![]() |
Aszfaltrajz
|
|
Velencében nincsen mecset, ezért az olasz kormány engedélyezte a helyi muszlimoknak, hogy az utcákon imádkozzanak.
Eddig több mint 500-an fulladtak meg. http://v8cars.hu/forumimages3/2011-06/4de67898a0147.jpg |
|
|
|
|
|
|
Quote:
"Lelehet"? Most komolyan......... LE LEHET. |
Quote:
Nem tudták, tölteni. De azért vicces... |
Quote:
Csak a legszembetűnőbbet emeltem ki. De valóban, több a hiba, mint ahány sor. :) |
|
|
|
|
|
kedvenc összevágott ilyen képem :D
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusturica sem tud ennél jobbat ... :D
katt a képekért "Egy utánfutós Fiat Ducato vontatott egy szintén utánfutós Ladát. A benzin-gáz vegyes üzemű személyautó jobb első, majd a jobb hátsó kereke defektet kapott, ezért a sofőr elkezdte nyomni a féket, de a Fiat vezetője ezt nem észlelte. Mintegy húsz kilométert haladtak így, míg nem a Bem József utcához értek, ahol már lángolt a Lada kereke. Egy közlekedési lámpánál figyelmeztették a személyautó sofőrjét, aki kiszállt, hogy megnézze, mi történt, ám közben zöldre váltott a lámpa, így a Ducato elindult a sofőr nélkül maradt Ladával. A vontatókötél elszakadt, a Fiat pedig nekiütközött a szemközti sávban a lámpánál álló Volvo személyautónak. A tüzet a közeli benzinkút dolgozói porral oltóval fékezték meg." |
|
|
|
Áh, inkább nem írok semmit, úgyis csak kapom a lenyomkodást, meg a fikázást. :) [eredeti szöveg törölve]
|
Quote:
|
Quote:
|
Bocs.:) Igazatok van.Bár ezt le lehet írni,szerintem.
|
|
Szerintem ez nem vicces, de nem akartam lefelé kezet adni.
|
Már megbocsáss Merengő de ebben hol a poén? Lehet, hogy csak én nem veszem észre, és tudom, hogy az a poén halála ha már magyarázni kell.
|
szerintem vicces kép és nagyon kreatív aki megcsinálta. pl: a bökés helyett ami írva van azon mosolyogtam
|
Ötletes csillár :)
|
|
Média manipuláció
|
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |