![]() |
mikor
szntetek mikor lecc ennek vége?
mikor lecc döntés? ha én lennék a főnök ,simánnnn megemelném a katonai védelmet 30%ra és a bevezetett szigoritások mértékét felére csökkenteném.és akkor még mindig nyerésre állunk! :) lassan nem elég a sok 1etem se hogy kiszámold az elf tudását. szntetek mikor lecc döntés? lehet hogy már elhangzott de már nincs cérnám vélgigolvasni. további szépnapot mindenkinek. senáj :) |
Quote:
Ebben az esetben ne vegyél részt a megbeszélésekben, mert nem neked való. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
igen
Quote:
"idő mint a tenger" csak nehogy roszkor érintsen a dolog. :) szal nem sürgetni szeretném,csak ha lehet szeretném tudni,hogy mikóó?? de ha nem tudhatom azt is tudni akarom:) köszönöm sziasztok |
Quote:
Ha a toronyarányt/torony+barakk arányt nézzük, akkor már csak azt kellene kitalálni hogy mikor érje el a maximumot :) Amúgy lehet bonyolítani kicsit (még így sem lenne túl bonyolult), hogy a toronyarány*X-kocsmaarány... egy sok kocsmát tartó elf jogosan árt, nem csak azért mert éppen befér :) |
Quote:
És mi van akkor ha az elfnek kevés a tornya, de 4-5 körre lévő országot szétgyújt ??? a távolság miatt nem mehetnek rá a seregek :D A mostani malluszok enyhítésén kívül esetleg lehetne az elf tolvaj ártóakcióinak a távolsággal arányos hatásfokán is rontani ! (bár ez is szigorítás, a normális elfek érdekében mondom) Ilyen szigorítással könnyebb szívvel lehetne a tárgyalt malluszokon finomítani :) Tehát 2-3 kör távolságon kívül szinte elveszítené a hatásfokát az ilyen jellegű cselekmény. Ez is segítene az "ártózó elf" problémán, mert ha 2 körrel alatta van egy ork, nem hiszem hogy merné gátlástalanul gyújtani, ki tudja melyik hajnalon fognak hozzá (a támadó íjászait lecserélve) besétálni a "betonnak hitt védelmén". |
Quote:
még be is linkeltem nem régiben egy linket ami a tolvajkodással foglalkozik és ezek változtatásával, az ilyen hozzászolásokat oda... ezzel nem az ártozó elf problémát oldanád meg, ha nem megölnéd a tolvaj elfeket... |
Tisztelt Xeper, és Hóhér:
KOMOLYAN MONDOM EZ HIHETETLEN! MEGINT ÉN VAGYOK AZ ELSŐ SZÁMÚ KÖZELLENSÉG! DE MIÉRT?????????? ÉN CSAK MÁSOK GONDOLATMENETÉT FOLYTATTAM SZÁMOKBAN BEMUTATVA! PONT AZÉRT, MERT IRREÁLISNAK TARTOM! ERRE MIT KAPOK A POFÁMBA??????? HOGY MILYEN HÜLYE JAVASLATAIM VANNAK!!!!! BAROMIRA NEM AZ ÉN JAVASLATOM VOLT!!!!!!!!!!! MOST ELÉG! ÉN SZÁLLOK KI!!!!!!!!!! ENNYI!!!!!!!!!!! (és természetesen én vagyok az, aki nem olvas vissza... PFFFFFFFFFF) |
| All times are GMT +1. The time now is 08:13. |