Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Pool 09-04-2013 19:39

Quote:

Originally Posted by Garfield2 (Post 304976)
Igen kitették másokkal együtt úgy, hogy nem történt szabálytalanság. Legalábbis a mi részünkről nem, legfeljebb annyi, hogy a belépők a lehető legrosszabb kezekbe kerültek. Nem igaz none??

Ha rajtad kívül más is tudja a belépődet, akkor az elvileg már szabálytalan, mert bármikor beléphet, ami ugye azt jelenti, hogy több ország szabálytalan irányítása történik...
vagy rosszul gondolom?

none 09-04-2013 20:34

Quote:

Originally Posted by Garfield2 (Post 304976)
Igen kitették másokkal együtt úgy, hogy nem történt szabálytalanság. Legalábbis a mi részünkről nem, legfeljebb annyi, hogy a belépők a lehető legrosszabb kezekbe kerültek. Nem igaz none??

Miért tőlem kérdezed?:) Én nem voltam a Jós klán tagja sosem..

vityu 09-05-2013 06:23

Tudom, tudom, hogy 1000 felettit, de azért ezt szeretném, hogy megmaradjon az utókornak.

2013-09-03 15:00:43 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 688 hektár földet.

none 09-05-2013 09:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304982)
Tudom, tudom, hogy 1000 felettit, de azért ezt szeretném, hogy megmaradjon az utókornak.

2013-09-03 15:00:43 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 688 hektár földet.

Sejtettük, hogy ez lesz a vége, de meg kellett próbálni..:)

none 09-05-2013 12:13

2013-09-05 04:00:41 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Ez egy játék!:) (#4458) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2668 hektár földet.

Grat.. Tudtok ti ütni, ha akartok..

vityu 09-05-2013 14:36

Quote:

Originally Posted by none (Post 304984)
2013-09-05 04:00:41 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Ez egy játék!:) (#4458) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2668 hektár földet.

Persze, szétdobálás utáni összeállás közben... szerintem így még szánalmasabb egy szétdobálás, mert azt mutatja, hogy semmi más nem volt, csak egy menekülés, amit a hasznukra fordítanak. A legrosszabb, hogy van is rá lehetőség.

Sucó 09-05-2013 14:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304986)
Persze, szétdobálás utáni összeállás közben... szerintem így még szánalmasabb egy szétdobálás, mert azt mutatja, hogy semmi más nem volt, csak egy menekülés, amit a hasznukra fordítanak. A legrosszabb, hogy van is rá lehetőség.

ezzel teljesen egyet kell értenem Vityuval, már rég meg kellett volna szüntetni ezt a szétdobálosdit!

Remedy 09-05-2013 15:04

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 304987)
ezzel teljesen egyet kell értenem Vityuval, már rég meg kellett volna szüntetni ezt a szétdobálosdit!

Szerintem is, de inkább jön mellette az elszabizósdi is. :D

Ghosti 09-05-2013 15:45

Quote:

Ti vagytok inkabb szanalmasak:) Jar a szatok amikor nem is tudjatok hogy miert. Meg aztan mintha te nem dobaltad volna szet a klant regebben.
Azt hogy a mult heten nem voltam, sajnos apukam meghalt es pont temettem mikor engem utottetek, na jol van nem tortent semmi engem az nem igen erdekelt mert az en orim nem szamit egymagaban.

De azt hogy en szanalmasan szetdobom a szivemhez nolt klant oka kell legyen, ez volt az elso hogy szetdobtam a klant miota en vagyok a vezer. Ha nem jon rank senki sem akkor is majdnem ez lett volna, mivel mar par hete megvolt beszelve, hogy elvagyunk tunyulva, paran lefognak fordulni, a tobbi meg egy meghatarozatlan idore kiall a jatekbol, mindossze annyi tortent hogy 1 hettel hamarabb fordultak, ha utanuk kerestel volna latnad az 5be vannak.
Mint vezer nem tudtam megengedni hogy ne tudjanak fordulni, foleg egy olyan orszag ahol mar tobb mint 20K kor van.
A maradek klanba meg eletet kell hoznom, es annal jobb megoldas nincs mit ujbol alulrol kezdeni.
Akarsz bizonyitekot? Ott van latod, azelott mindig kisklanoztunk, most a nagy van lennt.
Ugyhogy gondoljatok amit akartok.

Ghosti 09-05-2013 16:01

Quote:

Originally Posted by none (Post 304984)

Koszonom a maradek klan neveben, mert nagyon megfordult a fejembe hogy megszunuk letezni. Sot meg mindig nem dontottem el mi lessz ha nem tudom megforditani a helyzetet...

vityu 09-05-2013 16:25

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 304989)
Meg aztan mintha te nem dobaltad volna szet a klant regebben.

Nem. Sohasem.

none 09-05-2013 17:19

Quote:

Hát az sem szebb, hogy minden ütésünkre jön a hiéna tőletek..:)

Sami 09-05-2013 17:34

Te csak hallgass.... Azon elgondolkodtatok, hogy vajon miért? Azért, mert ti is pont ezt csináltátok, amikor jöttünk fel. 5-6 sereggel jöttetek... :)
Ghosti, őszinte részvétem :(

none 09-05-2013 17:44

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 304993)
Te csak hallgass.... Azon elgondolkodtatok, hogy vajon miért? Azért, mert ti is pont ezt csináltátok, amikor jöttünk fel. 5-6 sereggel jöttetek... :)
Ghosti, őszinte részvétem :(

Már megint ez a mellébeszélés.. ha klántagra mentek ki és vissza kísér a többi tag, az szerintem még mindig nem hiéna..
Egyszer sem volt olyan hogy teljest/pontlistát figyeltük vagy tk-t tartottunk rajtatok, hogy mikor mentek ki:)(szerintem ez a hiéna, és ez rosszabb, mint a szétdobás..)

Sami 09-05-2013 18:15

Quote:

Originally Posted by none (Post 304994)
Már megint ez a mellébeszélés.. ha klántagra mentek ki és vissza kísér a többi tag, az szerintem még mindig nem hiéna..
Egyszer sem volt olyan hogy teljest/pontlistát figyeltük vagy tk-t tartottunk rajtatok, hogy mikor mentek ki:)(szerintem ez a hiéna, és ez rosszabb, mint a szétdobás..)

Nem tudom hol ülsz, de nagyon gyorsan fussál ki nyílt terepre, mert rád szakad a plafon :D

none 09-05-2013 18:18

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 304995)
Nem tudom hol ülsz, de nagyon gyorsan fussál ki nyílt terepre, mert rád szakad a plafon :D

Felesleges, mert ebben biztos vagyok 100%ig:)
nem mellesleg akkor volt össz kb 30 sereg ide oda, ti azóta vagy kétszer annyi hiénát küldtetek..:)

yogibear 09-05-2013 19:34

Quote:

Két dolgot jegyeznék meg!

1. Talán mégsem kéne szánalmasozni, mert a ti elfokozásotok az királyság ? mivel dicsőbb hiénázni meg elfokozni mint szétdobni egy klánT ?? de erről szó nem volt!

2. Ha figyeltél volna akkor tudnád hogy mikor a Huhuhu ráállt a szövire már előtte a fél klán Szk-n volt vagy lefordult!

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304991)
Nem. Sohasem.

és mikor a Gunnal nem bírtatok mi volt? tényleg nem akarom itt a Dragont cseszegetni mer tényleg helyt álltak, minden tiszteletem az övék ,sőt én nekik is szurkoltam, de hogy sohasem az így ebben a formában nem fedi a valóságot!!

Pool 09-05-2013 19:54

Srácok, adok egy jó tanácsot!
Már olyan 2 hónapja, hogy nem játszom A-ban, szétlöktem a klánt.
A hangulatom és a hódítóhoz való hozzáállásom pozitív irányba változott...
Javasolnám nektek is kipróbálásra...:)

vityu 09-05-2013 20:25

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 305001)
és mikor a Gunnal nem bírtatok mi volt? tényleg nem akarom itt a Dragont cseszegetni mer tényleg helyt álltak, minden tiszteletem az övék ,sőt én nekik is szurkoltam, de hogy sohasem az így ebben a formában nem fedi a valóságot!!

Nem sereg elől dobáltunk szét, hanem azért, mert nem maradt muníció a harcokhoz.

Hiénázni pedig csak olyat hiénázunk, aki velünk ugyanezt tette. Kérdezd csak meg az immortalt, hogy hányszor nem mentünk ki rájuk, miközben végignéztük az összes ütésüket. :)

vityu 09-05-2013 20:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 305004)
Nem sereg elől dobáltunk szét, hanem azért, mert nem maradt muníció a harcokhoz.

Hiénázni pedig csak olyat hiénázunk, aki velünk ugyanezt tette. Kérdezd csak meg az immortalt, hogy hányszor nem mentünk ki rájuk, miközben végignéztük az összes ütésüket. :)

Ja, az elfokozásról meg annyit, hogy ha néztél éplistát, akkor láthattad, hogy alig volt ház, és vagy a sereg megy el hazafelé, vagy belefokozunk. Ha a sereg megy el, akkor ugyanannak a pénznek még csak haszna sincs. :)

Merengő 09-05-2013 20:29

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 305001)
Két dolgot jegyeznék meg!

1. Talán mégsem kéne szánalmasozni, mert a ti elfokozásotok az királyság ? mivel dicsőbb hiénázni meg elfokozni mint szétdobni egy klánT ?? de erről szó nem volt!

2. Ha figyeltél volna akkor tudnád hogy mikor a Huhuhu ráállt a szövire már előtte a fél klán Szk-n volt vagy lefordult!

Miota en a klanba vagyok nem volt 100%os elfokozas sosem

yogibear 09-05-2013 20:54

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305006)

elhiszem,de sztem az mindegy h mennyi, volt az a lényeg, de engem nem is érdekel..csak a górétok akkor se tegyen már ilyen megnyilvánulásokat , főleg hogy azt se tudja mi történik a klánunkon belül , ja és nálunk meg nem volt 100% os klánszétdobás !

Remedy 09-05-2013 21:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305006)

Ezt cáfolnám azért.

Sami 09-05-2013 22:18

Quote:

...és fordítva is igaz.

none 09-05-2013 22:20

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 304995)

Írd már le nekem szerinted mit jelent a hiénázás?
Mert szerintem, ha valaki olyan "okos", hogy nekimegy egy olyan játékosnak, akinek 5 klántagja 2-3 körre van és aztán kap vissza ezektől pár sereget az nem hiéna, csak szimplán butaság.. Számomra a klán az első.. ezért, ha valaki egy tagunkat megtámadja mi sem természetesebb, ha tudjuk lereagáljuk..:)(Nem mellesleg az akkori tagok sok ütést el is csesztek, Merengő büszkén írta, hogy mennyi az állás nyert csatákban, bár földben ti voltatok mínuszban:))
De ti szimplán csak okot kerestek arra, hogy hiénázzatok..:)
Ha csak vissza akartátok volna adni már rég túl lőttetek a célon.. Ez már bőven kimeríti számomra a pofátlanság fogalmát..(Nem 1-2 hiénázásról beszélünk itt már bőven 50 körüliről.. kb 10 klánütésből 9re jött hiéna még akkor is mikor mi ketten ti 9en voltok, és akkor is 2-4 sereg.. sajna a klánütés sikeressége sokszor megkövetelte, hogy kb fullon kimenjünk, így a többség be is jött..)
Mellébeszélést meg hagyhatod, mert nem fordult elő sosem, hogy teljesből csemegézve mentem ki.. vagy pontlistát lestem, hátha üt valaki mellettem.. tk-t is csak akkor nyitok, ha éplistát nézek valakiről..
De igazából a hiéna értelmét sem látom, hacsak nem a földre vagytok rágörcsölve.. mert ezzel a játék veszti értelmét.. egy full kitámadott orihoz sok számolás nem kell..
A gyújtogatásról ne is beszéljünk.. spec azon nevetni tudtam csak.. meg felírtam ki mikor aktív tőletek.. segített a klántámadás időpontjának kiválasztásában..:)
Végig alattatok voltunk klánban.. bármikor megmutathattátok volna mennyivel jobbak vagytok, ha ideálltok és betoltok minket.. de az ugye kétesélyes, meg előkészületet, számolást, tervezést is igényel..
Részemről ez így néz ki: nem hiénáztok csak azt, aki nem szimpatikus nektek/korábban beütött titeket.. Ezen felül szerintem felesleges a mellébeszélés:) Ezt el is fogadom, ki így játszik, ki úgy, de ne keverjetek bele azzal, hogy mi hiénáztunk titeket, mert ez nem igaz, azt elismerem, hogy ment a szembe sereg, mikor kimozdult tőletek valaki ránk, de ez természetes.. Viszont nem mentünk ki, akkor mikor másra támadtatok ki! Nem hiszem, hogy értelmes klán ne ütne be valakit, aki rájuk támad.. Nem is értem mit vártatok, csak azért, mert ti vagytok a Black Dragon klán még nem fog mindenki félre állni és engedi, hogy átgyalogoljatok rajta.. pláne nem, ha mi vagyunk előnyben:)

Sami 09-05-2013 22:32

none, sztem szedjél cavington-t. Vagy kérdezd meg Vácit... Ő segít emlékezni.

Ghosti 09-05-2013 22:33

Quote:

Originally Posted by none (Post 305011)
Írd már le nekem szerinted mit jelent a hiénázás?

Tobb mint 12 kapu es minden 2 oraban gombozes es egyik sem attol a klantol akit utottel... ez a hienazasra keszulodes...
Ha meg a seregek kiindulnak es egy sem azoktol akiket te celpontba vettel akkor az mar szerintem hienazas.

Ugyszinten egyenibe, en beutok, a celpont kiser azt kozbe valaki beleszol aki egyik szovibe sem tartozik es rad kuldi a sereget, ez ugyszinten hienazas...

Senki de senki nem mondta, ha en beutom a szovidet, te nem johesz ram ha elersz.

none 09-05-2013 22:43

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 305012)
none, sztem szedjél cavington-t. Vagy kérdezd meg Vácit... Ő segít emlékezni.

Téged kérdeztelek.. mesélj, mi történt..

Sami 09-05-2013 22:54

Én nem mesélek Neked :)

Merengő 09-06-2013 01:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305008)
Ezt cáfolnám azért.

Emlekeim szerint nem is volt. Mint ahogy szetdoballas sem. En a hienaba nem szolok bele az mindenkinek a sajat dolga en a sajat reszemrol nem szoktam maximum ha nagyon szukseges de mar arra sem emlekszem mikor volt ilyen. Multkor mar en is szoltam a klantarsaknak, hogy vaci eseteben tulzasba esnek...

None neked meg csak annyit, hogy amikor kis hektaron harcoltatok 8an kb 4 orszagunk ellen, olyan szinten el lettetek verve, hogy ilyet reg latott az A csoport :) es foldben sem johettetek ki jobban mint mi mert boven alattunk vegeztetek pontba. Maximum anyagilag usztatok meg olcsobban, mert tulero ellen kell a penzkoltes ha eredmenyes akarsz lenne. Az tetszett a legjobban mikor az orkunk fullra kitamadt es anelkul, hogy tudta volna mennyi es mekkora sereggel jonnek a serege kb 80%at elengedte :D o bevert ti meg pattantatok vagy 10sereggel

Wolfi 09-06-2013 06:01

Quote:

Originally Posted by none (Post 304996)
Felesleges, mert ebben biztos vagyok 100%ig:)
nem mellesleg akkor volt össz kb 30 sereg ide oda, ti azóta vagy kétszer annyi hiénát küldtetek..:)

Mikor az ominózus dolog történt Te szerintem nem is voltál a klánban, szóval ugyan honnan lenne erről megfelelő infód??? ki mint vet úgy arat... s bár a Váci fegyház klántagodat már tényleg sajnáltam (még írtam is neki lehet túllőttünk a célon) de a bekapott klántámadás után ismét nem lesz lelkiismeret furdalásom.
Mert tudod kicsit unalmas, hogy klánok tesznek ki/be tagokat csak azért, hogy ránk tudjanak állni... nekem már kezd sok lenni ez a nagy összefonódás
ezért döntöttem úgy, hogy semmi kegyelem nem lesz senki felé csak aki rászolgál
és Ti nem tartoztok ezen emberek közé!

Wolfi 09-06-2013 06:10

Quote:

Originally Posted by none (Post 305014)
Téged kérdeztelek.. mesélj, mi történt..

az egész úgy kezdődött aminek az ellenkezőjét írtad!
kimentünk egy teljesen másik klántagra mikor belehiénáztatok mi meg nem hagytuk magunkat!
utána persze már mondhatod, hogy a mi kísérésünk miatt védted a klántagodat...
de Váci fegyház már elismerte Nekem is szóval vele csevegj (ezért is szántam meg később)

none 09-06-2013 09:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305016)
Emlekeim szerint nem is volt. Mint ahogy szetdoballas sem. En a hienaba nem szolok bele az mindenkinek a sajat dolga en a sajat reszemrol nem szoktam maximum ha nagyon szukseges de mar arra sem emlekszem mikor volt ilyen. Multkor mar en is szoltam a klantarsaknak, hogy vaci eseteben tulzasba esnek...

None neked meg csak annyit, hogy amikor kis hektaron harcoltatok 8an kb 4 orszagunk ellen, olyan szinten el lettetek verve, hogy ilyet reg latott az A csoport :) es foldben sem johettetek ki jobban mint mi mert boven alattunk vegeztetek pontba. Maximum anyagilag usztatok meg olcsobban, mert tulero ellen kell a penzkoltes ha eredmenyes akarsz lenne. Az tetszett a legjobban mikor az orkunk fullra kitamadt es anelkul, hogy tudta volna mennyi es mekkora sereggel jonnek a serege kb 80%at elengedte :D o bevert ti meg pattantatok vagy 10sereggel

Aha.. 500 heki pluszban voltunk a végén..:) Akkor összeadtam.. Tartalékról nem is beszélve az harmada lehetett, mint amit ti elvertetek.. Mondtam sokat hibáztak srácok, de legalább, aki maradt tanult belőle, meg kiderül az ki nem elég aktív ahhoz, hogy maradjon..

none 09-06-2013 09:37

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 305017)
Mikor az ominózus dolog történt Te szerintem nem is voltál a klánban, szóval ugyan honnan lenne erről megfelelő infód??? ki mint vet úgy arat... s bár a Váci fegyház klántagodat már tényleg sajnáltam (még írtam is neki lehet túllőttünk a célon) de a bekapott klántámadás után ismét nem lesz lelkiismeret furdalásom.
Mert tudod kicsit unalmas, hogy klánok tesznek ki/be tagokat csak azért, hogy ránk tudjanak állni... nekem már kezd sok lenni ez a nagy összefonódás
ezért döntöttem úgy, hogy semmi kegyelem nem lesz senki felé csak aki rászolgál
és Ti nem tartoztok ezen emberek közé!

Nem voltam tag? Én voltam a vezér, mint ahogy most is én vagyok..:)
De ti ugyan úgy hiénáztatok más tagokat is tőlünk, akik anno a közeletekben sem voltak..
Összefogás.. Ha így játszotok miért lepődsz meg?:) Egyértelműen az ütés összehozásának egyik legfőbb oka a hiénázásotok volt és a mellébeszélésetek persze:)

Még szerencse, hogy ma hajnalban is bizonyítottátok, hogy ti nem hiénáztok:)

Wolfi 09-06-2013 09:43

Quote:

Originally Posted by none (Post 305022)
Nem voltam tag? Én voltam a vezér, mint ahogy most is én vagyok..:)
De ti ugyan úgy hiénáztatok más tagokat is tőlünk, akik anno a közeletekben sem voltak..
Összefogás.. Ha így játszotok miért lepődsz meg?:) Egyértelműen az ütés összehozásának egyik legfőbb oka a hiénázásotok volt és a mellébeszélésetek persze:)

Még szerencse, hogy ma hajnalban is bizonyítottátok, hogy ti nem hiénáztok:)

