![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát én más érzésekkel álltam fel előle a végén... Csak azért ültem ott, hogy hátha mégse az lesz a vége... Ez volt életem legelpocsékoltabb másfél órája. |
Quote:
|
Thor
Hát bevallom az előzetesből nem picit többet vártam a filmtől. Értem én hogy képregény adaptáció, meg a buta amerikaiaknak ez kell,de a sztori lagymatag, meg úgy amblokk az egész nevetséges... Ha már gyenge a sztori akkor legyen tényleg izgalmas és látványos akció benne, nah de az se volt igazán. olyan semmilyen volt számomra a film, látható hogy Shakespeare müvekkel elhíresült Kenneth Branagh a rendező, csak ott legalább volt egy erős alap és jó párbeszédek. De itt egyszerüen, se az akció jelenetek, se a sztori, se a párbeszédek nem ütöttek:( Az idei év filmje nálam még mindig a Sucker Punch, ott sincs valami hatalmas sztori (bár még mindig kevésbé kiszámitható mint ez), de ott legalább ütött a látvány és a baromi jól eltalált zene. Ha egy filmen kiakarok kapcsolni, akkor az tökéletes. benne van minden ami ehez kell: Jó csajok, szamurájok, sárkány, gőznácik, repülők, harc, és jó csajok. a végén még az apró pont az i-re,hogy nincs happy end :) |
"Amit mi magyar lelményességnek hívunk, azt a külföldiek egyszerűen csak geciségnek." Kőhalmi Zoltán Egyébként pöpec kis film. Tényleg. Nekem nagyon tetszett. |
A pap - Háború a vámpírok ellen. Eredeti cím: Priest
nekem nem jött be. a látvány sem nyűgözött le a történet nem rossz de az első 10 perc alapján többet vártam a filmtől. tipikus egyszer megnézhető film. |
A Sas
Nekem bejött. Ne várjatok nagy színészi alakításokat, de kalandfilmnek nem rossz. Tegnap néztem meg a Forráskód-ot, sztem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Igaz a végét picit elszúrták sztem. Mind a két filmet ajánlom megnézésre. |
Quote:
|
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
Nálam ez 10/10 Nagyon bejött :$ jó story izgalmas elejétől a végéig és huhhh, félelmetes! |
Quote:
|
X-men: Az elsők
Nem vagyok a mostanában divatos képregényfilmek nagy rajongója. A trailere szerintem elég jó lett, és a filmben sem csalódtam. Jó szívű leszek, és 9/10. (IMDB: 8,1/10) Volt egy két borzasztóan jó jelenet, főleg a vége felé. De az egész film jól volt összerakva. A fő karakterek, Magneto, Mistique, X-prof, Bestia mind érdekesek. És néhány jó poén is előkerült. :) Aki végigülte az elmúlt évek képregényfilmjeit, az úgyis meg fogja nézni. Aki úgy áll hozzá, mint én, nem utálja, de nem is a kedvence, annak meg szívből ajánlom. |
Quote:
|
Quote:
|
Vegre lattam egy jo kis filmet, csak ajanlani tudom.
Nem is akarok mondani semmit, nem akarok minimalis szinten sem spoilerezni. :) De mindenkinek ajanlom. :) Forráskód |
Quote:
|
Quote:
De ha nem kezdesz el rajta gondolkozni, akkor aranyos, egyszer mindenképp nézhető film. Féltem tőle kicsit, mert úgy lett választva, hogy na MA meg kell valamit nézni a moziban. Nézzük mik mennek... Öööö, hááááááát, legyen mondjuk... háááááát..... és végül ez lett. :) |
"Magyar Vándor"
Mikori film is ez? :D Kicsit azt hiszem le vagyok maradva. :) UPC videotárban most ingyen van. :) |
Quote:
:) (rövid volt) |
Quote:
Én ajánlom mindenképp! :) |
Az utolsó éjjel
Ajánlom megnézésre, nagyon jó film. |
Valami Amerika
Hmm, azt hittem, hogy ez valami nagyon szuper film lesz, de nekem annyira nem jött be. Akit érdekel, és UPC-s, annak ez is elérhető most ingyen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy legfeljebb egyszer megnézed nálunk:P |
Harc Los Angelesben - Invázió a Földön
23 percig és 48 másodpercig bírtam. Borzalmasan szar film. A Film+-on szoktak ehhez hasonló szörnyűségek menni. Aki teheti, kerülje messzire.:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Angol címe: Battle: Los Angeles Kiadás éve: 2011 Kiadás célja: profittermelés Minőség: moziban állítólag elmegy, port.hu-n 6.2/10 Harc Los Angelesben - Invázió a Földön Angol címe: Battle of Los Angeles Kiadás éve: 2011 Kiadás célja: részesedés a másik film profitjából Minőség: film+-on is kilóg a sorból, nálam 0.273/10 Értem én, hogy az amerikaiak voltak eredetileg mocskok a névadásnál. De ezúttal igazán lehettek volna kreatívabbak a fordítók is. Ha a "Stir of echoes"-t le lehetett fordítani Hetedik érzékre, vagy a "Limitless"-t Csúcshatásra, akkor most is érzékeltethették volna a különbséget valami idióta címmel. |
Ja hogy ez két különböző film..... Ez nem volt világos.
|
Quote:
|
|
nem új, de meg kellett néznem párszor.. :) |
hosszú idő után rávettem magam és megnéztem egy pár dolgot:
http://www.imdb.com/title/tt0905372/ http://www.imdb.com/title/tt0084787/ ha valaki szeretné megnézni, akkor a 2011essel kezdje és utána a régebbivel. nekem tetszett mind a kettő. |
Quote:
|
Quote:
|
A Kecskebűvölők című filmet néztük meg néhány hete.
Nem értek egyet az imdb-s pontszámmal, nagyon jó film - kb. a film elejétől a végéig folyamatosan nevettünk. Clooney most már a kedvenc színész kategóriába tartozik nálam :) |
vasárnap sikerült megnéznem imax 3d-ben, gyönyörű, szép, csillog-villog, de se füle, se farka. látta még valaki? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:59. |