![]() |
Quote:
|
hadi-vari gnóm
Sziasztok!
Most fogok elöször fellépni az A-ba! Az lenne a kérdésem hogy menyire életképes egy hadi-vari gnóm. Kb olyan 14% templom és 30% barakkom van, 8% kocsma mellett. Ez így mennyire életképes? Min kéne változtatni? |
Quote:
Attól függően kéne változtatni, hogy mit akarsz játszani A-ban.. Ha sok a szabad időd (és van tartalékod, bár azt lehet Aban is pótolni) játszhatsz hadit, ha kevés, akkor inkább betonelf.. Egyáltalán mi a terved? Fordulni 4k-ról fordulni 9k-ról vagy top30-ban orit ragasztani?:) Van klán ahova mész? Vagy majd lépés után keresel? Mert illene a klánhoz is igazítani a terveket(legalábbis bizonyos keretek között..), nem csak az éplistát, de a fajt is.. Igazából van itt sok hsz 1/A-ról, hogy mit érdemes oda vinni/mivel érdemes ott játszani, de ha kicsit konkrétabban kérdezel, akkor válaszolok pontosabban..:) |
Quote:
Jelenleg olyan 1800 hekin vagyok, ez nem kevés? |
Quote:
Mondanám, hogy 70% barakk felett.. de igazából helyzet függő és alacsony hekin nem is olyan vészes a helyzet.. igazából annyi barakkot kell építeni, amennyivel tudsz ütni.. ha van tartalékod, kicsit meg is kell első körben ismerni a piacot, a csoport, így annyira nem éleznék ki lépéskor, de 50/10 min elférhet..:) Lehet kevés az 1800 heki, de pl ha nincs sok tartalékod, akkor egész békésen lehet ott termelni..:) |
Quote:
köszönöm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Éplistázni tud magának, ha átépül néha.. tartalék meg orknak is ugyan úgy kell.. Fent ígyis úgyis mrdok mennek el a pontlistában lévő rések miatt.. Igazából a jó klán azért lenne fontos, mert kezdő, így valakinek segíteni kéne.. :) Összefoglalva: a gnóm jó hadis még Aban is és kb nincs beüthetetlen ori egyéniben gnómnak sem..:)(Ez alatt nem azt értem, hogy elviekben nem építhető, hanem azt, hogy a gyakorlatban nem láttam annyira élezett elfet, csak egy volt közel hozzá, de az is üthető volt még:)) |
Quote:
Ork lehet még jó választás hadinak, vagy elf fedezgetni, ha nem vagy aktív..:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |