Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

Redback 11-25-2008 15:58

a rendszerleíró adatbázisban hol találom meg az officeom cd kulcsát?

Redback 11-25-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197854)
mondjam meg ?:D

jó lenne :D

Phoenix 11-29-2008 11:43

Üdv :)

Az lenne a gondom, hogy van egy nyomtatóm, ami max A4-es méretig nyomtat, de én minimum A3-as méretet szeretnék, mármint úgy, hogy több A4-es lapból összeállítani. De eddig nem találtam olyan programot, amivel ez lehetséges, mivel vagy a nagy képet összezsugorítja A4-es méretre, vagy a nagy képből csak egy A4-es méretnyit enged kinyomtatni.
Valakinek valami ötlet?

rak_loo 11-29-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 198234)

Az lenne a gondom, hogy van egy nyomtatóm, ami max A4-es méretig nyomtat, de én minimum A3-as méretet szeretnék, mármint úgy, hogy több A4-es lapból összeállítani. De eddig nem találtam olyan programot, amivel ez lehetséges, mivel vagy a nagy képet összezsugorítja A4-es méretre, vagy a nagy képből csak egy A4-es méretnyit enged kinyomtatni.
Valakinek valami ötlet?

Ha jól emlékszem ezt régen én mozaik progival oldottam meg...
a nevére már nem emlékszem,de valami mozaik progi volt és azzal akkor képet és annyira bonthattam amennyire és amekkorára akartam.:) remélem érted

Phoenix 11-29-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198246)
Ha jól emlékszem ezt régen én mozaik progival oldottam meg...
a nevére már nem emlékszem,de valami mozaik progi volt és azzal akkor képet és annyira bonthattam amennyire és amekkorára akartam.:) remélem érted

Na ezzel egy jó ötletet adtál, utánna kerestem a mozaik nyomtatásnak, erre kidobta a adobe indesign (CS3) progit, igaz 30 napos próbaverzió, de erre pont elég lesz :)

Köszi a segítséget! :)

Xeper 11-30-2008 02:17

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 198234)

Valakinek valami ötlet?

Tudtommal a paint így nyomtat :)

Phoenix 11-30-2008 08:45

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 198318)
Tudtommal a paint így nyomtat :)

Fruck...azzal nem is foglalkoztam, mert túl egyszerűnek tartottam és működik :o
Köszi a tippet :)

rak_loo 11-30-2008 09:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 198326)
Fruck...azzal nem is foglalkoztam, mert túl egyszerűnek tartottam és működik :o
Köszi a tippet :)

komoly? :D

dreaman68 11-30-2008 21:25

Üdv

tudna valaki ajánlani valamilyen lejátszót amivel mpeg4 is el tudok játszani.. valamiért ha winamp-pal játszom le nincs kép

rak_loo 12-01-2008 08:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 198412)
Üdv

tudna valaki ajánlani valamilyen lejátszót amivel mpeg4 is el tudok játszani.. valamiért ha winamp-pal játszom le nincs kép

Codec-ed van?Ha nincs akkor ajánlanám az Ace Mega Codec's packot le tudod tölteni INNEN.

ui.: nekem tökéletesen lejátsza vele^^

All times are GMT +1. The time now is 11:58.