![]() |
Quote:
|
Biztos reszvevok:
Kutyuleee Tsobi Jomagam Lehet h eljonnek: Remy Sutike A helyet es idopontot raerunk akkor leszogezni ha megvan a minimum 6 szemely. En eddig 5-ot szamolok :D |
Ha nem az arcomba van fújva a füst,akkor engem nem zavar a dohányfüst .. ha mégis elviselhetetlenné válna,akkor majd fújkodok,mint máskor szoktam. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nem hiszem hogy 1-2 sor arat nem birja ki az ember a jatek miatt. :) Apropo, milyen poker? Mert en automatikusan a nl holdemre gondoltam, nem tudom, masnak is termeszetes-e. A beugro meg ne legyen 500-nal kevesebb szerintem. :) Esetleg rebuy lehet. :) |
Quote:
volt rá példa hogy anarchos hódos katikban játszottak de annak is inkább poénkos lett a vége:) más az amikor egy hódos talin kártyáznak az emberek (lásd általában monro talik:P) és más amikor kártyázni megyünk el, csak éppen hódos társasággal:) Viszont én itt teszek egy kijelentést:) ha nem szimpla cashgame hanem sng party lesz, akkor a nyereményem felajánlom karitativ májmüködés serkentő célokra, a jelenlévőknek, természetesen ha kijön belöle vmi normálisabb pia, nem csak vmi kommersz:) |
Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! :) |
Quote:
Quote:
Nekem is van 1 kijelentesem ami hasonlo a Kutyuleee kijelentesehez, de kibovittem: Aki eljon annak alapbol jar egy sor reszemrol es ha nyerek (ami nem valoszinu... :P), akkor abbol lesz rendelve a bucsukor pia! Szal aki eljon az vegul is biztos h kb. 400 HUF erteket kap bemelegitonek es igy mar ha 400 forintal szall be akkor csak a soret fizette ki:D. Ha igy sem eleg vonzo a dolog akkor nem tudom mit mondjak... :cool::D |
Tenleg lanyok-fiuk nem a penz a lenyeg es ha valakit a beugro zavarna, akkor szoljon es orvosolom a problemat reszere, de tenleg a lenyeg az lenne h gyuljunk ossze es jatszodjunk egyet.
Hetvege kinek lenne jo? Szombat? Vasarnap? Helyszinre is lehet javaslatot tenni. (Nekem tenleg mind1 h hol csak jol erezzuk magunkat). Miutan megvan az idopont dontunk a helyszinrol es a beugrorol, ami szerintem 1 sor ara legyen. |
All times are GMT +1. The time now is 00:45. |