Én itt semmin nem lepődök meg ne aggódj!
Fogjál össze akivel akarsz pont leszarom. Mellé te beszélsz, süketelsz itt pedig a saját klántársad megmondta az ellenkezőjét amit állítasz. Ha éppen ki akarod rakni értékben a klánunkat végül is bármelyik másik klánhoz kopogtathatsz nem örvendünk túl nagy népszerűségnek:) pont az ilyenek miatt mint Te. de tudod mit? ezt is leszarom:)
és igen hiénáztunk, mert gusztustalan volt amit korábban csináltatok. és még te kéred számon? lehet túllőttünk a célon de ezek után ismét mondom semmi szánalom nem lesz felétek. de mit is kell ezen agyalni? mi hiénáztunk ti bevertetek klánban... a játék része nem? én ezután is utazok majd rátok, ti majd kerestek új emberek, hogy elérjetek minket megint bevertek és??? fogadd el ki mint vet úgy arat!

none 09-06-2013 09:52

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 305023)
Én itt semmin nem lepődök meg ne aggódj!
Fogjál össze akivel akarsz pont leszarom. Mellé te beszélsz, süketelsz itt pedig a saját klántársad megmondta az ellenkezőjét amit állítasz. Ha éppen ki akarod rakni értékben a klánunkat végül is bármelyik másik klánhoz kopogtathatsz nem örvendünk túl nagy népszerűségnek:) pont az ilyenek miatt mint Te. de tudod mit? ezt is leszarom:)

Először szerintem magadba nézz, csak utána hibáztass másokat..:)
100%ig biztos vagyok nem az volt a harc kiváltó oka, amit te írsz, mivel az első sereget én küldtem rátok, egész konkrétan rád, és az nem hiéna volt.. főleg, mert be sem ment..:)
Félreértés elkerülése végett nem írtam, hogy nem mi kezdtük volna a harcot, csak nem úgy, ahogy te azt állítod..
Emlékszem, mert Dubi írta, hogy ő téged és Samit nem üt be, csak a harmadikat..:)

GenXter 09-06-2013 17:14

Quote:

IMMORTAL, ha lehetséges :)
Szerintem mi is mehettünk volna nagyon nagyon sok sereggel rátok és még okunk is lett volna a revansra
Sami is bizonyithatja,hogy mindig irtam amikor ráálltatok valamelyik klánra hogy "sok sikert és légy nyugodt ,tölünk nem kaptok hiénát"
Kaptam is érte klánon belül , megkérdőjelezhető döntés volt részemről
Wolfi is szóvá tette pm-ben , hogy miért nem ütünk közéjük ,amikor lehetőségünk lett volna, hát ez van... Változik a világ és változunk mi is :D

Dave 09-07-2013 16:41

Quote:

Kérlek mutass néhány példát, hogy a Dragon más ellen irányuló háborújába a "Csak egy maradhat" klán jelenlegi tagjai közül ki, mikor és hány sereggel hiénázott bele..
Akárhogy is, az elmúlt néhány hónap eseményeiből csak fordítva tudok példákat felmutatni!

De nincs ezzel gond, csak akkor ne mutogassatok másra, hogy bezzeg ők.. és így tovább. Inkább maradj csöndben, azt lessed a krónikát, mikor lesz megint egy kis lepattanó...

Merengő 09-07-2013 17:34

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 305033)
Kérlek mutass néhány példát, hogy a Dragon más ellen irányuló háborújába a "Csak egy maradhat" klán jelenlegi tagjai közül ki, mikor és hány sereggel hiénázott bele..
Akárhogy is, az elmúlt néhány hónap eseményeiből csak fordítva tudok példákat felmutatni!

De nincs ezzel gond, csak akkor ne mutogassatok másra, hogy bezzeg ők.. és így tovább. Inkább maradj csöndben, azt lessed a krónikát, mikor lesz megint egy kis lepattanó...

talán hiénával vertük le a csak egy maradhat tagjait nemrégiben? nekem nem így rémlik :)

Dave 09-07-2013 17:48

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305035)
talán hiénával vertük le a csak egy maradhat tagjait nemrégiben? nekem nem így rémlik :)

nem, nem CSAK hiéna volt, ezt elismem és ezt soha senki nem is vitatta!

Na most egy egyszavas választ szeretnék kapni az alábbi kérdésemre:

Utophalia és Fényhordozóra irányuló utolsó 10 darab támadás az hiéna volt , vagy sem? Tehát úgy mentetek rájuk, hogy közben kint volt más irányba a seregük??

igen, vagy nem?

All times are GMT +1. The time now is 18:15.