![]() |
Quote:
De aztán jóra költsd ám.:P |
Quote:
|
félálomban kattintgatva jelentettem egy üzit, amiben semmi sértő nem volt :S
emiatt nem írok a supportra, remélem olvassa az illetékes is :( |
Quote:
biztos előferdült már párszor ilyen. |
Quote:
Megakadt a böngészőm és a régi események helyett a jelentkezés a hétvégi játékra gombot nyomtam meg :o |
Quote:
Még szerencse, hogy ott van a jelölő négyzet. |
Quote:
|
Quote:
meg 1x a főnök megjött az irodába és szövihelp küldése helyett behívtam a helpet.....mondjuk 5x5cm-es ablakban nehéz tájékozódni:D |
Nem tudom, ki az a ket idiota, aki egymasra licital az utolso sorszamnal mar hetek ota, de uzenem nekik, hogy elmentettem a sorszamot, es aki nyeri, szamithat egy par barati lovasseregre, ha valaha a kozelebe erek.... :)
|
Quote:
|
Be kell szállni, azt elvinni előlük. :D Mindenesetre ma úgyis lekerül az Országod menüből, úgyhogy a háttérben lehet folytatni akár egészen az idei év végi árverésig is. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Értem akkor Remi a világ legjobb hódítósa, aki halhatatlan és nincs nála jobb és nem érheti meglepetés. Valamit kihagytam? |
Quote:
Kíváncsi vagyok, hogy tudsz egy ilyen "vihar a biliben" szintű dolgon is mások becsmérlésébe belemenni... :) |
Quote:
|
Quote:
értsd: amire reagáltad ezt :) |
Quote:
|
Jajj már... A piacról meglógó seregekkel szerintetek mi lesz?! Mind-mind Remy ellen készülnek... :D:D:D Szerintem Remy esélytelen... :D:D:D
|
Quote:
Csak nehogy akasszák a hóhért, az addig ok :) |
Quote:
Így van, bármi megtörténhet, nem egyoldalú a dolog. Erre akartam rávilágítani, de úgy tűnik kicsi a fénycső. |
Quote:
Én csak az irására reagáltam. Ha te írod, akkor a tiedre reagálok... |
Quote:
Értő olvasás? Az előző hsz-em első mondatából egyértelműen kiderül miről beszélek, ha esetleg előtte nem lett volna teljesen világos... |
Quote:
20 x elolvastam, amit írtál de fogalmam sincs mi játszódik le a fejedben és mire gondolsz vagy hogy most mit akarsz kihozni az egészből. Viszonylag jó voltam szövegértésből anno, szóval nem hinném hogy ezzel van a baj. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként, a lényeg az, hogy ok, valamit nem érzel korrektnek, ezért reagálsz rá, de aztán sikerült neked is úgy reagálnod, ahogy és amit te nem éreztél korrektnek. Ennyi a dolog :) Csupán egy megjegyzés akart lenni, nem akartam 10 hsz-t rászánni, mert nem ér annyit :) |
Quote:
|
Quote:
Ha valamiről nem olvastál még, attól még nem biztos, hogy más a hülye. |
nem gondoltam volna, hogy azzal a hsz-szel valaki ilyen komolyan foglalkozik. Persze, van jobb hódítós Remynél. Pepa aláírásában szerepel talán, hogy sosem lehet annyira erős, hogy valaki ne legyen nálad erősebb :)
|
Quote:
|
Quote:
2. "Értő szöveg" szinonimája a "szövegértés", amit én csak így használok (szal, akkor én vagyok a hülye :) ) 2+1. Googleben a haverom kutyájának szőrén lévő aktának a lábáról is olvashatsz. Beni: Akkor Pepának igaza van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Srácok...
Szerintem csak Pool mondhatja el magáról jogosan, hogy ő 2009 legjobb hódítósa;):p |
Quote:
De már túl sokat spammeltünk, részemről ennyi :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |