![]() |
Mink is törni, zúzni fogunk!! :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miért élvezik azt egyesek, hogy egy tekiírót ütnek, ártóznak mint az állat? Igazán nagy teljesítményre mutat, hogy el tudnak küldeni egy tekiírót szabira. Gratula ;););)
|
Quote:
Korábban egy gyenge mf orit (nem tekiíró sztem) egy nap vagy 25-ször mészároltak, pedig már a 10. után se hiszem, h tudott volna bármit is tenni... |
Quote:
|
Szeretem mikor mindenki nagy arccal bír :) feljebb lehet jönni aztán eljátszadozom én mindenkivel :D:D:D úgyis jó kedvembe vagyok bárkit szétütök :D
|
Nem egészen értem, hogy miért kell áldozatnak feltüntetni magad.
Biztos megérdemled amit kapsz. Nem hiszem, hogy valakire csak úgy ok nélkül rászállnának. Biztos arányosan vernek téged és mikor egyenlítettek leállnak. Ha túlzásnak érzed, lehet Te is túlzásba estél. De ez csak az én véleményem. Lehet, hogy tévedek. |
Nem akarok védelmére kelni senkinek.
De meglátásom a dologban: 1. Ha tekiíró orid van akkor saját magad vállaltad hogy egy életképtelen országgal 120-130 könyvtárral tekit írsz ez által vállaltad hogy az olyan országok akik erősebbek és seregre gyúrnak tartalék gyűjtés helyett neked fognak állni, morálozni fognak rajtad esetleg megpróbálnak feltörni hogy kiszedjék a tekijeid. 2. Natohoz szólok mer ha jól értem ő az aki Benikét porolja mint jó asszony a szőnyeget :) na szóval a lényeg a lényeg hogy én ismerem már elég régóta meg ismerem Annyira Redet hogy tudjam hogy ő nem az a fajta beszólogatos meg fellengzős típusú játékos illetve ember akin ekkora megtorlást kéne végezni:) De ez szerény véleményem :) Én hamarabb beszólok bárkinek :) De egyébként még mindig szívesen várom a jlentkezőket akik W-be feljebb mernének jönni egy jó kis fájtra :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:12. |