![]() |
Egyik nap egy új kiskakas érkezik a tyúkólba. Még aznap meg...ja az összes tyúkot.
Erre a nagykakas azt mondja neki: - Ne csináld ezt kiskakas, mert el fogsz kapni vmit és meghalsz! Másnap a kiskakas már a kacsákat is meg...ja. Erre a nagykakas: - Kiskakas rossz vége lesz ennek, el fogsz vmit kapni és meghalsz. A kiskakas nem foglalkozik a nagykakassal és harmadnap már a birkákat is meg...ja. Egy héttel később a kiskakas fekszik holtan a réten és a keselyűk köröznek felette. Erre a nagykakas: - Látod kiskakas megmondtam, hogy meg fogsz halni! A kiskakas egy pillanatra kinyitja a szemét, majd becsukja. A nagykakas kérdi tőle: - Hát kiskakas te élsz??? - Kussoljál még a végén elijeszted őket! |
- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
- Kicsim, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod! - Akkor hogy szólítsalak??? - Normálisan, ahogy a többiek is. Mondd, hogy Tibi! :eek::D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Az ország az enyém) |
Quote:
|
- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni?
- Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más? |
Egy mohamedán, egy katolikus és egy zsidó vitatkozik, melyikük istene a nagyobb hatalmú.
A mohamedán azt mondja: - Felénk nagy földrengés volt, de mi erõsen fohászkodtunk Allah-hoz és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. - Az semmi - mondja a katolikus -, nálunk árvíz volt, de mi erõsen imádkoztunk Istenhez és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. - Ezt hallgassátok, barátaim - mondja a zsidó -: képzeljétek, a múlt szombaton séta közben az utcán egy nagy táska pénzt láttam heverni. Tudjátok, mi szombaton nem nyúlhatunk pénzhez, de én erõsen imádkoztam az Úrhoz és képzeljétek, 3 méteres körzetben péntek lett! |
Quote:
|
Quote:
(Tsobi, vagy Remy lesz gyorsabb?) |
All times are GMT +1. The time now is 04:59. |