![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Grrrrr
Quote:
A rágalmakat be lehet fejezni!!!:mad: :mad: :mad: Akinek nem tetszik valami az írjon supportra ,mert kezd elegem lenni belőle ,de kiba---ottúl!!!:mad: :mad: :mad: Aki nincs tisztában azzal ,hogy mikor érek rá az állítson magán!!! A szövijeimet is meg lehet kérdezni mikor szoktam ráérni és mikor vagyok gépnél! Ismernek régóta és tudják mi a helyzet. -Nem lassúban játszanék és nem kerűne ennyi időbe és pénzbe a játék,ha többen vinnék az orimat:mad: :mad: :mad: :..A nagy csalóknak a legnagyobb a pfája!/Akinek nem inge... |
Quote:
Sok okos egy helyen:D :D :D |
Quote:
Nem részeltezem! |
Quote:
Én emlékszem:D:D:D |
Quote:
Ezért járna neki mindenkitől egy zőőd! Ő már akkor is hódozik amikor fizikailag nincs is ott!:) szvsz:D |
Halál Atiiira
Quote:
Köszi:D:D Többet néztél ki belőlem,de mitől változott az álláspont??? Értelmetlen duma az egész:( -Én téged nagyon jó fejnek tartottalak és normálisnak,de illyyyyyet! Csak azt mond meg létszi ,hogy mivel lettem rosszabb??? Könyi ne csináld már!:eek: |
Sorry
Akinek esetleg nem esik jól pár dolog attól elnézést kérek!
Nem szeretném,hogy így meg úgy itéljenek meg... És még annyit szeretnék mondani ,hogy ma fogadom a gratulációt mindenkitől,mert ma vagyok 22 éves!!:D -Persze sokan most nekem ugranak,hogy fúúújj meg blőőőáá,de azt is szivessen fogadom ma!:) Hálelúújáááá |
Atii, megkerdezhetem mindenfele indiszkretum nelkul, hogy hany eves vagy? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |