Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Gabro 03-26-2010 13:11

ááááá:mad::mad::mad:

miért van az, hogy segítek tanácsokkal + pénzzel, ebből a pénzt elfogadják, a tanácsokat meg véletlenül se....A-ban

ÁÁÁÁÁÁÁÁ:eek::mad::eek::mad::eek::mad:

Tsobi 03-26-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 246450)
Képek alapján kb a Red alert felé tartanak stílusban/grafikában. Pedig azt a sorozatot már régen elrontották.

Ezt azért cáfolnám, én évekig nagy Red Alert és Red Alert 2 (+Yuri's Revenge) FAN voltam, nekem nagyon tetszett, mai napig ha alkalmam adódik rá beteszem egy órácskára.

Épp a napokban fontolgattam, hogy letöltöm és meglesem a 3. részt is, már csak az elhatározás kell. :)

Tsobi 03-26-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 246451)
ááááá:mad::mad::mad:

miért van az, hogy segítek tanácsokkal + pénzzel, ebből a pénzt elfogadják, a tanácsokat meg véletlenül se....A-ban

ÁÁÁÁÁÁÁÁ:eek::mad::eek::mad::eek::mad:

Ennek lehet köze a klánnévhez :p

Alg 03-26-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 246450)
Képek alapján kb a Red alert felé tartanak stílusban/grafikában. Pedig azt a sorozatot már régen elrontották.

Na ja, azt is "kukáztam" amint először megláttam...

Ts: a 3. rész az nagyon-nagyon gagyi lett, inkább maradj a régieknél...

Alg 03-27-2010 14:28

Ááááá, ennyi buta és értetlen embert...
És el sem lehet bújni előlük, mindenhol ott vannak és megtalálnak...

Vagy csak én teszem túl magasra a mércét?

Princ 03-27-2010 15:54

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 246505)
Ááááá, ennyi buta és értetlen embert...
És el sem lehet bújni előlük, mindenhol ott vannak és megtalálnak...

Vagy csak én teszem túl magasra a mércét?

Á, szóval itt vagy! Nem menekülsz! :D

Redback 03-28-2010 22:24

Miért van az, hogy amikor egy picit is kezdenek tisztázódni és jobbra fordulni a dolgok, mindig beüt valami ? :mad::mad::mad: tudom tudom, [mörfi] törvénye. De akkor is :S már nagyon unom...

Von 03-28-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 246613)
Miért van az, hogy amikor egy picit is kezdenek tisztázódni és jobbra fordulni a dolgok, mindig beüt valami ? :mad::mad::mad: tudom tudom, [mörfi] törvénye. De akkor is :S már nagyon unom...

Pedig jobb, ha hozzászoksz :) Persze könnyű innen vigyorogni*, de ha számolsz buktatókkal akkor főleg kellemes csalódás fog érni, ráadásul felkészült leszel, ezért simán megéri.

*pont nemrég jártam így egy fontos ügyben, hogy számítottam buktatóra, nem jött, aztán a legeslegutolsó pillanatban mégis :) és így sokkal jobban le tudtam reagálni, annak ellenére, hogy már kezdtem azt hinni, hogy mégsem lesz buktató :)

Redback 03-28-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by Von (Post 246614)
Pedig jobb, ha hozzászoksz :) Persze könnyű innen vigyorogni*, de ha számolsz buktatókkal akkor főleg kellemes csalódás fog érni, ráadásul felkészült leszel, ezért simán megéri.

*pont nemrég jártam így egy fontos ügyben, hogy számítottam buktatóra, nem jött, aztán a legeslegutolsó pillanatban mégis :) és így sokkal jobban le tudtam reagálni, annak ellenére, hogy már kezdtem azt hinni, hogy mégsem lesz buktató :)

Az a poén, hogy pont tegnap éjjel gondolkoztam, hogy mi lenne ha... És puff... Azt hiszem, nem szabad gondolkodnom :/

Vent 03-29-2010 06:45

szerdara rossz idot mond :(

All times are GMT +1. The time now is 03:21.