![]() |
Szőke nő:
- Nem értem, miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam. |
nem tud számolni
Egy kft-hez titkárnőt vesznek fel. A főnök megkérdezi:
- Tud számolni? - Persze, hogy tudok. - Akkor számoljon azzal, hogy holnap meg lesz dugva. Erre a nő veszi a kabátját és megy kifelé, a főnök utánaszól: - Hová megy? - Rájöttem, hogy nem tudok számolni. - Hogyhogy? - Azzal számoltam, hogy még ma. |
Quote:
Szegény Pepa....:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A rénszarvas mászik fel a szilvafára. Látja ezt a medve és megkérdezi:
- Te rénszarvas, minek mész oda? - Almát enni. - De hiszen ez szilvafa. - Nem baj, hoztam magammal. :D |
A buta medve megy az erdőben, mikor megállítja a nyuszika.
- Szervusz medve, keresett a Feri! - mondja. - Milyen Feri? - kérdi a medve. - Aki a seggét az orrodra veri. - válaszol a nyuszika és elrohan. Ez így megy hétről hétre, mikor a medve már nagyon szégyenli a mamlaszságát, és a rókához megy tanácsért. - Kutyaharapást a szőrével! -mondja a róka- Ha legközelebb találkozol a nyuszikával mondd azt neki, hogy keresete az Erik. Ha rákérdezne, hogy ki az az Erik, akkor válaszold azt, hogy akinek a seggét az orrodra verik. A medve nagyon megörül, és alig várja, hogy találkozon a nyuszikával. Mikor ez végre megtöténik, így szól hozzá: - Te nyúl keresett az Erik. - Tudom -válaszolja a nyuszika- mondta a Feri. - Milyen Feri? :D :D |
Remélem még nem volt. A mostani jó kis szóvicc, szerintem már sokan hallottátok. :)
- Doktór Úr, elkaptam egy csúnya vírust már megint. Mit tegyek?? - Há' egyen egy almát. Ha valki nem érti: Há' egy-en egy = h1n1 :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:13. |