![]() |
Quote:
Nem megy jól a bemásolás! Az 1000 feletti épületmennyiségnél a pont előttivel számol. 1000 feletti házamat 1-nek írta, és így a többit is. A többi jó, az működik. Jó lenne, ha nem venné figyelembe a pontokat az 1.000 feletti épületeknél :) De ha így marad se baj, csak úgy könnyebb :) |
Quote:
(És, hogy mennyire idegesítő tud lenni, hogy az angolban tizedes pont van...) |
Quote:
És azt se mondtam, hogy nem kerek épületeim vannak :eek: Sajnos még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet 1,3 házat építeni :p |
Quote:
|
Quote:
Nem mondtam, hogy Te ezt mondtad... ;) Én gondolom úgy, hogy mivel angolban a pont az tizedespont, ezért adta ezt az értéket. |
Fabrikáltam én is egyet, valószínű még vannak benne hibák, elírások, de várom őket, hogy tudjam javítani :D:D
http://data.hu/get/2684092/red_calc_0.9.xls.html |
Quote:
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) javascript<b>< helyen. * Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.valami.hu-t a www.valami.hu helyett. * Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. * Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. Nekem ezt írja ki :( |
IE szintén.
|
Hupsz, mostmár elvileg jónak kell lennie :)
|
akkor ne kattintsátok, hanem másoljátok ki a linket :p
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |