![]() |
Quote:
szépen csinálták a vedők. |
Quote:
szerintem csak kommunikáció kérdése. szerintem az a hiéna, hogyha a helyzeti előnyödödet miszerint ki van támadva kihasználod. hogyha harmadik vagy akkor hiéna, ha meg támadott akkor nem, hát nem tudom, szerintem hívhatja mindenki aminek |
de azt is hozzáteszem, hogy a hiéna szóhoz kommunikált negatív jelző eléggé gyakran hibás. miért mondanék le a helyzeti előnyömről ha kitámadt vki? arwen is miért ne kísért volna be, amikor alapvetően egy kockázatnélküli 1k hekis foglalása volt?
bosszantó, bosszantó, de vki nem akar 60% barakkos orkot tartani és 4 körönte támadni. neki tökéletes a 40-20as elf is, amiből fedezget meg néha hiénáz egyet. |
A hiéna az aki ...
Nem a pontlistából látja hogy üt valaki hanem mondjuk azt észreveszi hogy üt valaki de még masnak nem látszik. Szerintem. Mert ha én ülök egesz nap a gépelőtt látom a változásokat a listán es kihasználom az nem hiénázás, hanem a figyelés gyülölcse. De ha egy bukott klántámadás közé beverek az mar az szerintem. |
Quote:
első alkalommal elég 3 körre kerülni mégha kicsivel is a csapódás pill-ba kell a maxot beleadni ha lehet, mert ha pattanunk és jönnének akkor jönnek csőstül a gondok, pont ahogy ez az eset igazolja is szépen.... node ez a saját véelményem... nem írok több ilyet :D |
Quote:
pláne ahogy nézem erre sokan nem is számítanak.. :) |
2008-01-28 19:01:09 Földfoglalók (#2342) támadást indított Bátor Lovagok Újászületett Egyesületének a Vezérei (#2445) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1196 hektár földet.
Gratula a Földfoglalóknak :) |
szerintem minden olyan hadi akciót nevezhetünk hiénázásnak mikor 2 fél hadi eseményeibe beleszól egy 3. kívül álló, jó esetben legállis ,apró külső jelek, információkra alapozva....
És az ilyen hiénázások előtt megemelem a kalapom, mer aki minden kvnál ott gubaszt a kis elfjével tettre készen és kiszurja h szerencséje van és a környékén egyik fél neki merészkedett a másiknak .. ezt becsülöm annyira mint az eredeti sima akciózást... |
Quote:
|
2008-01-29 04:00:58 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!:) (#2830) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 984 hektár földet.
2008-01-29 04:00:58 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!:) (#2830) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 630 hektár földet. 2008-01-29 03:00:56 ikrek klánja (#3211) támadást indított pepole (#3140) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 637 hektár földet. 2008-01-29 00:01:00 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 931 hektár földet. 2008-01-28 23:01:04 Földfoglalók (#2342) támadást indított Nemo me impune lacessit´ (#2761) ellen, de a csatát elvesztette. Egy kis éjjeli akció!:) Grat a sikeresen támadóknak:) |
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |