![]() |
Quote:
Ha semmi előnye nem származik belőle, miért származzon hátrány? |
Quote:
|
Quote:
elemezzük kinek lenne jó: aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le. és ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van. Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás?? neked. |
Quote:
tudom hogy hüle vok :) de elemezzünk... nekem miért lenne jó? nekem minimális a leadandó % om így is, a topp köreim így is úgy is annyi, hogy elegendő a ki-be lépéshez, akármelyik verzió születik meg... én valószínű soha az életbe nem fogok kibe lépni ezzel az országommal A-ban még egyszer... Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás?? nekem? :eek: |
Quote:
azért mert lehetőséged lenne mostantól a következő 10 évben 3 havonta ki-belépni klánokba 1% leadással, én elhiszem, hogy te nem használnád ki, de előbb utóbb mást biztos és mindenzt úgy, hogy a mostani toppon kívül csak akkor van erre másnak lehetősége, hogyha a top 30 alján eltölt szép csendben 1-2 évet. beláthatjuk ez erősen gátolhatja a felfelé igyekvők haladását. míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig. (bár hozzáteszem, az eredeti javaslatom, miszerint a belépéskori földleadást 500 hektárban maximumban határozzuk meg jobban teszik, lévén azért az nem kevés föld, és mégis megéri a kockázatot.) |
Quote:
ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak? :eek: nem zavar ha szájba rágósan magyarázod el, mert hüle vok :) de még mindíg nem jöttem rá, nekem miért jó ha nem használom, de mindegy :D :D |
Quote:
viszont a megoldást nálam okosabbakra hagyom mentem aludni. jóccak! |
Quote:
Sot, ha az a vki most kimegy szk-ra, elmulik a top kore, epp ugyanolyan helyzetben lesz, mint kozuletek vki. Szerintem ezt igy nezd. Amig normalisan vitatkozunk, persze nem kell megsertodve elmenni, hogy majd az okosabbak megmondjak... Nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye. Csak Te is csak a magad szemszogebol nezed, pedig epp mondtad, hogy ne ezt tegyuk... |
Játékidő 1.000 kör 15.203 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.683 hektár 29.035 hektár MEGFELEL Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 15.122 kör MEGFELEL Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL Igy fordultam le és akkor most én is követeljem a topkörök után járó kedvezményt??? Megdolgoztam érte szal akkor jár is nem?Szerintem ez így azért komikus lenne nem? |
Quote:
Miért kellene, hogy ez máshogy működjön itt? Ha van 0 kör top30%-a, akkor miért kapna mondjuk 10% földleadási bónuszt? :-o |
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |