![]() |
Quote:
|
A cigánynál vagyonosodási vizsgálatot tart az APEH.
- Te cigány, honnan van ez a nagy ház, hisz a bevallásod alapján segélyből élsz? - Hááá kezit csókolom, kifogtam az árányhalat! - És van erre valamilyen bizonyítékod? - Háá ott a ház, nem? |
"Mit mondanak a rajtakapott nők?
Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindekettőnknek kínos helyzet." A német: Hans, ma a szokásosnál 4 perccel és 45 másodperccel korábban jöttél haza. Ezt meg kell magyaráznod! A francia: Jean, milyen jó, hogy jössz. Jacques már nem bírja tovább. A svéd: Te vagy az, Olaf? Én már ugyan kész vagyok, de Sven még szórakozna. Csatlakozz. Az orosz: Iván, végre egy igazi férfi! Ez itt még fel sem pofozott előtte. A zsidó: Izsák, te vagy? De akkor ki a fene fekszik rajtam? A román: Kedvesem, ne aggódj, előre fizetett. A magyar (miközben kiugrik az ágyból): István, kinek hiszel jobban: nekem, vagy a szemednek? A cseh: Pepa, nyugodt lehetsz. Most tudtam meg, hogy ő lesz a főnököd. A székely: Kend az összes pálinkát megitta, mi mással tudtam volna megkínálni? A cigány: Gázsikám, há de jó hogy gyüssz! Itt márásztálom máán 2 órájá, hogy el tuggyád lopni á pénztárcáját! |
A zsidó gyerek rugdossa a templom falának a labdát. Kijön a pap, így szól: - Fiam, ha tovább rugdosod a falnak azt a labdát, megkeresztellek. Zsidó gyerek tovább rugdossa, kijön a pap, hóna alá csapja, megkereszteli. A gyerek szomorúan kullog hazafelé, otthon anyjának elmondja a hírt, erre az jól megveri. Hazajön az apja a munkából, ő is megtudja, majd jól elveri. A gyerek kirohan az utcára, és így szól: - Még csak fél órája vagyok keresztény, de már utálom a zsidókat.
|
van ilyen vicc cigányosba is:D
A cigánygyerek leborotváltatta a fejét. Amikor hazamegy, az apja hitetlenkedve megkérdezi tőle: -Mi történt veled, kisfiam? -Apám, én skinhead lettem! Amikor ezt az apja meghallja, jól megveri. A gyerek fejét lógatva megy be a szobába. Ott találja a bátyját. Az is megkérdezi tőle: -Miért borotváltad le a fejedet? -Én skinhead lettem! Erre a bátyja is jól elveri. Amikor a gyerek nagyon szomorúan kimegy az utcára, találkozik az egyik barátjával. Az megkérdezi tőle: -Hát te meg miért vagy olyan szomorú? -Tudod, még csak egy órája vagyok skinhead, de máris nagyon utálom a cigányokat! |
hülye vicc, még jó hogy bele nem lépett
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talan a "3 öreg viccel" a cime. Ha ismered benne a vicceket, jol el lehet rajta szorakozni... :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:48. |