![]() |
Az ezelott 1 evvel teljesitett 7500 heki nem lenne megfelelo?
A 2x fordulas ha 4000 heki az kb 2x-es hekiszamot jelent. Az 1x fordulosnal ha 7500 heki lenne akkor az majdnem 4x-es es szerintem mindenki egyetterthet h nem valos a 4x-es arany mert kevesebbe kerul felmenni 2x 4k-ra mint 1x 8k-ra... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Javaslatom:
2x fordulós határ: 4.000 heki +szemért fordulós határ: 8.000 heki vagy top 30% (ezt azért tartanám fontosnak belevenni, mert ha esetleg tényleg sokan visszajönnének SZK-ról és sokan fel is lépnének, tehát megnőne az 1A csoportlétszáma, akkor a top30% lejjebb esne akár 8000 heki alá) B-ből való fordulás feltétele: top30% Azt ugyan még nem tárgyaltuk, hogy ezen határok elérése után ott mennyi időt kéne eltölteni, mert az se mindegy. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remélem tudod, hogy névváltoztatásra még 2,5 évig nincs lehetőség. :p |
nekem valamiért szimpatikusabb a 4800 hektár 2x fordulással és ennek a duplája az egyszer fordulással. lehet azért mert a 4800 a B max földjének 2szerese és 4000 hektárt nem nagy kunszt elérni. lentebbi csoportokból 400 kedvezményes összeszedhető, igy szinte ingyen fel lehet menni 3400 hektárra, ekkor nem egész két teljes fedezéssel már fordulhatna is bárki félszemért? szerintem kevés.
|
Quote:
|
Quote:
szóval 2400 a maximum, amivel fel lehet lépni A-ba, innen 3 fedezéssel 3300környékére lehet jutni nagyon olcsón. majd elhasználható a kedvezményes, amivel 3500-3700ig fel lehet menni. már csak egy rendesáras fedezés és megvan a 4ezer hektár, ahonnan lehet fordulni fél szemért. szerintem ez igy nagyon kevés. teljesértékű fordulás pedig lehetne a duplája a félszemesnek, tehát ha a félszemes 4800, akkor 9600 a teljesértékű. |
Quote:
Ha sokkal könnyebb összeszedni a rendes forduláshoz szükséges mennyiséget, mint 2x a nem rendeshez valót, akkor értelmetlenné válik a dupla fordulás. Ezért szimpatikus számomra a 4000 és 9000 hektár. Az első viszonylag könnyen elérhető, a másodikhoz viszont kell azért egy kicsit aktívan játszani (vagy sokat passzívan). |
Quote:
|
Írok mégegy példát, hogy tiszat legyen, hogy mire gondolok:
Kétszer 200 hektárról 4000-re szerintem nehezebb feljutni, mint egyszer 200 hektárról 9000 hektárra, AKTÍV JÁTÉKKAL. Nem aktív játékkal pedig a második a nehezebb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Átolvastam a témát :)
4k hekit pénz nélkül és aktívan 1k kör alatt el lehet érni szerintem picit ütögetve de ha jobban belegondolunk ki az aki nem 5k kört szenve a szemér hanem inkább a dupláját? biztos van olyan ember aki 2* fordulna csakhogy szemet szerezzen de ezt nemtartom jónak. a 9k heki azmeg rengetegnek tünik nekem ! ez nem könyit semmin szerintem és igaz hogy nagy hektáron sokkal több földet hoz valaki egyéni ütésben és klánba meg vagy a dupláját de abba is gondoljunk bele hogy ha nem megy minden gördülékenyen nagyon sokat is lehet bukni. és ha tapasztalatlan játékos akar 9k hekire felmenni ugy hogy elöte termelt is jo sok pénzt és ütöget egyénibe és megy de klánba ütne egyet és védik a sereget és lehiénázzák vagy ezek után klánba is bekap egy ütést sokkal hátrébról indul mint ahonnan elkezdte. és azért valjuk be minél feljebb megyünk a pontlistán annál tapasztaltabb és jobb játékosokkal találkozunk! persze lehet valakinek szerencséje hogy viszonylag gyorsan feljut de a 90% nak szerintem nehezen menne. én a fix fordulást 7500 hekire tenném , ez egy kezdőnek bőségesen elég egy profinak meg szerintem mindegy hány hekiről tud fordulni! |
Pont arról beszélgettünk tegnap este Tsobival hogy az 5. szintről indulva összeüthető kedvezményes fedezés ~540 hektár
Ha valaki fellép A-ból 2400 hektáron 3k hekiig még vannak üthető hullák simán akikről vagy 1k hekit lelehet szedni még elf országgal is az akárhogy is számolom alig alig nehézség és kedvezményest lazán elfedezi a kedvezményest és gyakorlatilag ingyen fordult is .... |
Quote:
|
De mikor az embernek már egy kicsit meg kéne magát erőltetnie mindig könnyebb a játékon változtatni mint a hozzáálláson :);)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
7500 heki szerintem nehezen de elérhető a 9k az jopár játékosnak elérhetetlen véleményem szerint |
Quote:
|
Quote:
7500 hekiig szerintem elég nehéz feljutni de nem lehetetlen |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aki nem tud felmenni 9k-ra az 7,5k-ra se fog tudni felmenni (a fedezgetést ne nézzük abban nem kell segítség hogy gyorsabban fordulhasson fedezgetve..) aki nem tud 9k-ra felmenni, vagy csak felszenvedni tudja magát jó neki a 4k 2szer forgás.. ne azt nézd már, hogy 2szer fordul egy szemért, hanem azt hogy mivel töltheti a köztes időt? ha fordul akkor 5.-2. csoportig játékkal, ha marad fedezgetéssel.. a játék célja a szórakozás, szerintem nem sok ember élvezi azt, ha napi egyszer benéz és indít egy fedezést.. sőt.. ha 6-7k hekin épp bekap egy sereget és elveszíti néhány heti vagy 1-2 hónap "munkáját" lehet törli is az orit.. nem mellékessen, ha 7,5k-ig felütöd magad a kedvezményessel kb befedezhetsz a topba:) |
Quote:
|
Quote:
De ha azt is soknak tartjátok én 7k ba is benne lenék :) |
Nem tudom,hogy miért fáj olyanoknak a változtatás akik már rendelkeznek a kellő háttérrel...Tudom indok,hogy "elértéktelenednek" a több szemes orik és olyanok is kapnának + személyiséget akik meg se érdemlik.Biztos lenne ilyen,de most is rohangálnak olyan több szemes országok,hogy ránézni is fáj.Nem egy olyan 3-4 szemes orival találkoztam már,hogy komolyan elgondolkodtam azon,hogy ez mégis hogy....Akit eddig tápoltak a cimbik,ezután is fogna és ugyan úgy könnyen hosszá jut a + szemhez,akár megfelelő tudás nélkül.
2x fordulásnál én még mindig a 4000 hekis határt találom elfogadhatónak.Ez viszonylag könnyen elérhető cél és közben legalább megtanulja az ember,hogy hogy is működik az A. ŐŐő viszonylag megtanulja...lesz 1 kis fogalma :) |
Quote:
|
Quote:
És a könyítés nem azoknak kell akik 2400 ról lépnek hanem akik 1800 ról .... |
Quote:
Ti miért nem fordultok le és próbáljátok meg újra ? Könyű ... igen lehet ütni , lehet fedezni ... De igazándiból akik fedezgetnek a csopi tetején azok mennyire is tudnak jétszani ? Aztán forognak 2 ből .... mert az lényegesen könyebb mint lefordulni és felvinni egy orit... az szerintem néhányótoknak nem menne ... Totya |
Quote:
Igazad van szaporítsuk még jobban azok számát akik nem tudnak játszani + kék szemesek :D ez az ez ám a cél :D Én voltam olyan klánba ahol annó termelni kellett hogy tudjunk haladni voltam olyanban is ahol csak ütni kellett mert adták alám a lóvét/lovat stb. mindent Magamból kiindulva hogy még egy olyan nyomi mint én is eltud boldogulni A-ban és feltud jutni a 9k hekis topba :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |