![]() |
Quote:
Nehéz lehetett beütni egy "üres" klánt.... Erge |
Quote:
|
Quote:
|
[...]
szét kell dobni a klánt, nincs probléma |
[...]
információt meg nem kéne kiadni se magadról sem samról. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gratula az uj top 1 klannak :) es persze a jelenlegi legnagyobb aktiv orszagnak is :) en figyrlnek a helyetekben ;)
|
Quote:
|
2013-09-02 06:00:47 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13268 hektár földet.
grat, szép ütés! |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2013-09-01 16:00:48 Vitam et sanguinem (#105501) elfoglalt 817 hektárt Fényhordozó (#656081) országától. ehhez is grat Jocó!:) |
Quote:
|
[quote=Sucó;304932]2013-09-02 06:00:47 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13268 hektár földet.
Minő érdekesség, már a Dragonosok is ütik a Dragonost... ami ugye nem véletlen... |
barátom! a huhuhu-ból ki a dragonos nagyokos?
vártam már valamiféle szánalmas megnyilvánulásra.... Te komolyan gondolod, hogy üttetek magamon 1500 hekit csak úgy? |
Quote:
Ami tény, több volt dragonos fordult meg a huhuhu-ban, illetve rövid időn belül visszatért a dragonba... Nem vagyok "nagyokos", ezt a saját szememmel láttam, igaz pár hete nem követtem az eseményeket, uh ez pár héttel ezelőtti dolog. De lehet akkor is csak a szemem káprázott:D |
Quote:
Amúgy meg konkrét országokról tudok akik pár hét (nap) leforgása alatt a dragon-huhuhu-dragon görbét járták be. Neked már csak tudnod kellene ezt, hiszen tagja vagy Te is! |
Quote:
|
Quote:
akkor talán majd magadba nézel és elszégyelled magad :) segítek jó: az elmúlt időben egy tagcsere volt de ő jelenleg egyfős klánban van szóval mielőtt okoskodsz győződj meg az igazadról |
Quote:
|
Quote:
Ellenben vannak lementéseim mind a két klánról, amiből jól látszik hogy mikor ki melyik klánnak volt a tagja különböző időszakban. Persze egyszerűbb le pöcsfejezni valakit. ... és még akár én is el tudom hinni, hogy vannak olyan dolgok amik véletlenül történnek, ha normálisan mondják, így viszont annál nehezebb. |
Quote:
Akár igazad is lehetne, csak így csalóka a kép... Hiszen ha most nézel szövetségi történetet mind két klán tagjainál, elképzelhető hogy nincs egyezőség, de ha visszamenőleg is megnézed (pl hetente a klántagokat mind a két klánba) az elmúlt 1 hónapot akkor már mást is észrevehetsz. Nem minden az aminek látszik, hiszen nem mindegy mikor nézed... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BorzalmakVárosa (#199867) - csak kisklánban volt, több, mint fél éve van fent. |beggar Of darkness| (#302739) - A dragon előtt a pékeknél volt kb 2 hetet, az előtt meg a fekete lyukban War Of The Damned (#222111) - csak kisklánban volt Wolfi (#218522) - csak kisklánban volt Samikáze (#354960) - csak kisklánban volt --M.O.N.G.O.L-- (#537318) - csak kisklánban volt Garázdálkodj Okosan (#665458) - a fekete lyukban volt ezelőtt -Stück! -Blamázs! (#200200) - még csak kisklánban sem volt. Vitam et sanguinem (#105501) - csak kisklánban volt ---Dzsingisz kán - A hódító--- (#641372) - a dragon előtt egy már feloszlott klánban volt De mérd csak fel. Vagy mutogasd a jegyzeteidet. |
csak egy valamit nem értek. volt egy szép klánütés. miért nem lehet csak egyszerüen gratulálni hozzá, miért kell mindig keresni valamilyen mondva csinált ügyet hogy fikázni lehessen valakit.
még a dragonosok is gratuláltak nonééknak az ütéshez. akkor ez másik klánnak vajon miért nem tetszik? |
Quote:
ha 10 éve lépett fol akkor azt mutatja hogy az elmult 10 évben melyikben volt nem tudom miért beszélsz félre és miért állitod tényként a képzelgéseidet lehet picit kevesebbet kéne szívnod :D |
Quote:
Ugye ezt te sem mondtad komolyan? Van az az eset, amikor bölcsebb hallgatni :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Nem fogom bemásolni a jegyzeteimet, több oknál fogva sem. Ráadásul kb 1 hónapja nem is frissülnek, mivel nem veszek részt a játékban. Amennyiben ezt annak tekinti bárki is, hogy csak "fröcsögtem", szíve joga legyen meg az igaza. Aki régről ismer (mikor még vip sem volt - lehet néhányatok azt sem tudja miről is van szó) tudja, nekem is az élet szerves része volt a Hóditó, megpróbálva "becsábítani" az ismerősöket. Egy idő után már csak hobby lett, az utóbbi időben meg már inkább csak az ismerősök miatt maradtam... Ennek számomra nem a Hódító "sematikus" világa volt a legfőbb oka (mint a fiatalabbak zömének ezért nem vonzó a Hód), hanem a felmerülő "furcsa" dolgok, a beltenyészet érdekek... Nem engem kell meggyőznötök, sőt az sem számít mennyire hurrogtok le, mert az életben én jól el vagyok, Hódozni sem fogok többet, de magatoktol is elveszitek ezzel a játékot... |
Quote:
|
Quote:
|
Biztos vagyok benne, hogy igen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen kitették másokkal együtt úgy, hogy nem történt szabálytalanság. Legalábbis a mi részünkről nem, legfeljebb annyi, hogy a belépők a lehető legrosszabb kezekbe kerültek. Nem igaz none?? |
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |