Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Robin 06-13-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103028)
Tessék megtanulni használni a fórumot.

1, Ez egy MÁR MEGVALÓSULT téma, így mint olyan, nem fog ismételten megvalósulni. Amíg nem volt a megvalósultak között, addig sem arról szólt, amire használod. Mindenesetre értelemszerűen nem fogsz érdemi választ kapni egy olyan témában, ami már egyszer megvalósult, és mint ilyen, további teendő nincs vele.

2, A román játék support címe: support@cuceritor.ro, ez a román játék címlapján megtalálható, ha nem tudnád fejből, vagy elfelejtetted volna, hogy hol kell keresni.

3, A Hódító support címe: support@hodito.hu, ez a Hódító címlapján megtalálható, ha nem tudnád fejből, vagy elfelejtetted volna, hogy hol kell keresni.

4, Ha egy adott téma érdekel, akkor célszerű használni a keresőt itt a fórumon, a 100ezer beírás között lehet, hogy már volt róla szó, és akkor nem kell újra és újra leírni azt, ami már terítékre került.

Kérlek, hogy ezeket a jövőben vedd figyelembe, hiszen csak így lehet a fórum mindenki hasznára. Köszönöm megértésed.

Elnézést, ezt valóban nem vettem figyelembe. A fórum témája a "Tud-e bárki bármi hibáról" volt, és nem vettem észre hogy megvalósult. Legközelebb jobban figyelek. És remélem hogy a supporttól kapok érdemi választ a felvetett kérdsekre ;)

---<[madár]>--- 09-02-2007 16:40

hibajelzés az arénában

Egy újabb apró kis hibával szeretnék javítani a játékon. Lehet ez egy picit off, de a hibajelzésben nem tudtam új témát nyitni,ezért írok inkább ide.

Szóval, tegnap előtt ugyebár sikeresen véget ért az előző aréna. Jelentkeztem a mostanira is, beléptem és azt tapasztaltam, h. azok a játékosok akik szintén benne voltak az előző arénában és sikeresen tudtam róluk készíteni ép.listát, azoknak a pontok menüben újra megjelent a kis kék függőleges vonal, melyre ráklick-elve előjött a korábbi fordulóban készített épület lista előjött megint. :eek:

Hiba kijavításába nem nagyon mennék bele, m. nem akarok hülyeségeket írni ezért inkább csak jelzem. :rolleyes:

J.Ati 09-03-2007 01:20

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 122072)
Egy újabb apró kis hibával szeretnék javítani a játékon. Lehet ez egy picit off, de a hibajelzésben nem tudtam új témát nyitni,ezért írok inkább ide.

Szóval, tegnap előtt ugyebár sikeresen véget ért az előző aréna. Jelentkeztem a mostanira is, beléptem és azt tapasztaltam, h. azok a játékosok akik szintén benne voltak az előző arénában és sikeresen tudtam róluk készíteni ép.listát, azoknak a pontok menüben újra megjelent a kis kék függőleges vonal, melyre ráklick-elve előjött a korábbi fordulóban készített épület lista előjött megint. :eek:

Hiba kijavításába nem nagyon mennék bele, m. nem akarok hülyeségeket írni ezért inkább csak jelzem. :rolleyes:

Úgy emlékszem régebben is így volt sőt még a régi faj és személyiség is ott van,ha jól emlékszem,de erre van egy megoldás:
-Fogod és készítesz egy új éplistet+gömböt és akkor azt fogod látni:)

---<[madár]>--- 09-03-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 122253)
Úgy emlékszem régebben is így volt sőt még a régi faj és személyiség is ott van,ha jól emlékszem,de erre van egy megoldás:
-Fogod és készítesz egy új éplistet+gömböt és akkor azt fogod látni:)

Tudom, tudom, de akkor is zavaró egy picit. Főleg ha a javításra fordított időt és a játékélmény fokozásának arányát vesszük figyelembe. Csak egy apró javítás szerintem! :cool:

SLady 09-10-2007 09:32

Sorry de nem tudom melyik fórumba kérdezzek ezért ide írom:

Lett valami változás, hogyha az 1/A-ban ujraindítom az országomat akkor elveszik az addigi kék számom, vagy ez valami hiba most???
Mert úgy két perce indultam újra ott és a kék (4)-es az eltünt és a többi személyiségem sem tudom beállítani, mivel nincs rá lehetőségem:(:(
Most ez mi???

Dragi 09-10-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 123829)
Sorry de nem tudom melyik fórumba kérdezzek ezért ide írom:

Lett valami változás, hogyha az 1/A-ban ujraindítom az országomat akkor elveszik az addigi kék számom, vagy ez valami hiba most???
Mert úgy két perce indultam újra ott és a kék (4)-es az eltünt és a többi személyiségem sem tudom beállítani, mivel nincs rá lehetőségem:(:(
Most ez mi???

egyedi problémával supportra írj sztem. Ha itt írsz azt Ati nem szokta jó néven venni :)

Ati 09-10-2007 13:39

Érdekes, hogy a MEGVALÓSULT JAVASLATOK témát egyre többen nézik support címnek. Nem az. Support cím: support@hodito.hu

Persze ha ezt hozzászólásnak szántad a már megvalósult, és lezárt javaslatokhoz, akkor mindez visszavonva, és mindenki boldog, örül, történni pedig nem fog semmi, hiszen ez a javaslat már megvalósult, azért van ugye a megvalósult javaslatok között. :)

sema034 12-12-2007 13:26

A feljutásnál megjelenik egy kis emlékezetető. Valami olyasmi hogy ne feledd hogy építés alatt lévő területeid elvesznek, képzés alatt lévő egységeid elvesznek blablabla... Ezt ki kéne szerintem javítani, ha már ezek a dolgok megváltoztak.

Pepa 12-12-2007 19:17

Estét!

Amikor ma beléptem, az orimba ki volt írva, hogy 208 toli elvándorolt. Megnézem a tolihelyeket és látom, hogy van 208 szabad helyem. Megnézem a tekiket 5300 lakiteki és mivel nem írok így az sem jöhetett be, illetve a piacon sem volt. Néphiányom sem volt. Mitől lehet ez?

Ati 12-12-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 142769)
Estét!

Amikor ma beléptem, az orimba ki volt írva, hogy 208 toli elvándorolt. Megnézem a tolihelyeket és látom, hogy van 208 szabad helyem. Megnézem a tekiket 5300 lakiteki és mivel nem írok így az sem jöhetett be, illetve a piacon sem volt. Néphiányom sem volt. Mitől lehet ez?

Katt az infó feliratra az esemény mögött, és megmondja.

All times are GMT +1. The time now is 21:59.