![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem nem lesz rossz később sem, ha majd mégis úgy alakul, fellépek és kész:) |
Quote:
|
Én nem értem itt most mi a gond. Ha nézek egy teljest soha nem a top tetején látom a nagy háborúkat. Ahol ugye van a pénz meg a blablabla, hanem ott, ahol "nincs pénz". Most akkor tényleg az a bajotok, hogy nem tudtok 1000mllrd-al közlekedni? Mert ha csak 900mllrd van nálatok lekaszálnak, a játszani nem tudó, csóró országok? Hát szégyelhetitek magatokat :D:D
|
Quote:
|
Mégegyszer kérdezem: van valami konkrét oka annak, hogy néhányan nem a megbeszélés ideje alatt szólnak hozzá a témához, hanem annak lezárta után jönnek kelteni a hanguzlatot?
Ennek a fórumnak a célja nem a hangulatkeltés, hanem a megbeszélések. Természetesen nem utólag kell a megbeszélésekhez hozzászólni, hanem akkor, amikor azok aktuálisak. Ezért aki csak a hangulatot kelteni jött (Rém, Bonesoul és további beceneveik), azt arra kérem, hogy legközelebb időben jöjjön, akkor szóljon hozzá a témákhoz, amikor azokról még megbeszélés folyik, utólag pedig fogadja el, hogy helyettük mások így döntöttek. Ezzel a hangulatkeltést kéretik befejezni, mert erre semmi szükség. Köszönöm. |
26. án küldted a levelet h hozzálehet szólni
|
Quote:
Azt hiszem, hoyg 1-2 év elég volt mindenkinek, hogy hozzászóljon, és ne UTÓLAG akarjon világot megváltani. A döntés ezzel kapcsolatban megszületett, utólag felesleges reklamálni. Legközelebb majd nem 2 év távlatából akarsz hozzászólni az egyes témákhoz. |
jó tetudod, de akkor remélem azt is bevezetitek ehez hogy legalább annyi legyen benne hogy szabin lévő orit kilehessen kerülni... ezt ha bevezetitek ehez a szabályhoz akkor semmi gond nemlenne.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:58. |