![]() |
Helyezés: 125
Érték: 9540 Tisztelt Játékosok! Élőhalott országok jelentkezését várjuk a szövetségünkbe. Ugye mivel ezt a fajt választottuk magatoktól is kitalálhatjátok, hogy kezdők vagyunk. Ha nem tántorít el a csatlakozástól a rossz játéktudás, szívesen látunk közöttünk. Üdv. Önkritika gyors csopiban :) |
Helló,
Hadist és varist keresek a környékemről. Min. napi 16 belépés, VIP, MSN/SMS, tartalék szükséges! Üdv PL Ez komoly hirdetés :) |
Quote:
|
Quote:
|
"Szevasztok, szövetségest keresek, olyat aki nem kockul egész nap a gép előtt várva a köröket. Csak unaloműzés céljából hóditózok, enni, inni, szoktam, nem élek a böngészőmben."
Dícsérendő az őszintesége, de túl sok szövetségest szerintem nem fog találni... :) |
Quote:
Így vagyok a lassú haladásra keresünk embert szövetségekkel is....ki a fene akar úgy haladni hogy 2 naponta ütnek egyet lefele? :) |
Helyezés: 493
Érték: 30601 tolis-varis ori vagyok és szívesen belépnék egy szövibe... akit érdekel írjon vagány hirdetés:D vagy egyikben se jó, vagy kiírta magára hogy mindenki átüt több sereggel is... |
Quote:
Én is szövit keres :) :D |
Szövetségbe lépnék 5 körön belül. Bocs hogy eddig nem említettem :D
:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:20. |