![]() |
re:
Szerintem minden hodosnak éreznie kell mi meriti ki ezt a fogalmat mint sokan leirták már nem történt szabály modositás csak tisztába tették a fogalmat!
az ha hadakozol 1-2 hétig kapsz adsz játék nem hinném ebbe tartozna. ha lelopnak és adsz neki pár mészárt vagy.... általában akkor jön az üzi hogy kvittek vagyunk és ha ezt lejelentené nem hinném hogy ezt annak titulálnák. szerintem nagyon elborultnak kell lenni ahoz hogy csak azért mert egyszer leloptak értelmetlenül mészároljam napokig amikor csak bukom az egységeket:D aki meg ezt élvezi az meg is érdemli:) |
Quote:
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is. Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk. Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt... |
Quote:
|
Quote:
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D |
Quote:
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken. Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:) |
Quote:
|
Quote:
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D) |
Quote:
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel... de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09. |