Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Serg 02-04-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156613)
én meg örülök, hogy mindenről tudsz. ;)
egyébként be kell vallanom, hogy 30-40 kör alatt tényleg nem jutottam soha a 30%-ba az A-ban. ez van, kellenek örök kezdők is a játékba. :p

Nem az baj hogy itt vagy hanem hogy a kritikára pirossal válaszolsz mint egy sértődött kisgyerek, a pirosat köszönöm viszonoztam ahogy illik a szivességedet...

Bogár 02-04-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 156614)
Ezek után nem értem, mit keresel te ebben a topicban??? :p:p

te pölö mikor ütötted fel 30-40 kör alatt a top30%-ba magad?
ha soha, akkor én is feltehetném ezt a kérdést neked. :p

laci 02-04-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156616)
te pölö mikor ütötted fel 30-40 kör alatt a top30%-ba magad?
ha soha, akkor én is feltehetném ezt a kérdést neked. :p

Én rendszeresen, minden szombat délutántól hétfő hajnalig ezzel szórakozom.

Hóhér 02-04-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156613)
én meg örülök, hogy mindenről tudsz. ;)
egyébként be kell vallanom, hogy 30-40 kör alatt tényleg nem jutottam soha a 30%-ba az A-ban. ez van, kellenek örök kezdők is a játékba. :p

nem is tőled várták el szerintem

;)

inkább szépen kérd meg Serget tanítson meg játszani, hiszen ő nem rég ért fel a top 30% ba 50 kör alatt kb...

Hátha rá ér idiótákkal foglalkozni.
:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-04-2008 16:12

ne veszekedjetek mán itt:)

mikor verekedni is lehet:D

*poén*

különben egyénileg klánnal tilleg egyszerübb haladni de több odafigyelést igényel:p

habár és egyénibe is annyit figyuztam mint többszemélyes klánba:):D

Bogár 02-04-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156621)
nem is tőled várták el szerintem

;)

inkább szépen kérd meg Serget tanítson meg játszani, hiszen ő nem rég ért fel a top 30% ba 50 kör alatt kb...

Hátha rá ér idiótákkal foglalkozni.
:D

természetesen csak azok tudnak játszani, akik a top klánok tagjai, és volt már 1 milla érték fölötti orijuk az 1/A-ban. éjjel-nappal fent vannak, pénzelik őket ezerrel, és 90% barakkos orikkal nyomulnak... persze ugyanezek az emberek akármilyen hangnemet megengedhetnek maguknak. :mad:

Hóhér 02-04-2008 16:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156625)
természetesen csak azok tudnak játszani, akik a top klánok tagjai, és volt már 1 milla érték fölötti orijuk az 1/A-ban. éjjel-nappal fent vannak, pénzelik őket ezerrel, és 90% barakkos orikkal nyomulnak... persze ugyanezek az emberek akármilyen hangnemet megengedhetnek maguknak. :mad:

természetesen azok meg nem tudnak játszani, akik ide jönnek a fórumra kötekedni, hogy ezt és ezt nem lehet megcsinálni, majd ha rámutat egy jobb játékos, hogy hohó még is lehet, akkor először neki állnak sírni, majd dühöngeni ( lásd másik topic), majd vádaskodni...

thx a pirosat, gyűjtöm azoktól, akikre 1 óra múlva már nem emlékszem

;)

laci 02-04-2008 16:26

Persze, Hóhér, csak nyugodtan idiótázz le másokat, neked biztosan szabad :p

Gyula 02-04-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 156625)

Azért az ilyen kijelentésekkel vigyázni kéne, hogy pénzelik ezerrel, meg gondolom nem éplistáztad, hogy lásd a 90% barakkját. Ezzel két próbléma is van, 1 ha nem láttad az ép listáját akkor ez csak egy feltételezés, 2, ha láttad akkor infó kiadás.

Ugyan úgy igaz, hogy Hóhérnak sem kellene idiótázni.

Bogár 02-04-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156627)
természetesen azok meg nem tudnak játszani, akik ide jönnek a fórumra kötekedni, hogy ezt és ezt nem lehet megcsinálni, majd ha rámutat egy jobb játékos, hogy hohó még is lehet, akkor először neki állnak sírni, majd dühöngeni ( lásd másik topic), majd vádaskodni...

thx a pirosat, gyűjtöm azoktól, akikre 1 óra múlva már nem emlékszem

;)

megkérlek, hogy idézd be azt a hozzászólásomat, ahol azt írtam, hogy nem lehet megcsinálni. én csak arra céloztam, hogy az egyik topicban azt írjátok, hogy jaj, milyen nehéz az egyfős klánok élete, mindenki őket szívatja, főleg, ha kiélezett hadisok; ha támadnak 1 sereggel, visszamennek 10-zel, ráadásként széjjelgyújtják és porrárengetik. ezzel egyidőben a másik topicban meg lelámázzátok azt, aki 2 nap alatt nem tudja felütni magát egyfős klánban a top30%-ba. erről ennyit...

All times are GMT +1. The time now is 02:11.