Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

J.Ati 01-06-2008 00:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148923)
Van szövid?

X-ben mf vagyok és belém kötöttek miután lejárt a védelmem,de elhúztam előlük inkább:)
E-ben szintén mf vagyok és egy árva lélek nem aszogat!
J-ben egy nagyon brutál szövivel vagyok ,szóval aki szórakozik szétszedjük apró darabokra!

A-ban is szövibe vagyok és punnyadunk:D

Az mf orikkal nem ajánlatos nagyon arcoskodni,mert szerintem egy mf orival nem is lehet igazán játszani.

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 00:37

Arcoskodik a franc... De azért valahogy cask a top-ba kell jutni... De azért az is túlzás, hogy beverek valakit hekire és utána napokig .sszák az agyamat 5-en 6-an... Azért a pofátlanságnak is van teteje valahol szerintem.

Vagy izé? Ne varizzak, ne üssek, ne lopjak... Akkor mi? Termelgessem meg a katonákat 10-esével, és fedezgessek végig 3-4 csoportot úgy, hgyo közben mindenkinek könyörgök, hogy ne verjen le? ....

No comment, inkább teszek a normálra.

J.Ati 01-06-2008 00:40

Jó igazad van,mert van pár durva banda ez tuti:(

Nogixer 01-06-2008 00:45

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 148927)
Jó igazad van,mert van pár durva banda ez tuti:(

Az a vicc, hogy milyen lelke lehet!
Nekem volt akire naon haragudtam, de két nap után már én untam hogy rengessem:)
Pedig a majdnem barátomnak még az arca is akkora volt:confused:
Bevert hekire, megrengettem kétszer, és simán befenyített, hogy meg ne próbáljak fellépni a következő szintre, mert rámáldoz egy hetet:cool:

Kubbi 01-06-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148926)
Arcoskodik a franc... De azért valahogy cask a top-ba kell jutni... De azért az is túlzás, hogy beverek valakit hekire és utána napokig .sszák az agyamat 5-en 6-an... Azért a pofátlanságnak is van teteje valahol szerintem.

Vagy izé? Ne varizzak, ne üssek, ne lopjak... Akkor mi? Termelgessem meg a katonákat 10-esével, és fedezgessek végig 3-4 csoportot úgy, hgyo közben mindenkinek könyörgök, hogy ne verjen le? ....

No comment, inkább teszek a normálra.

Lépj szövibe...
Ha jól összeállított szövid van, akkor nem kell tartanod. Mi B-ben egy idő után mág a kisérésekre sem figyeltünk, mert nem jött ki senki. Ha elég aktívan ütögettek az a krónikában is látszik, és a sok nyuszi nem jön ám ki. :D

Egyszer kaptam egy komolyabb rengéssort, de inkább elpucoltunk a környékről. :D
De szerintem se lehet mf-ként hadizni.
Az a lényeg hogy az ellennek ne érje meg baszogatni téged. Mert ugye ha renged a te varisod minimum vissza tud náluk rengetni. Az meg visszatartó erő. Mf-nél meg ez nincs meg. Ott beföldelnek, főleg ha varisabb vagy és kész. :D

