![]() |
Hát törpöt kezdőnek nem ajánlanék, inkább óriást vagy gnómot, hogy megtanulja a tekik hasznosságát, a játék alapjait.
De egyébkén az élőholt se rossz arra hogy a teljesen alapvető játékműködést elsajátítsa az ember, és akkor se vernek teljesen tönkre ha napi 2-3szor nézed meg. Az is tény, hogy sehova nem jutsz vele. |
Quote:
Jó a törpi, csak erős idegzet kell hozzá, mert sokat lopják, de legalább nem kell agyalnod, honnan lesz egy kis pénzed, remélhetőleg annyit úgyse tudnak ellopni amennyit termelsz. Pláne, ha valamivel több tolit tartasz, mint az ideális.(Magyarul sokat, ezt hamar ki lehet tapasztalni) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem. Ha már nagyon unalmasat akarsz játszani, akkor elég sok varis betoníjas keeskedő óriást játssz 5-10% bankkal, és elleszel magadnak. Szerintem ez hülyeség. |
Quote:
- Ha nem vagy szövetségben, kiválóan lehet lutrira támadni. - Megtanulhatod, melyik tolvaj és varázsló akció mire jó. - Azt is látod ki jön feléd, ki lop tőled. - Tarthatsz bármit a raktárakban, úgyse rámolja ki senki, miért is tenné? - Senki nem fog hazakísérni, még a krónikából sem nézik ki, hogy nincs otthon sereg. - Ha betámadtak, nem tőled rabolják utána az embereket a betegség alatt. - És a legjobb:"...hadist keresünk a szövinkbe, hullák kíméljenek..." Abszolút nem vagy kiszolgáltatva senkinek, kezdőként hamar sikerélményed lesz. + én egy szóval nem mondtam, hogy a törpe kezdőknek jó, de az élőhalottnál jobb. |
Kezdőknek óriás vagy elf kötelező és az sem hátrány, ha találsz egy jó szövit. :)
No meg a súgó betéve ismerni kell. Utána meg jöhet bármi. :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Már javítottam óriásra:) |
Quote:
ne mááá!! szerinted egy kezdő tud elfel játszani??a legtöbb még a fajivarit se használja!! az elf egy nagyon jó faj hozzáértő kezekben,de egy kezdő szerintem nem sokra megy vele!! |
All times are GMT +1. The time now is 05:31. |