Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Bonesoul 12-02-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139403)
Ati régebben említette, hogy 27 ország van az összes csoportban együttvéve akiket érint ez a dolog. Ők hol voltak amikor a téma megbeszélése zajlott? Te hol voltál? Bár ez mindegy, mert téged most se érint..

És akkor mivan ha őt most nem érinti akkor már nem is érdekelje meg ne foglalkozzon vele lehet hogy 2 honap mulva neked lesz rossz emiatt ez nem zavar ugylátom csak azt nézed hogy most mivan

Synkel 12-02-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Bonesoul (Post 139404)
És akkor mivan ha őt most nem érinti akkor már nem is érdekelje meg ne foglalkozzon vele lehet hogy 2 honap mulva neked lesz rossz emiatt ez nem zavar ugylátom csak azt nézed hogy most mivan

Nem most, hanem már elég régóta. Mondhatnám évek óta. Engem nem tudsz meggyőzni, hogy két évi topos termelés kell ahhoz, hogy fentebb tudj hadakozni.
Nekem nem lesz rossz később sem, ha majd mégis úgy alakul, fellépek és kész:)

Rém 12-02-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139405)
Nem most, hanem már elég régóta. Mondhatnám évek óta. Engem nem tudsz meggyőzni, hogy két évi topos termelés kell ahhoz, hogy fentebb tudj hadakozni.
Nekem nem lesz rossz később sem, ha majd mégis úgy alakul, fellépek és kész:)

igen? fellépsz? és ha másik országod előtted van hogylépsz fel?

Kubbi 12-02-2007 17:42

Én nem értem itt most mi a gond. Ha nézek egy teljest soha nem a top tetején látom a nagy háborúkat. Ahol ugye van a pénz meg a blablabla, hanem ott, ahol "nincs pénz". Most akkor tényleg az a bajotok, hogy nem tudtok 1000mllrd-al közlekedni? Mert ha csak 900mllrd van nálatok lekaszálnak, a játszani nem tudó, csóró országok? Hát szégyelhetitek magatokat :D:D

Bonesoul 12-02-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 139409)
Én nem értem itt most mi a gond. Ha nézek egy teljest soha nem a top tetején látom a nagy háborúkat. Ahol ugye van a pénz meg a blablabla, hanem ott, ahol "nincs pénz". Most akkor tényleg az a bajotok, hogy nem tudtok 1000mllrd-al közlekedni? Mert ha csak 900mllrd van nálatok lekaszálnak, a játszani nem tudó, csóró országok? Hát szégyelhetitek magatokat :D:D

Sose mondtunk ilyet hogy x pénz alatt nem lehet felmenni me megölnek vagy akármi nemtom ezt honnan szedted

Ati 12-02-2007 17:50

Mégegyszer kérdezem: van valami konkrét oka annak, hogy néhányan nem a megbeszélés ideje alatt szólnak hozzá a témához, hanem annak lezárta után jönnek kelteni a hanguzlatot?

Ennek a fórumnak a célja nem a hangulatkeltés, hanem a megbeszélések. Természetesen nem utólag kell a megbeszélésekhez hozzászólni, hanem akkor, amikor azok aktuálisak.

Ezért aki csak a hangulatot kelteni jött (Rém, Bonesoul és további beceneveik), azt arra kérem, hogy legközelebb időben jöjjön, akkor szóljon hozzá a témákhoz, amikor azokról még megbeszélés folyik, utólag pedig fogadja el, hogy helyettük mások így döntöttek.

Ezzel a hangulatkeltést kéretik befejezni, mert erre semmi szükség.

Köszönöm.

Rém 12-02-2007 17:54

26. án küldted a levelet h hozzálehet szólni

Ati 12-02-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139415)
26. án küldted a levelet h hozzálehet szólni

Ez a téma júliusban indult, ennek elődeinek többésge januárban, az egyik TAVALY januárban.

Azt hiszem, hoyg 1-2 év elég volt mindenkinek, hogy hozzászóljon, és ne UTÓLAG akarjon világot megváltani.

A döntés ezzel kapcsolatban megszületett, utólag felesleges reklamálni. Legközelebb majd nem 2 év távlatából akarsz hozzászólni az egyes témákhoz.

Rém 12-02-2007 18:00

jó tetudod, de akkor remélem azt is bevezetitek ehez hogy legalább annyi legyen benne hogy szabin lévő orit kilehessen kerülni... ezt ha bevezetitek ehez a szabályhoz akkor semmi gond nemlenne.

Ati 12-02-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139419)
jó tetudod, de akkor remélem azt is bevezetitek ehez hogy legalább annyi legyen benne hogy szabin lévő orit kilehessen kerülni... ezt ha bevezetitek ehez a szabályhoz akkor semmi gond nemlenne.

Van ilyen téma a megbeszélések között? Van. Akkor esetleg most kéne hozzászólni, nem ahhoz is utólag...

All times are GMT +1. The time now is 11:58.