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 09:48

Nem játszik minden csoportban annyi ismerősöm, hogy megbízható szövim legyen. Vad idegenekkel meg nem szövizek, mert mi a biztosíték arra, hogy jól játszik? És ha kamu hirdetés? Mondjuk kiírják dipibe, hogy "Hadi orit keresünk 2-4 kör távolságból", én meg jelentkezek, hogy hadi vagyok, aztán jól szétlopják az agyamat röhögve....
Szóval ez kizárt, hogy ismeretlenekkel játszak együtt.
Hadivari vagyok /voltam/, és nem anynira varira rágyúrva. Azért a gömbök 25-30%-a sikerült kb, de a seregeim összesen 1-etlen egyszer pattantak csak le, azt is azért, mert meggondolatlan voltam. Beférhettem volna, ha nem akarok nagyot szakítani, és nem 2 sereggel megyek. Mindegy, az én hibám. Szóval nem érzem, hogy rossz lett volna a mérlegem.
Utána meg jön pár kedves szövi, akik úgy érzik, hogy egymást rotációs rendszerben váltogatva kipucolnak. Akármekkora nagy pofám van, enynit nem bírok ki. 3 nap alatt szétdaráltak. Utána meg a hülyének is nevetséges célpont voltam, többszáz üres hekivel, 0 arannyal, tehát se nyerset nem tudtam venni, se sereget pótolni nem tudtam...
Így hát most szabad-a-gazda játékot játszok az orimmal.
0-ra lebontottam minden épületet, eladtam mindent. Várom az 500 kört, és újrázok. És garantáltan csak azt fogom ütni, akik ezt csinálták...
Hozzáteszem ha nagyon vakargatnám azt a bizonyos dolgot, akkor simán törlésig ütésbe elmegy, mivel a játékomat 100%-osan tönkretették, nem voltam képes tovább haladni, így az országom létezésének ténye értelmét vesztette.
Akár törölhettem is volna. /Megfordult a fejemben../ Csak azért nem töröltem, mert egy úrját még ellövök. (Hozzáteszem kb 3 nap alatt jutottam a TOP legtetejére, egy ~470 fős csoportban a legjobb elért helyezésem a 24. hely volt, fedezés nélkül. Tehát inkább hadi voltam, mint vari.
Ebből kifolyólag komolyan megfordult a fejemben, hogy azok, akik felettem voltak, és ugye nagyon régen ott tanyáznak, és minden szövi minden szövivel ugye mnt-ben van -ahogy az a top-ok legtetején szokott...- leverettek maguk alól... De hát ugye a skype meg msn meg ventrilo meg temspeak meg hamachi meg sorolhatnám milyen programokon történő megbeszélés nem minősül semminek, úgyhogy egy dolog maradt hátra, újrázás után szétverni a fejüket egy mégdurvább hadi országgal.)
De akkor is gyűlölöm, hogy nekem kell szívni emiatt, mert nem leszek akkora genyó, hogy multizzak, meg jksz-ezzek...
Vagy ez kell a normál csopinak? Halál lazán eljátszom, hogy felviszek 6-8 országot arra a szintre, és a lelküket is kipaszírozom belőlük, mint amikor a nyers húst ledarálod kézi darálóval, és ilyen vékony kis csíkok lesznek belőle.... Az a kérdés, hogy megéri-e lealacsonyodni a csalókhoz egy bosszú miatt... Úgy gondolom, hogy nem éri meg.

Steve 01-06-2008 10:20

szemét mocskos banda, szétvertek 4en egy szövit teljesen szabályosan. Gee, csak egy rövid megjegyzés: a törlésig ütés 200hekin van, meg a kezdőket védi ;) jah és mégegy: igen,. erre való az újrázás, alapvetően nem tekiduplázásra találták ki :)

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 10:34

4-en egy szövit? :D Ilyet én biztos nem írtam.... MF vagyok, a szinten egyszer se voltam szöviben... Nem 4 ország verte szét az MF orimat.... Nem tudom ezeket honnan szedted amiket írtál :DDD

200 hekin? Tehát ha 201 hekin valakit úgy szétvernek, hogy az soha többé nem tud talpra állni, akkor az már elfogadott? :DDDDDD Ez vicces lenne.

Akkor legyen más játékának széndékos tönkretétele. :D Mindegy. A lényeg, hogy szerintem nem elfogadható, hogy a kelleténél enyhén szólva többen ütnek valakit, egészen addig, amíg már semmi hasznuk nincs belőle, csak hogy annak a másiknak rossz legyen.

Erre van az újrázás. Igen. Van 1 újrám. Ha megint szétpüfölnek, ha felmegyek a top tetejére, akkor mi lesz? Akkor nincs több újra.

Vagy ne menjek fel? :D Ja akkor ez nem is a hódító.hu, hanem a nemerjtopbanlenni.mertszétvernekarégitoposok.hu? :D:D:D

Gyűlölöm a normál csoportot. Ennyi.

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 10:35

Ha azt modnom, hyog kezdő vagyok, akkor nemgem is véd? :D:D

/kezdő vagyok.:D/

Kubbi 01-06-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148945)
Nem játszik minden csoportban annyi ismerősöm, hogy megbízható szövim legyen. Vad idegenekkel meg nem szövizek, mert mi a biztosíték arra, hogy jól játszik? És ha kamu hirdetés? Mondjuk kiírják dipibe, hogy "Hadi orit keresünk 2-4 kör távolságból", én meg jelentkezek, hogy hadi vagyok, aztán jól szétlopják az agyamat röhögve....
Szóval ez kizárt, hogy ismeretlenekkel játszak együtt.

Amikor elkezdtél hódozni, rögtön ismertél mindenkit? Kizárt.
Egy dipiből is sokminden kideríthető, de ha még ki is kérdezed az illetőt (mielött szöviznél), akkor asszem kizárható hogy böszmékkel szövizz. Ha meg mégis, akkor bontod... A szövi, mindig is erősebb volt mint az mf. Ne csodálkozz, ha mf-ként meg kell húzódni. Ha meg nem teszed, lehet belőle dádá. :D

Illetve én sose féltem attól, hogy feladok egy hirdetést, és rögtön szétlopnak meg hasonlók. És még nem is történt meg, szóval erről nem tudok nyilatkozni. :)

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 10:58

Régen genyó voltam (most már nem) , tucat szám adtam fel ilyen hirdetéseket, hogy MF hadikat keresek szövibe... Jöttek is a zöldek, a legtöbben gömböt is küldtek, még le se kellett fotózni, máris ugrott pártízezer tekije... :D

De ez akkor volt, amikor még toliztam. :D Most már csak poénból tolizok... :D És hirdetést is lusta vagyok feladni. :D

nem hiszem, hogy egyedül én csináltam ezt. És a legtöbbször valóban szöviztem az egyik zöldezővel, tehát a dipis hirdetésem sem volt kamu igazából, valóban létrejött a szövi.
Úgyhogy én biztos nem fogok megbízni egy dipis hirdetésben soha. :D

/Egyébként 2 haverommal kezdtem el, még gimiben.. úgyhogy lényegét tekintve megvolt az 'ismerettségem', nem kellett attól tartani, hogy a saját szövijeim darabolnak fel./

Arden 01-06-2008 11:04

Gee, nagyon szépen sarkítottad, amit Steve írt, grat hozzá.

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 11:16

Ardi, ott egy hatalmas szmájli....... Pont ekkora: " :DDDDDD ". Gondoltam ez elég nagy ahhoz, hogy jelezze, a mondta nem teljesen komoly.

De azt nem tudom honnan szedte, hogy 4-en szedtek szét szabályosan egy szövit.

tevary 01-06-2008 18:35

Cak azért írok ide mert itt lehet dühöngeni.
Miért van az hogy ha belépek egy szövibe, nemsokára megszünik.:eek:
Kezdem úgy érezni hogy bennem van a hiba, vagy a fiúk könnyen feladják? :rolleyes:

Dr Rozi rendel 01-07-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by tevary (Post 149137)
Kezdem úgy érezni hogy bennem van a hiba, vagy a fiúk könnyen feladják? :rolleyes:

Vagy csak elmenekülnek??:D

belas 01-07-2008 10:19

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 149400)
Vagy csak elmenekülnek??:D

Vagy,csak nemtaláltok megfelelő szövit??:)

Remedy 01-07-2008 12:59

Quote:

A fiuk nem olyanok... :)

[HTPA]GeeForce 01-07-2008 17:26

Quote:

Fiú vagyok, és kérek széepn egy egész alakos és egy profil fotót, telefonszámot. Ezután nagy valószínűséggel beveszlek akármelyik szövimbe. És garantálom, hogy az a szövi nem bomlik fel! ;):D:D:D

Pepa 01-07-2008 18:23

Quote:

Nekem mindig is voltak női szövijeim és teljesen jól működtek ( mármint a szövik:D)

mennyelhej 01-07-2008 20:08

Gee ne haragudj, de ne is akarj a top elejere kerulni mf-kent. szerintem normalis, hogy befoldelnek a szovik. Nem tud annyi sereged lenni, hogy egy jobbacska szovi ne ferjen be. Ok orulnek, hogy fennebb jutnak, mikor meg mar 0-ba vagy akkor ingyen fold ennyi. Ebben nincs semmi jksz szerintem.
Nem sok embert ismerek a jatekban, de jo szovit mindig kaptam allt dipos uzi nelkul.

Kutyuleee 01-07-2008 21:37

Quote:

Bezzeg én hosszútávra kerestem csaj szöviket és egy se jelentkezett:D

belas 01-07-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 149571)
Bezzeg én hosszútávra kerestem csaj szöviket és egy se jelentkezett:D

Szerencséjükre.:DD

Tsobi 01-08-2008 16:33

Páran buzdítottak,hát beírom :rolleyes:
Ma reggel megrövidítettek 10 mrd-nyi tekivel .. hmm

Toti 01-08-2008 16:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149821)

egy baj van vele. Hogy nem én:D:D:D:p

Tsobi 01-08-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 149822)
egy baj van vele. Hogy nem én:D:D:D:p

Tudom ki volt,de megérdemli :)
Én sem megírtam azokat a tekiket :p

Toti 01-08-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149826)
Tudom ki volt,de megérdemli :)
Én sem megírtam azokat a tekiket :p

Könnyen jött, könnyen ment. De akkor is idegesítő.

Tsobi 01-08-2008 16:42

A dzsungel törvénye :)

belas 01-08-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149828)
A dzsungel törvénye :)

Jöttem,láttam,megettem:)

Nogixer 01-08-2008 17:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 149821)

Részleteket akarunk, tudni akarjuk hogy sikerült 3 milló tekit ellopni?

Eke 01-08-2008 20:37

Dühöngök mert nem aratott osztatlan sikert http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=8896565

Nogixer 01-08-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 149870)
Dühöngök mert nem aratott osztatlan sikert http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=8896565

Lehet azért, mert borzasztó?:D

Pali papa 01-08-2008 22:45

Nekem tetszett :)
fentartásokkal, de aranyos volt... :)

tevary 01-09-2008 08:49

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 149507)
Fiú vagyok, és kérek széepn egy egész alakos és egy profil fotót, telefonszámot. Ezután nagy valószínűséggel beveszlek akármelyik szövimbe. És garantálom, hogy az a szövi nem bomlik fel! ;):D:D:D

Ez a kép megfelel? :D:D

BimmBimm 01-09-2008 09:35

jövök dühöngeni, mert úgy látom az utóbbi időben ez a sikk:)

Egyébként milyen hangot ad ki aki dühöng? (a csúnyaszavokon kívül)

Arrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhh?

Burning 01-09-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 150000)

én inkább csörömpölésre tippelnék:)
ha valaki dühöng esélyesebbnek látom, hogy összetörik valami minthogy Arrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhholjon:D

laci 01-09-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 150000)

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 150110)
én inkább csörömpölésre tippelnék:)
ha valaki dühöng esélyesebbnek látom, hogy összetörik valami minthogy Arrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhholjon:D

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Azaz Arrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhh és csörömp, vagy fordítva, helyzettől függ.

Pali papa 01-09-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by laci (Post 150122)
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Azaz Arrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhh és csörömp, vagy fordítva, helyzettől függ.

SZerintem az Aaaaaaaaaaaarrrrrrrgggggghhhh, csörömp, csönd összeállítás inkább egy zuhanásra emlékeztet az Oszolynál...
Persze a csönd után opcionális a Jááááááááj és a Muhahahaháh!
Attól függően, hogy néző avagy szenvedő alany vagy-é.
:D:D:D:D.d

[HTPA]GeeForce 01-09-2008 17:42

áááááááááááááárgh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most Kaptam Meg A 140.000 Ft Jóváírásomat!!!!! Ba...... Most!!!!!!! :(((((((((
Sorszámot Akartam Venni!!!! :(:(:(:( Most Várhatok Egy évet !!!!!!! Miez Mááárrr !!!!
Szétvet Az Ideggörcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pali papa 01-09-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 150139)

Sorszámot Akartam Venni!!!! :(:(:(:( Most Várhatok Egy évet !!!!!!! Miez Mááárrr !!!!

Gee ha kell Nekem van sorszámtömböm, húzhatsz belőle...
:)
Ne legyél ideges az árt a szépségednek...
:)

Goldy 01-09-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 150139)

Ha mindenképp sorszámra szórnád L inkább fektesd be egy évig, többet vehetel rajta vagy még kisebbet :) De lehet találsz neki más helyet :)

All times are GMT +1. The time now is 10:23.