![]() |
Na, mindegy mikor, én ott leszek...
|
1 Attachment(s)
Az 5. forduló 4. párbaja utáni állás szerinti összesítő mellékelve.
|
A mostani forduló 5. párbaja csütörtök estére meghirdetve. Ez az esti időpont sokaknak jónak tűnt, és mégse a hétvégét vágjuk vele ketté. Ha meglesz az 5 pontszerzett jelentkező, akkor a párbaj ekkor kerül megrendezésre. Ha nem lesz meg, akkor új időpontra írom ki az utolsó hosszú párbajt. :)
Hajrá! :) |
A holnapi párbajra egyelőre minimális a jelentkező... Tessék jelentkezni! :)
|
Quote:
mert eddig nagyon úgy néz ki, nem leszek itthon... |
Quote:
|
Én írtam még pár embernek ,szóval szerintem meglesz az 5 fő Pool nélkül is:)
|
Quote:
|
Quote:
Ati, holnap 4-ig eldől, tok-e menni... |
Quote:
|
Én éjjel tudok jelentkezni, vagy holnap reggel 5diknek, ha nagyon muszáj.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én személy szerint nem tudok most menni, de ha meg lesz tartva akkor egy elég jó kis programot mondanék le érte, mert ígértem, hogy mind az öt 5 óráson ott leszek... :( |
Quote:
amúgy 4 jelentkezőnél vagyunk még egy vki kéne:) |
Quote:
Pool pedig valóban nem fog hiányozni nekem se:D |
Quote:
|
Quote:
|
Még egy pontszerzett ország kell ahhoz, hogy az esti párbaj meg legyen tartva. Leginkább aki tényleg játszani is fog.
|
Quote:
Most úgy néz ki, hogy valószínűleg fogok tudni menni, de még nem 100% |
Na, ott az 5., de a programot azért nem mondom le, max kések egy kicsit :)
|
Akkor ezennel a párbaj ideje ma estére véglegesítve. Még lehet jelentkezni bőven, aki jönni akar. :)
|
Quote:
Sok sikert a párbajhoz:) |
\o/
jelentkeztem én is, mivel úgy néz ki itt tudok lenni csak ne felejtsek el előtte kajálni :D |
Quote:
És akkor már csak kevesebb mint 2 óra a kezdésig. Ne felejtsétek el, aki jönni akar, az pedig adja le a jelentkezését. :) |
Na es akkor:
Kiestem a menetbol:O) |
Quote:
|
Kevesebb mint 1 óra a kezdésig!
Aki jelentkezett, az lassan kezdjen készülődni, aki nem jelentkezett de jönne, az még jelentkezhet. :) |
kaja,pia,wc a gép elé készítve:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Evés, fürdés megvolt, senki nincs itthon, zene bekészítve. Kezdhetjük. Hajrá mindenki és győzzön Pool. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
javítva az idézés. Pool már nem fog győzni:) |
És akkor ennyien vagyunk... :) Sok sikert mindenkinek, a résztvevőknek különösen! :):):)
|
se Tuvalu, se Harcosok salalalala
5 órásnak vége, végre |
Quote:
Szerintem menj el ünnepelni:D |
1 1000001 B 9.275 41 ---
2 1000000 A 8.875 - 36 2 3 1000002 C 8.746 84 2 4 1000003 D 8.004 40 2 5 1000004 E 8.019 12 2 6 1000006 G 7.850 0 2 7 1000005 F 7.850 0 2 szóval, mennem kell, az István a kirély nézem meg Nyházán így hagyom itt a játékot, 39 üressel, bőven nyerhető állással... Attila, neked írom, hogy most nem támadtam katonákkal, csak a Te kedvedért :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |