Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 07-23-2008 11:06

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 184069)
Harcosok klubja is hasonlóan kezdődik. Bár kissé más lesz a vége.

Nem pont erre gondoltam :rolleyes:

vityu 07-23-2008 22:48

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 184063)
Igen, ez a lényege, voltak benne elég dúrva jelenetek is...:(
A végéről meg ne is beszéljünk...

Hát én is láttam, nekem is jókat mondtak róla, de még a vége előtt az elmegy kategóriába soroltam, de utána... sokat gondolkodtam, hogy amikor összerakták végleg a filmet, a fejesek nem gondolkodtak el, hogy jó lett volna egyszerűen csak megölni a csávót? :eek::cool:

Fefe013 07-23-2008 23:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 184128)
Hát én is láttam, nekem is jókat mondtak róla, de még a vége előtt az elmegy kategóriába soroltam, de utána... sokat gondolkodtam, hogy amikor összerakták végleg a filmet, a fejesek nem gondolkodtak el, hogy jó lett volna egyszerűen csak megölni a csávót? :eek::cool:

Amikor ott állt fenn komlyan már azt vártam, h az utolsó csaj apja keresztüllövi, v vmi, de nem:(

Dr Rozi rendel 07-24-2008 07:22

Szex és New York ( Sex and the City)
Hogy oldjuk a hangulatot! :)
A film csajokról, nemcsak csajoknak.... Egy esküvő körüli bonyodalom, és annak utóélete. Van szükség ekkora felhajtásra egy esküvő miatt?

laci 07-24-2008 07:37

Visszatérve a Parfümre:

úgy tűnik, én leszek az ellentábor, nekem nagyon tetszett. Tényleg elég "lassú" film, nem a manapság megszokott "minden 3 percre kell egy <meglepő> fordulat" stílus, hanem jó ráérősen vezeti végig a cselekményt. A vége is tetszett, és ha pl. az lett volna a slusszpoén hogy a csaj apja lelövi, akkor csalódtam volna benne, mert baromira kiszámítható lett volna, szerintem a nézők 99%-a erre várt. És ez nem egy tipikus hollywoodi film, annak minden kliséjével és kiszámíthatóságával, de nem ááááám ;)

Amúgy asszonypajtás olvasta a könyvet, ami alapján a filmet készítették, és azt mondta hogy sokkal jobb a filmnél (igazából éppen ő akarta megnézni, a könyv miatt, de neki sem tetszett :))

Fefe013 07-24-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 184156)
Szex és New York ( Sex and the City)
Hogy oldjuk a hangulatot! :)
A film csajokról, nemcsak csajoknak.... Egy esküvő körüli bonyodalom, és annak utóélete. Van szükség ekkora felhajtásra egy esküvő miatt?

Párom ezt is meg akarja nézni velem:D

Quote:

Originally Posted by laci (Post 184157)
Visszatérve a Parfümre:

úgy tűnik, én leszek az ellentábor, nekem nagyon tetszett. Tényleg elég "lassú" film, nem a manapság megszokott "minden 3 percre kell egy <meglepő> fordulat" stílus, hanem jó ráérősen vezeti végig a cselekményt. A vége is tetszett, és ha pl. az lett volna a slusszpoén hogy a csaj apja lelövi, akkor csalódtam volna benne, mert baromira kiszámítható lett volna, szerintem a nézők 99%-a erre várt. És ez nem egy tipikus hollywoodi film, annak minden kliséjével és kiszámíthatóságával, de nem ááááám ;)

Amúgy asszonypajtás olvasta a könyvet, ami alapján a filmet készítették, és azt mondta hogy sokkal jobb a filmnél (igazából éppen ő akarta megnézni, a könyv miatt, de neki sem tetszett :))

Általában a könyveket nem tudják úgy visszaadni...:(

Az én lelkivilágomnak jobb lett volna:), már majdnem úgy lett így vége, h ő a hős, s amiket csinált jó meg szép, ez nem tetszett benne...:(

Dr Rozi rendel 07-24-2008 08:08

Fefe :)
Szerintem nyugodtan megnézhetitek együtt! Nem fogsz rajta elaludni! :)

Pepa 07-24-2008 08:10

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 184159)
Párom ezt is meg akarja nézni velem:D

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 184160)
Fefe :)
Szerintem nyugodtan megnézhetitek együtt! Nem fogsz rajta elaludni! :)

Én barátomnak azt mondtam, hogy azt a filmet biztosan nem fogom megnézni. De jó, hogy - ilyenkor- nincs asszony aki nyaggatna emiatt:D

Dr Rozi rendel 07-24-2008 08:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 184161)
Én barátomnak azt mondtam, hogy azt a filmet biztosan nem fogom megnézni. De jó, hogy - ilyenkor- nincs asszony aki nyaggatna emiatt:D

Ugyanmáááár!!! Ez rossz indok... :)

Fefe013 07-24-2008 08:22

Amúgy nem zárkózom el semmilyen filmtől se, tehát előítéleteim nem szoktak lenni, meg ugye megvannak az eszközei, h meggyőzzön...:)

A múltkor a Step up-ot néztük együtt, tipikus amerikai happy end-es sztorija van (a film elején lehetett tudni a végét), de ha vki szereti a táncot az nézze meg, mert nagyon jól mozognak benne...

All times are GMT +1. The time now is 00:49.