Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

dreaman68 01-25-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 69171)
Hehe akkor most lehurroglak:p 1 kezdő mitől tudja h ez kevés?? mert 1 kezdő alapból tart bányát, gondolván, hogy kell valamiből épiteni meg képezni is... De tart néhány könyvtárat h irjon tekercset, mert arra is szükség van, de tart néhány piacot h jó legyen a folalkozottság, mert akkor jó a morál is:) és evel feltételeztem h elolvasta a súgót is:D és ha mindenből tart 1 kicsit 1ből nem sokkal több fér az oriba:cool:

mondjuk h hülxére lopják vagy verik ha rászállnak:D:D
vagy ha a rendesebbek felvilágosítják
meg őszintén ha elkezdesz valamit 2-3 hét után mész vele a világbajnokságra?

Viz 01-25-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 69353)
mondjuk h hülxére lopják vagy verik ha rászállnak:D:D
vagy ha a rendesebbek felvilágosítják
meg őszintén ha elkezdesz valamit 2-3 hét után mész vele a világbajnokságra?

Miért, vannak olya játékok amit annyi idő alatt meg lehet tanulni:D

Toti 01-25-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69355)

na arra a játékra kíváncsi vagyok. akkor két hónap és bajnok lehetek.:D:D:D

dreaman68 01-25-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69355)

speciel én:D:D:D:rolleyes: :cool: de komolyan ha nem vesz valaki a szárnya alá és nem gondozgat meg egy kis jksz-el lecsapja azokat aki cseszeget akkor esetleg....

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 69358)
na arra a játékra kíváncsi vagyok. akkor két hónap és bajnok lehetek.:D:D:D

haha-hahahaha:D:D

Harcosok 01-26-2007 17:05

nincs (#elég jó sorszám)
2007-01-26 08:16:21
Helyezés: 344
Érték: 9933

Szövit keresnék...

Nem vagyok valami jó játékos, de a hiányzó tudást kegyetlenséggel és könyörtelenséggel pótolom...
Amíg még lehetett, törlésig ütöttem minden ellenem szegülő orit(MOST MÁR ILYET SOHA NEM TENNÉK, mert tilos) ezért egy idő után, kezdett uncsivá válni a játék...

most visszajöttem és bízom benne, hogy az eltelt idő alatt elfelejtettek...

Szóval a feltételek a régiek, küldd el a gömböd és egy bemutatkozó levelet, hogy ki vagy, meg ilyenek...
Tartalmazzon egy motivációs részt is, miért akarsz velem szöviben lenni...

Természetesen, ha úgy érzed, hogy gömbölni szeretnél, akkor ELŐTTE küldj egy levelet, melyben tiszteletteljesen megkéred az engedélyt, hogy hagy kísérelhesd meg a gömbölést(itt a hangsúly az ELŐTTÉ-n és a KíSÉRELNI-n volt, ugyanis, ha elmulasztod és bebuksz, akkor az nagyon nagyon de nagyon rossz lesz neked.

A levél legyen udvarias, ne legyen tele helyesírási hibákkal meg ilyenek...

(Leveledben legalább egy dícséret legyen, hízelegni is szabad...)

PL:"szeretnék a szövidben lenni, mert tudom, hogy mennyire okos és szép vagy és szeretnék mindent megtanulni TŐLED! Elhagyom atyám,anyám Téged követlek majd csak fordítsd felém arcod, hogy ragyogásodban sütkérezve, érezzem ismét: ember vagyok!"

-Ilyen burkolt formában is jó!Tudok olvasni a sorok között...-

Várom a leveleket!

D.D.

Dragi 01-26-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 69485)
nincs (#elég jó sorszám)
2007-01-26 08:16:21
Helyezés: 344
Érték: 9933

Szövit keresnék...

Nem vagyok valami jó játékos, de a hiányzó tudást kegyetlenséggel és könyörtelenséggel pótolom...
Amíg még lehetett, törlésig ütöttem minden ellenem szegülő orit(MOST MÁR ILYET SOHA NEM TENNÉK, mert tilos) ezért egy idő után, kezdett uncsivá válni a játék...

most visszajöttem és bízom benne, hogy az eltelt idő alatt elfelejtettek...

Szóval a feltételek a régiek, küldd el a gömböd és egy bemutatkozó levelet, hogy ki vagy, meg ilyenek...
Tartalmazzon egy motivációs részt is, miért akarsz velem szöviben lenni...

Természetesen, ha úgy érzed, hogy gömbölni szeretnél, akkor ELŐTTE küldj egy levelet, melyben tiszteletteljesen megkéred az engedélyt, hogy hagy kísérelhesd meg a gömbölést(itt a hangsúly az ELŐTTÉ-n és a KíSÉRELNI-n volt, ugyanis, ha elmulasztod és bebuksz, akkor az nagyon nagyon de nagyon rossz lesz neked.

A levél legyen udvarias, ne legyen tele helyesírási hibákkal meg ilyenek...

(Leveledben legalább egy dícséret legyen, hízelegni is szabad...)

PL:"szeretnék a szövidben lenni, mert tudom, hogy mennyire okos és szép vagy és szeretnék mindent megtanulni TŐLED! Elhagyom atyám,anyám Téged követlek majd csak fordítsd felém arcod, hogy ragyogásodban sütkérezve, érezzem ismét: ember vagyok!"

-Ilyen burkolt formában is jó!Tudok olvasni a sorok között...-

Várom a leveleket!

D.D.

alkotsz ?:)

Yurika 01-26-2007 17:28

xxx (#)
Helyezés: u
Érték: i

Helló!
Szövetségest keresek földszerzés céljából!
Jöhet bárki4 Csak minél többen legyetek.
üdv.:x

Yurika 01-26-2007 17:30

Na es meg egy:
Helyezés: 317
Érték: xyz

Kedves Kalandorok!
Egy erős beton biztos szövit alapítok, ellátok mindenkit friss gömbökkel és küldök katonai segítséget ha látom ha nagy baj lesz.
Vígan háborúzok ezért szeretném ha kb1000fölöt lenne elit/lovas. És primo lenne ha valamiben jó lennél vari/had/tolvaj.
A személyiséged abszolút mindegy és légy közel (4 kör a maximum). Félholtakat is szívesen várok mint verőlegényt :D

Harcosok 01-26-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 69488)
alkotsz ?:)

Az én sorszámom nem nevezném jónak:)

nincs (#hát ennek nem olyan jó)
2007-01-24 10:38:50
Helyezés: 57
Érték: 17869

Szövimbe keresek 4. tagként egy aktív tagot, aki erős varázslókkal rendelkezik és aktívan segítséére van a szövetségeseinek a gömbözésben.Olyan jelentkezését várom, aki 2-3 ezer varázslóval minimum rendelkezik.

350hekin 2-3k vari azért az jó:D

Napóleon 01-26-2007 18:53

egyszer mindenki volt kezdő......... lehet h akkor rajtunk is így nevettek az akkoriak;)

All times are GMT +1. The time now is 08:46.