![]() |
1 A-s dipóban,érdekes az orinév és az aláírás :)
üdv,hodok. társam(im)keresem a környékröl,klánalapitás céljábol.többit privátban. norbi |
Ez nem semmi :)
2010-01-30 21:35:26 Helyezés: 187 Érték: 13819 SOS!Valaki tudna segíteni?Építkezek,fejlesztek de egy személy folyamatossan rabolja az embereimet és varázsolgat,elpusztit mindent amit építek mindennap,megöl midenkit! Aki gondolja lépjen szövetségre velem,hogy erre legyen válaszlépésünk! megvan a játékos száma!!!!!!!!!!!! Gyorsan irjatok! hello |
Quote:
|
Quote:
Amúgy szomorú azt látni, hogy "ha nekem nem jó, akkor neki se legyen" elven működnek néhányan... néha én is kaptam egy-egy rengést messziről csak úgy... lehet nem tetszik neki a nevem, vagy mi? :D |
"2010-02-01 01:04:24
Helyezés: 563 Érték: 8772 Helló, Jössz a szövimbe? Feltételem nincs, :), csak légy elf. " Azért a nem létező feltételével a játékosok nagyrészét csak sikerült kizárnia :) |
ütős szövi lesz :D
|
2010-02-05 22:42:20
Helyezés: 488 Érték: 9380 Sziasztok! Óriás tudós személyében keresek egy jó szövetséget 200 hektáron. Vari vagyok, napi 10 belépés, óránként minimum 1szer, VIP, tapasztalat, amit biztosítani tudok. Csak komoly ajánlattal keressetek meg, a többit PM-ben megdumáljuk. Kezdök, és kevésbé online-ak kíméljenek pls! Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
aki óránként minimum 1-szer:D mint a nyulak:D és még 10x be is lép!:D |
Szövetségeseket keresek aki fejlődő képesek és ütőképes sereggel rendelkeznek!
Győzelem vagy valhalla! Cél: az első 10-be kerülni az 1/A-ban! :) Tetszik :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:37. |