![]() |
Quote:
üdv... na átrágtam magam a fórumon... apám:)) elromolhatna a géped és gondolkozhatnál még kicsit:) |
Quote:
te véletlenül nem a Vésd az eszedbe ori tulaja vagy? aszem ez az ori neve |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudom elhinni! Bocsi. Én megpróbáltam. És nem sikerült! :( Te vagy nemnormális vagy, vagy szuper emberfeletti képességekkel rendelkezel... (most is csak úgy tudom tartani a lépést, ha naponta töbször beleolvasok...) |
Quote:
nos igazad van.... elég csak beleolvasgatni:) |
en nem vallalkoznek ennyi post atolvasara, pedig szeretek olvasni :)
|
A lassú csopi forumából idézek:
"Ha kell mindent megteszek Könnyedén és simán is De minek támadnék ellened Ha nem látok benned riválist!?" "Változik a világ: gyengül ami erős, És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt." "De minek támadnék ellened..."- e verssor már megnevettet. De közben mégis tanácstalan lettem, de gondolatom elvetettem... Rivális lettem? Nem hiszem, de a végén minden kiderül, A végeredmény vészes lesz, de remélem az agy nem merül... A faj nem szerencsés, igazi kár? Hát lehet még... De mégis... A hírneveddel és a tekintélyeddel játszol. Van ki nem nyerhet, de mégis megteszi, Van ki értelmes, de a veszélyt nem észleli... Nem akarom hinni, hogy gyengül az erős, De látni szeretném, hogy más lesz, mint azelőtt... ez így az erdeti én nem raktam hozzá ilyen jelet: " " |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:53. |