![]() |
Quote:
|
Quote:
és tvre visszatérve, egészségtelen a tv mind gyereknek mind felnőttnek, ma már minden ami érdekel elérhető az ineterneten, sem én sem gyermekem apja, nem akarunk tvét én 16 éves korom óta tv nélkül élek, és nagyon jó ez így ahogy van |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én pedig csak az ebét/vbét nézem, azt pedig bármelyik kivetítőn megtehetem
|
Quote:
|
Quote:
És nem értem mi abban a rossz ha valaki nem néz tévét, de ha te annyira szereted akkor nézzed otthon, nem hinném h ezzel egyedül lennék itt. Régebben még a netet is így utáltam. |
Quote:
|
Quote:
Én 14 éves koromban szakítottam a tv-vel, és nem bántam meg. Manapság, ha hazamegyek, akkor mostanában kedvem van nézni egy kis natgeo-t, spektrumot, ozone networ-öt, és ebben ki is merül a havi tv-adagom. |
Quote:
|
Quote:
Álljatok már le, esküszöm nem vagytok normálisak. Ha sokáig fogjátok folytatni, mehettek páran egy hónapos pihenőre... |
Quote:
|
Quote:
Mert egy offolós topicban leírjuk, hogy nem érdekel az, ha más nem néz tv-t? Elég szomorú, ha már mindenért csak a büntetés jár... Ide is elért a médiatörvény? :) |
Quote:
A repülésre írtad... |
Quote:
|
Quote:
Nem vettem észre... |
Quote:
|
Quote:
Vityunak meg jelezném, h alapjában véve én bírom poolt, és ok nélkül nem is kötök bele. |
Quote:
|
Quote:
Igaz, az kebelbarát... Én meg teszek rá... |
Quote:
Na, további jó okoskodást... |
Mi a lábujamért kell mindig marni a másikat?Újabban ez szokás lett a fórumon a menő?Régen volt egy kis gyenge szájkaraté,pik-pak letudták utánna mindenki röhögött egy jót.Most napokig-hetekig megy ez a nem én te,nem te én izé hogyne miért,te votááá szöveg.
|
Quote:
Pool, mielőtt azt feltételeznéd, hogy valami bajom van veled, tévedsz. |
Quote:
De egy valami nem változik és sose nem is fog az pedig az Emberi butaság :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De megtette, ami egyébként még nem is baj. Hogy ezek után az illető kijelentse, hogy szerinte én emiatt nem vagyok érdemes az életre, árpádsávos lobogó alatt molesztálok gyerekeket és különben is egy lábköröm gomba vagyok a szemében.. Szerintem az ilyen megérdemli, hogy porig alázzák. Jah és ha már ott jártunk, akkor ő bizony engem már lealázott hódítóban is és már akkor látta rajtam, hogy gyengeelméjű vagyok (ez a hazugsága egyébként le lett követve, ugyanis az utóbbi 3-4 év összes történése mentésre került). :) Egy barátom így látta a történteket: "amennyit én láttam belőle, hogy Tom, mint a Bizez-vizez fórum gazdája, elkezdte sértegetni Tsobit, válogatás nélküli formában. Akadt egy követhető állítása, mely szerint Ts-t már a hódítóban is lealázta. Mikor az általa nekünk küldött MNT-t látta, az ámokfutás fokozódott.. " Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy sokan máshogy látták a dolgot, hisz ahányszor emberünk meghazudtolta önmagát, vagy olyat írt, ami nem illett bele az imidzsébe, akkor kitiltotta magát, hogy eltüntesse a hozzászólásokat. Azt ne mondja nekem valaki, hogy az ilyen nem egy sekiházi.. |
Nem egy senkiházi, sőt...
Tsobi, azt kifelejtetted az egész sztoriból, hogy Te is sértegettet őt... Sőt, a senkiházi beírással most is sértegeted. |
Ami azt illeti Tomnak mindig mindenről van véleménye, mindenbe beleszól, de én attól még bírom.
|
Még annyit, hogy részemről egy kicsit elfogult vagyok. Ezt nézzétek el nekem.
|
Quote:
De hogy tiszta legyen a víz, próbáltam rájönni a viselkedése indíttatására és feltettem neki pár kérdés a nemi identitásával (buzi-e vagy?) és a vallási hovatartozásával kapcsolatban (zsidó-e vagy?). Miután sikerült ezt a két dolgot tisztázni, megállapodtunk abban, hogy csak simán buta és tudatlan. És egyébként az, senkiházi. Te ismered, ezért ezt cáfolod.. rendben. Ahogy velem viselkedett, az minősíthetetlen volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |