![]() |
Pax látom te sok jó dolgot írtál eddig és biztos tapasztalt játékos vagy. Én nemrég kezdtem a hódítót, és az érdkelne milyen szövit ajánlasz, ha hadis beállítottságú szeretnék lenni, illetve milyet, ha tolis.
|
Quote:
|
Quote:
|
Még1 Csofika:confused::rolleyes::D
Ez a srác elég komolyan nyomja! |
Quote:
láttam én már olyat, nem is egyet ;) |
Én is láttam. De azért valljuk be, %-os arányban igen csak ritkák. (Nekem pl az egyik szövim 3 óriás, 1 ork. :D)
|
ejjj
Most már nagyon sok lett nekem a hódból:(
Anarchos orik már szabin,azokat úgy is hagyom egy jó darabig. Viszont nem merek a normálos orikkal szabizni ,mert akkor nem telnek a körök és a szöviket se akarom cserben hagyni. Asszem kissé függő vagyok:( :D Ha minden jól megy köv. hónapban veszek egy bringát és tekerek vele,mert ez a számítógép nincs jó hatással az emberre. |
HÓDÍTÓ MINDENEK FELETT.
http://kep01.fotoalbum2.hu/pictures/...846_174254.jpg LG 50 " 349.000.- ( volt 2 napja :p ) Sony BDP-S500 (blue-ray) 190.000.- Sony DA Center (7x100w) 249.000.- Technics ClassAA+ (4x100x) 150.000.- Yamo+Magnat 7+1 hangfalrendszer 390.000.- Yamaha subwofer 149.000.- HÓDÍTÓ 1 nm-en, házimozi hangzással, megfizethetetlen . (minden másra ott az adócsalás :D:D, vagy küld el az asszonyt dolgozni, te meg keress píízt :D ) |
Hát ez nagyon durva. Egyébként, áááá nem v függő :D:D
|
Quote:
így könnyü:D:D:D nekem meg itt a házimozi meg a 21" os lcd :( meg a tv meg a franciaágy :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |