Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

casper 02-02-2007 19:46

re:

Szerintem minden hodosnak éreznie kell mi meriti ki ezt a fogalmat mint sokan leirták már nem történt szabály modositás csak tisztába tették a fogalmat!
az ha hadakozol 1-2 hétig kapsz adsz játék nem hinném ebbe tartozna.
ha lelopnak és adsz neki pár mészárt vagy.... általában akkor jön az üzi hogy kvittek vagyunk és ha ezt lejelentené nem hinném hogy ezt annak titulálnák.
szerintem nagyon elborultnak kell lenni ahoz hogy csak azért mert egyszer leloptak értelmetlenül mészároljam napokig amikor csak bukom az egységeket:D
aki meg ezt élvezi az meg is érdemli:)

Mephisto 02-04-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69367)
Imádom, ahogy túlparázzátok ezt az egészet :) Most már csak azért nézem ezt a topicot, mert szórakoztat :D :D

Na a helyzet az, hogy van ez az állásfoglalás erről a szándékos károkozásról, meg más játékának tönkretételéről.
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is.
Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk.
Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt...

Synkel 02-04-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 71451)
Na a helyzet az, hogy van ez az állásfoglalás erről a szándékos károkozásról, meg más játékának tönkretételéről.
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is.
Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk.
Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt...

Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja:) Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...

Peter 02-05-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71474)
Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja:) Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...

nem volt benne, hogy gnóm lenne aki mészárolgat :D
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D

Synkel 02-05-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71616)
nem volt benne, hogy gnóm lenne aki mészárolgat :D
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D

Benne volt:)
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:)

Peter 02-06-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71633)
Benne volt:)
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:)

lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)

Kisbér 02-06-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71697)
lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)

Nem küldi ki minden tábornokát :D
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D

Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D

És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D)

Peter 02-06-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71704)
Nem küldi ki minden tábornokát :D
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D

Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D

És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D)

nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D

Kisbér 02-06-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71709)
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D

Ezt arra írtam, hogy még ha gnóm is, akkor is minden körben marad otthon neki 1 tábornoka :D

Peter 02-06-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71711)
Ezt arra írtam, hogy még ha gnóm is, akkor is minden körben marad otthon neki 1 tábornoka :D

kötözködünk-kötözködünk? :p

All times are GMT +1. The time now is 05:09.