a zárolt tartalék. :rolleyes: |
Quote:
Ha apránként rakod be, akkor semmilyen hatással sincs a sima morálra. Asszem ha kevesebb, mint a népesség 10szerese. A 2hétre még visszatérek. SZERK: Ati válasza. http://forum.hodito.hu/showthread.ph...eg%E9ly&page=2 |
Quote:
Csak az a helyzet h hatással van rá. Népesség négyszeresét osztva például emelkedik. De ha tényleg van ilyen mennyiség, ami alatt nem hat, és az még belefér a 'rendeltetésszerű' használatba, nekem az is jó. Majd felfogadok egy bérmunkást, hogy rakjon be 100 millát vmelyik délután az orimba. :D Quote:
Quote:
|
Olvasgattam tegnap a kézikönyvet és abban már szerepel, hogy lehet növelni a segélyt pénzosztással, gondolom a új verzióban valósul majd meg.....
Érdekelne ezzel kapcsolatban született e már döntés az arányról (1:10?) és persze a A-ból lefordulásról (gondolom nem hozhatják le).... Bár az, hogy még a megfontolás alatt állók közt van, nem ezt sugallja:) |
Quote:
A lefordulás kérdése nagyon egyszerű volt: a mostani rendszer marad, miszerint a normál módon gyűjtött része a segélynek lefordítható ahogy eddig, a betett része pedig nem lefordítható. Azt vagy felhasználod, vagy elveszik forduláskor. |
Quote:
Tehát az arányról nincs még döntés....? |
Quote:
|
Ati jól bereklámozza a hetes verziót,hogy tűkön üljünk a beiktatásig :D
Csak nehogy csalódás legyen a vége :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 11:43. |