![]() |
Quote:
(rövid üzi) |
bocs,
nem akartam lekezelo lenni. en is utalom :S ugy tunik ez a topic az elfek "siratofala" lett. elffel topcsaszar lenni olyan mint aki tai-csi-t gyakorol magaban es ugy akar K1 bajnok lenni, hogy 1merkozest se jatszik le. |
Nagyon szeretem az mf elfeket ugy egész türhető volt,de ezzekel a változtatásokkal majd megnézem ki lesz elf...pffff egy faj kilőve...
Sztem tul keménynek sikerült a változtatások,de a "nagyok" ezt biztos jobban tudják:p :p |
Quote:
hát na mindegy, így jártunk :) |
Quote:
|
Quote:
Nem pusztán az előlrejutása vált nehezebbé, hanem egy nem agyonbetonozott elf ország puszta megmaradása is. |
Quote:
mellesleg eddig nem volt olyan rossz faj az elf...B-ben például szerintem nagyon is életképes...volt. |
nem mondom hogy maradéktalanul tetszenek az elf maluszai ebben a formában.
viszont! azért akkora tragédia sincs:) szerintem ezáltal sem lesz felesleges az elf. egyszemélyes klánt játszani ezentúl is a legalkalmasabb. napi egy belépéssel tamagocsizni ezentúl is a legalkalmasabb. vitába szállnék azzal az érvvel is hogy egy feles bármikor agyonlopja:) nem mintha nem lenne így:D de hol is? 5. szinten, ahol sok a feles, és max 4-en ahol még akad!!! de lennt pont ezért eddig is kevesebb elf volt. feljebb hol van feles? ember pedig át nem lopja... |
milyen érdekes h amikor a 10%-ról volt szó akkor megkérdezted az emberek véleményét h mi legyen és nem tetszett amit írtak ez már akkor is látszott!
és ezt sokan észre vették! most h a maluszok jöttek nem kérdezted meg mik legyenek azok csak beraktad mert neked így jó h tudjuk te vagy a főnök és ezt is érzi mindenki! te most magadnak csináltad ezt a játékot vagy az embereknek akik a szabadidejükben szeretnének szórakozni? na akkor még1x;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |