Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

ErdelyMagyaria 08-29-2010 21:16

Az ezelott 1 evvel teljesitett 7500 heki nem lenne megfelelo?
A 2x fordulas ha 4000 heki az kb 2x-es hekiszamot jelent.
Az 1x fordulosnal ha 7500 heki lenne akkor az majdnem 4x-es es szerintem mindenki egyetterthet h nem valos a 4x-es arany mert kevesebbe kerul felmenni 2x 4k-ra mint 1x 8k-ra...

none 08-29-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262041)
Tehát azt mondod ehez nem kell játék tudás?!

Most is ez megy, nem?
Hiszen így is hívjátok: "elf-mocsár"
Feljut a topba lefurdol vagy B-ből forgatja az orikat mégis megkapja a kék számot nem?

Akkor milyen játéktudásról beszélünk?

Akkor miért ne lehetne ez a határ 7-8k heki?
Ismétlem a topic cime A-ból való fordulás könnyitése
9k az nem könnyités csak bebetonozzuk a jelenlegit topot.
Ez majd esetleg 1-2 év múlva lenne könnyités mikor is vélhetően 10-11-12k körül lesz a top alja

egyszerű.. azért könnyítés, mert ha most elindulsz bből lépés után, mire odaérsz nem lesz több, nem lesz 10-11k, de még csak 9001 heki se.. ha beszabizol felette és pl elmész nyaralni nem esel ki a topból és nem mennek le a topköreid se, amíg ez top30nál ez nem garantált:)

Szesy 08-29-2010 22:24

Quote:

Originally Posted by none (Post 262060)
egyszerű.. azért könnyítés, mert ha most elindulsz bből lépés után, mire odaérsz nem lesz több, nem lesz 10-11k, de még csak 9001 heki se.. ha beszabizol felette és pl elmész nyaralni nem esel ki a topból és nem mennek le a topköreid se, amíg ez top30nál ez nem garantált:)

Igen, így is fel lehet fogni:)

Takanohana 08-30-2010 05:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262049)
"Hivatalos" nincs. Nekem személy szerint a felvetett 4000 hektár elvi szinten szimpatikus, de nyilván nem egy 6000 hektáros teljes fordulás mellett, akkor semmi értelme nem lenne.

Ha 2X fordulás 4K hekin menne, akkor szerintem a jelenlegi top, 9K a fix hekire teljesen elfogadható. Aki szert A-ban játszani, annak semmi nem változik. Aki nem, az lefordul 4K-n. Ha pedig 4K-ig rájön, hogy nem is olyan hülyeség az A, és a szemet egyből is meg tudná esetleg szerezni, akkor lesz egy fix cél a szeme előtt, amit el kell érni. Aki azt mondja, hogy a jelenlegi top fixálása nem könnyítés, az gondoljon vissza a gyerekkorára, mikor kinézett magának valami cuccot, gyűjtötte rá a pénzt, és mire összegyűlt, a cucc már többe került.

Olasz 08-30-2010 09:45

Javaslatom:

2x fordulós határ: 4.000 heki
+szemért fordulós határ: 8.000 heki vagy top 30% (ezt azért tartanám fontosnak belevenni, mert ha esetleg tényleg sokan visszajönnének SZK-ról és sokan fel is lépnének, tehát megnőne az 1A csoportlétszáma, akkor a top30% lejjebb esne akár 8000 heki alá)
B-ből való fordulás feltétele: top30%

Azt ugyan még nem tárgyaltuk, hogy ezen határok elérése után ott mennyi időt kéne eltölteni, mert az se mindegy.

Ati 08-30-2010 09:50

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 262094)
Azt ugyan még nem tárgyaltuk, hogy ezen határok elérése után ott mennyi időt kéne eltölteni, mert az se mindegy.

Azon nem változtatnék.

Redback 08-30-2010 10:38

Quote:

Javaslatom:

+szemért fordulós határ: 8.000 heki vagy top 30% (ezt azért tartanám fontosnak belevenni, mert ha esetleg tényleg sokan visszajönnének SZK-ról és sokan fel is lépnének, tehát megnőne az 1A csoportlétszáma, akkor a top30% lejjebb esne akár 8000 heki alá)

Megelőztél :D Én is így gondolom. 4k heki félszemért, akkor "két fél szemért" 2szer annyi, tehát 8k heki.

Ati 08-30-2010 10:40

Quote:

Javaslatom:

Szerintem a "rendes" forduláshoz lehetne a mostani top30%, az már nem sokkal több ennél, és senkinek nem lesz rossz szájíze se tőle.

Princ 08-30-2010 10:40

Quote:

...vagy top 30%[/b] (ezt azért tartanám fontosnak belevenni, mert ha esetleg tényleg sokan visszajönnének SZK-ról és sokan fel is lépnének, tehát megnőne az 1A csoportlétszáma, akkor a top30% lejjebb esne akár 8000 heki alá)

Ha ez így alakul és a top30% sokkal lejjebbre kerül, akkor az országok nagy része nem megy tovább és a millió pont fölötti terület elszigetelődik, alig lesz elérhető. Ezt akadályozná meg a kötelező fix heki, illetve az a lépcsőzetes megoldás még jobban.

Tsobi 08-30-2010 10:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262099)
Szerintem a "rendes" forduláshoz lehetne a mostani top30%, az már nem sokkal több ennél, és senkinek nem lesz rossz szájíze se tőle.

Ezt úgy gondolod, hogy a top30% mostani szintje maximalizálva lenne, csökkenés esetén a határ pedig követné a csökkenést?

Ati 08-30-2010 10:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262102)
Ezt úgy gondolod, hogy a top30% mostani szintje maximalizálva lenne, csökkenés esetén a határ pedig követné a csökkenést?

A top30% mostani szintje maximálva lenne (kaphat más nevet :p), lényeges csökkenés esetén pedig felülvizsgálható.

Tsobi 08-30-2010 10:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262103)
A top30% mostani szintje maximálva lenne (kaphat más nevet :p), lényeges csökkenés esetén pedig felülvizsgálható.

Értem. Konkrétan nincs már kifogásom egy ilyen befagyasztás ellen, bár eddig sem volt gondom a növekvő követelménnyel - támogatom.
Remélem tudod, hogy névváltoztatásra még 2,5 évig nincs lehetőség. :p

csabi 08-30-2010 22:58

nekem valamiért szimpatikusabb a 4800 hektár 2x fordulással és ennek a duplája az egyszer fordulással. lehet azért mert a 4800 a B max földjének 2szerese és 4000 hektárt nem nagy kunszt elérni. lentebbi csoportokból 400 kedvezményes összeszedhető, igy szinte ingyen fel lehet menni 3400 hektárra, ekkor nem egész két teljes fedezéssel már fordulhatna is bárki félszemért? szerintem kevés.

Ati 08-31-2010 06:42

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 262270)
nekem valamiért szimpatikusabb a 4800 hektár 2x fordulással és ennek a duplája az egyszer fordulással. lehet azért mert a 4800 a B max földjének 2szerese és 4000 hektárt nem nagy kunszt elérni. lentebbi csoportokból 400 kedvezményes összeszedhető, igy szinte ingyen fel lehet menni 3400 hektárra, ekkor nem egész két teljes fedezéssel már fordulhatna is bárki félszemért? szerintem kevés.

A dupla hektárszámot azért nem tartom szerencsésnek, mert magasabban egy ütéssel sokkal több földet szerzel, egy klánütéssel pedig pláne. Márpedig ha nem is tucatszám, de egy-két klánütés és rendes ütés csak lesz azoknál, akik a teljesértékű fordulást választják.

csabi 08-31-2010 10:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262281)
A dupla hektárszámot azért nem tartom szerencsésnek, mert magasabban egy ütéssel sokkal több földet szerzel, egy klánütéssel pedig pláne. Márpedig ha nem is tucatszám, de egy-két klánütés és rendes ütés csak lesz azoknál, akik a teljesértékű fordulást választják.

azt hiszem valahol elrontottam, amit írtam.. :)

szóval 2400 a maximum, amivel fel lehet lépni A-ba, innen 3 fedezéssel 3300környékére lehet jutni nagyon olcsón. majd elhasználható a kedvezményes, amivel 3500-3700ig fel lehet menni. már csak egy rendesáras fedezés és megvan a 4ezer hektár, ahonnan lehet fordulni fél szemért. szerintem ez igy nagyon kevés. teljesértékű fordulás pedig lehetne a duplája a félszemesnek, tehát ha a félszemes 4800, akkor 9600 a teljesértékű.

Ati 08-31-2010 10:45

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 262286)
teljesértékű fordulás pedig lehetne a duplája a félszemesnek, tehát ha a félszemes 4800, akkor 9600 a teljesértékű.

Én erre írtam, hogy a dupláját nem tartom feltétlenül elégnek. Magasabb hektáron könnyebb területet szerezni. Most az aktívan játszókat vegyük figyelembe, mert aki nem játszik aktívan (felfedező elf), az vagy fordul 2x az alacsonyabb területről, vagy ha top30%-ba akar menni, akkor ne is legyen könnyű neki.

Ha sokkal könnyebb összeszedni a rendes forduláshoz szükséges mennyiséget, mint 2x a nem rendeshez valót, akkor értelmetlenné válik a dupla fordulás.

Ezért szimpatikus számomra a 4000 és 9000 hektár. Az első viszonylag könnyen elérhető, a másodikhoz viszont kell azért egy kicsit aktívan játszani (vagy sokat passzívan).

csabi 08-31-2010 10:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262287)
Én erre írtam, hogy a dupláját nem tartom feltétlenül elégnek. Magasabb hektáron könnyebb területet szerezni. Most az aktívan játszókat vegyük figyelembe, mert aki nem játszik aktívan (felfedező elf), az vagy fordul 2x az alacsonyabb területről, vagy ha top30%-ba akar menni, akkor ne is legyen könnyű neki.

Ha sokkal könnyebb összeszedni a rendes forduláshoz szükséges mennyiséget, mint 2x a nem rendeshez valót, akkor értelmetlenné válik a dupla fordulás.

Ezért szimpatikus számomra a 4000 és 9000 hektár. Az első viszonylag könnyen elérhető, a másodikhoz viszont kell azért egy kicsit aktívan játszani (vagy sokat passzívan).

:) szerintem a 4000 kevés és a 9000 is kevés, 4800 és 9600 szerepel nálam. :)

Ati 08-31-2010 11:03

Írok mégegy példát, hogy tiszat legyen, hogy mire gondolok:

Kétszer 200 hektárról 4000-re szerintem nehezebb feljutni, mint egyszer 200 hektárról 9000 hektárra, AKTÍV JÁTÉKKAL. Nem aktív játékkal pedig a második a nehezebb.

csabi 08-31-2010 11:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262290)
Írok mégegy példát, hogy tiszat legyen, hogy mire gondolok:

Kétszer 200 hektárról 4000-re szerintem nehezebb feljutni, mint egyszer 200 hektárról 9000 hektárra, AKTÍV JÁTÉKKAL. Nem aktív játékkal pedig a második a nehezebb.

ez megvan, de a 4000 túl könnyű.

Ati 08-31-2010 11:17

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 262291)

Meggyőzhető vagyok más értékről, valami ilyesmi arány megtartása mellett (a rendes fordulás több legyen, mint a nagyon könnyített fordulás kétszerese).

Takanohana 08-31-2010 11:40

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 262291)

viszont nem is jár érte egyelőre semmi. plusz 800 hekivel mit bizonyít? hogy képes felfedezni azt is? végülis a 4800 hekivel sincs bajom, csak a logikát nem értem. Akiknek a 2X körbemenős könnyítés szól, (én pl.) azoknak nem nehéz az A hanem unalmas.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2010 12:02

Átolvastam a témát :)

4k hekit pénz nélkül és aktívan 1k kör alatt el lehet érni szerintem picit ütögetve de ha jobban belegondolunk ki az aki nem 5k kört szenve a szemér hanem inkább a dupláját? biztos van olyan ember aki 2* fordulna csakhogy szemet szerezzen de ezt nemtartom jónak. a 9k heki azmeg rengetegnek tünik nekem ! ez nem könyit semmin szerintem és igaz hogy nagy hektáron sokkal több földet hoz valaki egyéni ütésben és klánba meg vagy a dupláját de abba is gondoljunk bele hogy ha nem megy minden gördülékenyen nagyon sokat is lehet bukni. és ha tapasztalatlan játékos akar 9k hekire felmenni ugy hogy elöte termelt is jo sok pénzt és ütöget egyénibe és megy de klánba ütne egyet és védik a sereget és lehiénázzák vagy ezek után klánba is bekap egy ütést sokkal hátrébról indul mint ahonnan elkezdte. és azért valjuk be minél feljebb megyünk a pontlistán annál tapasztaltabb és jobb játékosokkal találkozunk! persze lehet valakinek szerencséje hogy viszonylag gyorsan feljut de a 90% nak szerintem nehezen menne. én a fix fordulást 7500 hekire tenném , ez egy kezdőnek bőségesen elég egy profinak meg szerintem mindegy hány hekiről tud fordulni!

Dragi 08-31-2010 12:24

Pont arról beszélgettünk tegnap este Tsobival hogy az 5. szintről indulva összeüthető kedvezményes fedezés ~540 hektár
Ha valaki fellép A-ból 2400 hektáron 3k hekiig még vannak üthető hullák simán akikről vagy 1k hekit lelehet szedni még elf országgal is az akárhogy is számolom alig alig nehézség és kedvezményest lazán elfedezi a kedvezményest és gyakorlatilag ingyen fordult is ....

Dragi 08-31-2010 12:25

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262297)
én a fix fordulást 7500 hekire tenném , ez egy kezdőnek bőségesen elég egy profinak meg szerintem mindegy hány hekiről tud fordulni!

Erre írtam én hogy aki feltud menni 7500 hekiig az már nem kezdő és a 9000 heki onnan már igazán nem sok...

Dragi 08-31-2010 12:28

De mikor az embernek már egy kicsit meg kéne magát erőltetnie mindig könnyebb a játékon változtatni mint a hozzáálláson :);)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262303)
Erre írtam én hogy aki feltud menni 7500 hekiig az már nem kezdő és a 9000 heki onnan már igazán nem sok...

nemértek egyet veled :) nézd meg a pontlistát és azt az 1500 hekit nemolyan könyü megtenni. és ne magadhoz mérten mond hogy semmiség hanem képzeld magad a kezdő helyébe aki utálja az A t és nemért hozzá. mert mondhatnám én miaza 9k heki , pite , inkább legyen 15k heki vagy mégtöbb mert bárki feltolja az országát odáig! de ez nem a régi játékosokrol szol akinek nagy az ismeretségi köre és a pénze hanem azokrol akik alig ismernek valakit és pénzük sincs és lehet bevisznek pár sikeres ütést azt ütána meg kapnak párat és mintha semmit se csináltak volna mert esélyük sincs a gazdag profi játékosokkal szembe.

Ati 08-31-2010 12:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262302)
Pont arról beszélgettünk tegnap este Tsobival hogy az 5. szintről indulva összeüthető kedvezményes fedezés ~540 hektár
Ha valaki fellép A-ból 2400 hektáron 3k hekiig még vannak üthető hullák simán akikről vagy 1k hekit lelehet szedni még elf országgal is az akárhogy is számolom alig alig nehézség és kedvezményest lazán elfedezi a kedvezményest és gyakorlatilag ingyen fordult is ....

Szimpatikus ez a számolgatás, valami ilyesmi kell. Mivel ütéseket is számoltál bele, az is leképzelhető, hogy megtetszik neki a dolog, és megy feljebb. Ha nem, akkor pedig fájdalommentesen eléri az alsó fordulási határt.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2010 12:55

Quote:

igen ez mind szép és jo csak azt nem veszed figyelembe hogy a megtámadott országoknak van egy rossz szokásuk :) mégpedig az hogy hajlamosak visszatámadni :) szóval mégse olyan egyszerü ez az ütögetösdi ugy hogy nincs tartalék :) meg ugyebár vannak a hiénák is . Ha nagy klánba van az ember akkor elöfordulhat sokszor h vissza se mennek mert nem látják értelmét deha egy alakulo kisklánba akkor nagyobb az esély h viszamennek igen a 4k heki némi ütéssel kisebb nagyobb fennakadásokkal elérhető de mégegy kört menni egy szemér háát...

7500 heki szerintem nehezen de elérhető a 9k az jopár játékosnak elérhetetlen véleményem szerint

Dragi 08-31-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262310)
igen ez mind szép és jo csak azt nem veszed figyelembe hogy a megtámadott országoknak van egy rossz szokásuk :) mégpedig az hogy hajlamosak visszatámadni :) szóval mégse olyan egyszerü ez az ütögetösdi ugy hogy nincs tartalék :) meg ugyebár vannak a hiénák is . Ha nagy klánba van az ember akkor elöfordulhat sokszor h vissza se mennek mert nem látják értelmét deha egy alakulo kisklánba akkor nagyobb az esély h viszamennek igen a 4k heki némi ütéssel kisebb nagyobb fennakadásokkal elérhető de mégegy kört menni egy szemér háát...

7500 heki szerintem nehezen de elérhető a 9k az jopár játékosnak elérhetetlen véleményem szerint

Szerintem elég egyszerű beverni a hullákat pláne éjszaka :) sőt még nappal is anélkül hogy sikeresen visszatudnának akár ütni és 2-3-4k hekin elég sok még a hulla

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262313)
Szerintem elég egyszerű beverni a hullákat pláne éjszaka :) sőt még nappal is anélkül hogy sikeresen visszatudnának akár ütni és 2-3-4k hekin elég sok még a hulla

igen 4k hekiig tényleg fellehet menni egész egyszerüen , de 9k hekiig? azért azmár nehéz sőt sok embernek képtelenség
7500 hekiig szerintem elég nehéz feljutni de nem lehetetlen

Dragi 08-31-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262314)
igen 4k hekiig tényleg fellehet menni egész egyszerüen , de 9k hekiig? azért azmár nehéz sőt sok embernek képtelenség

inkább 7500 mint 4k az azért túl egyszerű :)

Takanohana 08-31-2010 14:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262317)
inkább 7500 mint 4k az azért túl egyszerű :)

akkor most mi a javaslatod a fordulási hekikre?

none 08-31-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262314)

mimmi?
aki nem tud felmenni 9k-ra az 7,5k-ra se fog tudni felmenni (a fedezgetést ne nézzük abban nem kell segítség hogy gyorsabban fordulhasson fedezgetve..)
aki nem tud 9k-ra felmenni, vagy csak felszenvedni tudja magát jó neki a 4k 2szer forgás.. ne azt nézd már, hogy 2szer fordul egy szemért, hanem azt hogy mivel töltheti a köztes időt? ha fordul akkor 5.-2. csoportig játékkal, ha marad fedezgetéssel.. a játék célja a szórakozás, szerintem nem sok ember élvezi azt, ha napi egyszer benéz és indít egy fedezést.. sőt.. ha 6-7k hekin épp bekap egy sereget és elveszíti néhány heti vagy 1-2 hónap "munkáját" lehet törli is az orit..
nem mellékessen, ha 7,5k-ig felütöd magad a kedvezményessel kb befedezhetsz a topba:)

Dragi 08-31-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 262318)
akkor most mi a javaslatod a fordulási hekikre?

hogy maradjon így ahogy van :p

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2010 14:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 262319)
mimmi?
aki nem tud felmenni 9k-ra az 7,5k-ra se fog tudni felmenni (a fedezgetést ne nézzük abban nem kell segítség hogy gyorsabban fordulhasson fedezgetve..)
aki nem tud 9k-ra felmenni, vagy csak felszenvedni tudja magát jó neki a 4k 2szer forgás.. ne azt nézd már, hogy 2szer fordul egy szemért, hanem azt hogy mivel töltheti a köztes időt? ha fordul akkor 5.-2. csoportig játékkal, ha marad fedezgetéssel.. a játék célja a szórakozás, szerintem nem sok ember élvezi azt, ha napi egyszer benéz és indít egy fedezést.. sőt.. ha 6-7k hekin épp bekap egy sereget és elveszíti néhány heti vagy 1-2 hónap "munkáját" lehet törli is az orit..
nem mellékessen, ha 7,5k-ig felütöd magad a kedvezményessel kb befedezhetsz a topba:)

na én ugy értetem hogy aki 2* akar körbemenni annak legyen a fordulás 4k ról de aki egyszer annak meg legyen 7500 hekiről a fordulás!
De ha azt is soknak tartjátok én 7k ba is benne lenék :)

chillin' 08-31-2010 15:09

Nem tudom,hogy miért fáj olyanoknak a változtatás akik már rendelkeznek a kellő háttérrel...Tudom indok,hogy "elértéktelenednek" a több szemes orik és olyanok is kapnának + személyiséget akik meg se érdemlik.Biztos lenne ilyen,de most is rohangálnak olyan több szemes országok,hogy ránézni is fáj.Nem egy olyan 3-4 szemes orival találkoztam már,hogy komolyan elgondolkodtam azon,hogy ez mégis hogy....Akit eddig tápoltak a cimbik,ezután is fogna és ugyan úgy könnyen hosszá jut a + szemhez,akár megfelelő tudás nélkül.

2x fordulásnál én még mindig a 4000 hekis határt találom elfogadhatónak.Ez viszonylag könnyen elérhető cél és közben legalább megtanulja az ember,hogy hogy is működik az A. ŐŐő viszonylag megtanulja...lesz 1 kis fogalma :)

none 08-31-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262321)
na én ugy értetem hogy aki 2* akar körbemenni annak legyen a fordulás 4k ról de aki egyszer annak meg legyen 7500 hekiről a fordulás!
De ha azt is soknak tartjátok én 7k ba is benne lenék :)

nem tartom soknak.. pár oldallal vissza elolvashatod, hogy én 9k-t tartom jónak.. ez azóta se változott, ha érdekel miért keresd ki nyugodtan..:)

Kalapácska 08-31-2010 16:14

Quote:

Azért az emberek 99% nem gyűjtögeti a kedvezményes fedezést....
És a könyítés nem azoknak kell akik 2400 ról lépnek hanem akik 1800 ról ....

Kalapácska 08-31-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by none (Post 262323)
nem tartom soknak.. pár oldallal vissza elolvashatod, hogy én 9k-t tartom jónak.. ez azóta se változott, ha érdekel miért keresd ki nyugodtan..:)

Itt szinte csupa olyanok kampányolnak a könnyítés ellen akik részben a big tápos orijai ....
Ti miért nem fordultok le és próbáljátok meg újra ?
Könyű ... igen lehet ütni , lehet fedezni ...
De igazándiból akik fedezgetnek a csopi tetején azok mennyire is tudnak jétszani ? Aztán forognak 2 ből .... mert az lényegesen könyebb mint lefordulni és felvinni egy orit... az szerintem néhányótoknak nem menne ...

Totya

Dragi 08-31-2010 16:35

Quote:

Originally Posted by chillin' (Post 262322)
Nem tudom,hogy miért fáj olyanoknak a változtatás akik már rendelkeznek a kellő háttérrel...Tudom indok,hogy "elértéktelenednek" a több szemes orik és olyanok is kapnának + személyiséget akik meg se érdemlik.Biztos lenne ilyen,de most is rohangálnak olyan több szemes országok,hogy ránézni is fáj.Nem egy olyan 3-4 szemes orival találkoztam már,hogy komolyan elgondolkodtam azon,hogy ez mégis hogy....Akit eddig tápoltak a cimbik,ezután is fogna és ugyan úgy könnyen hosszá jut a + szemhez,akár megfelelő tudás nélkül.

Igazad van szaporítsuk még jobban azok számát akik nem tudnak játszani + kék szemesek :D ez az ez ám a cél :D
Én voltam olyan klánba ahol annó termelni kellett hogy tudjunk haladni voltam olyanban is ahol csak ütni kellett mert adták alám a lóvét/lovat stb. mindent
Magamból kiindulva hogy még egy olyan nyomi mint én is eltud boldogulni A-ban és feltud jutni a 9k hekis topba :)

All times are GMT +1. The time now is 09:58.