![]() |
Na lemaradtam HSZ-ok számában Harcosoktól, pedig január óta bőszen gyűjtögettem.:( :D
|
Quote:
|
Na most kell godnolkozni,hogy mit is gyártsak/építsek:)
|
Quote:
|
Quote:
Jah, még van 4 hely, ha valaki kedvet kapott volna. :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, minek az elejen korhaz? :)
Csak hogy 1%-al nöjjön a bevándorlás? :) A penzosztassal elerheto 100% moral eseten is eleg jol jon a nepesseg, igy ezt is ajanlom mindenkinek...de ha korhazt epitesz, akkor pedig figyelj arra, hogy mindig jusson 300 emberre egy korhaz...igy a legelejen 6 korhazat erdemes huzni tuloraba, aztan pedig 4 koronkent egyet tuloraba :) S ha mindenki ezt fogja csinalni, akkor mégse tudsz majd annyira elhuzni :) (max. 15 korhaz kell, ami 4500 nepessegre eleg, mivel aztan nem marad nyersanyag házra, hogy elszallasold a bejovo nepet) (kezdoknek segitseg rlz) |
Quote:
nem muszály semmit:) legyél ork korház nélkül ezt javaslom neked:D |
De szeretem ha átírod a hsz-eid :)
|
Harcosok, nem leszek, mert akkor túl könnyen győznél :)
|
Én se fogok korházat építeni.;)
Azon, hogy hulla legyek-e pedig még elmélkedem:D |
Quote:
|
Quote:
És akkor mégis kell korház?:) Azt se tudod ki vagyok ugyhogy nehéz lesz nagyon akadályozni:) Ja meg jó,hogy már egyböl az első ehlyre nézel engem:) Lehet rossz lesz a taktikám ki tudja de ha már egyböl az elsőnek gondolsz köszi:D |
Vajon, miért érzek nagyképűséget a levegőbe ???
*szimatol* :p |
Már csak 3 hely, de vészesen fogy ám az idő! :D Hajrá, hajrá! :) Látom vannak itt leskelődők is, jó kis párbaj lesz ez, ahogy olvashatjátok, gyertek! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Na mire elkezdödik a párbaj annyit irunk,hogy meglesz a 2k hsz:D
mire meg már vége nem is tudom megbecsülni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet kozkáztatással lehet csak nyerni de lehet ha kockáztatok elbukok:) dE ugyérzem ott leszek az élbolyban:) Ja és senkinek nincs olyan átlaga,hogy mindig nyer és nekem se (pl ezért kértem már anno is a legelején,hogy jöjjön 5 párbajt:P ) |
Ha visszaolvasok és belegondolok hogy több mint 136 oldal Harcosokról szól kicsit kezdek megijedni :D Csak nehogy Harry Potter hosszúságú könyv süljön a ki végén :D:D:D Ati lesz az író a mű címe pedig! (H)arcosok :D:D:D Igaz történet alapján készült :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Milyen jo kis vasarnap delutani program :)
Harcosok, az a gond, hogy egyértelműen meg lehet majd határozni, melyik a Te orid, ha eljössz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Domboldal (#247933)
Tudakozó - (#321438) Batu kingdom (#329793) Alkonyat-szigete (#368217) Claívsolais (#379234) Ha a jelenlegi jelentkezoket nezzuk, akkor csak ezek kozott lehet (az en ismereteim szerint!!) Harcosok, ha mar jelentkezett :) Segithettek kiszurni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, aztan vigyazz vele, ha odaadod ;)
Remy, sajnos, igen. :( A sajatjan pedig nincs eleg vip. |
Quote:
|
Én egyet tudok ezek közül, aki tuti nem ő.:)
Sőt, ahogy látom egy ismerős is van ott, szal kettőt.:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |