![]() |
Stirlitz megy az erdőben, amikor megreccsen a bokor.
- Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyomat - gondolta Stirlitz. - Legközelebb? - gondolta a medve. :D:D:D |
Quote:
Stirlitz belép Müller irodájába, aki holtan hever a padlón. -Bizonyára öngyilkos lett - gondolta Stirlitz miközben végigsimította a Müller hátából kiálló kést. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Férj siet a feleséghez:
- Drágám, az anyád alig fél órája kiesett az erkélyről. - És csak most szólsz??? - Eddig nem bírtam megszólalni a röhögéstől... :D |
- Mit parancsol, uram?
- Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne. - Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem. |
Egy részeg dülöngél hazafelé a körúton. A Rákóczi téren megszólítja egy
néger örömlány: - Hello szépfiú, nem akarsz hazakísérni? - Mi... mi... mit csináljak én Afrikában? Szőke nő az orvosnál: - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni? - Persze, hiszen attól mindenki meghal! - Mindenki?! Úristen, mit tettem...? |
Bíróságon:
- Vádlott! Mivel tudja magyarázni, hogy mellbe lőtte az anyósát? - Aláhordott a puskám |
Egy fickó elmegy a szemorvoshoz.
Azt kérdi a doki: mi a panasza? Erre a fickó: Nem látok távolra. Erre a doki: Nézzen már ki az ablakon, mit lát??? Erre a fickó: A Napot. Doki: Hová a p..csába akar messzebre látni?:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:24. |