Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

vityu 05-02-2011 19:47

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 286556)
in the name of the king
baromsag

A filmhez képest tőled elég pozitív véleményezést kapott. Szerintem kritikán aluli sz*r!

Ati 05-02-2011 19:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 286563)
A filmhez képest tőled elég pozitív véleményezést kapott. Szerintem kritikán aluli sz*r!

Most attól, hogy az első perctől kezdve lehetett tudni, hogy mi lesz a film vége, nem volt az szerintem olyan rossz. :) Hatalmas történéseket ne várjon benne senki, de csak úgy bambulni jó. :)

vityu 05-02-2011 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286565)
Most attól, hogy az első perctől kezdve lehetett tudni, hogy mi lesz a film vége, nem volt az szerintem olyan rossz. :) Hatalmas történéseket ne várjon benne senki, de csak úgy bambulni jó. :)

Hát én más érzésekkel álltam fel előle a végén... Csak azért ültem ott, hogy hátha mégse az lesz a vége... Ez volt életem legelpocsékoltabb másfél órája.

Ati 05-02-2011 20:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 286569)
Hát én más érzésekkel álltam fel előle a végén... Csak azért ültem ott, hogy hátha mégse az lesz a vége... Ez volt életem legelpocsékoltabb másfél órája.

Csak másfél óra volt? Hmm, sokkal többnek tűnt. :) Kereskedelmi tévén néztem, reklámokkal jól felturbózták ezek szerint... :)

Kutyuleee 05-02-2011 20:38

Thor

Hát bevallom az előzetesből nem picit többet vártam a filmtől. Értem én hogy képregény adaptáció, meg a buta amerikaiaknak ez kell,de a sztori lagymatag, meg úgy amblokk az egész nevetséges... Ha már gyenge a sztori akkor legyen tényleg izgalmas és látványos akció benne, nah de az se volt igazán. olyan semmilyen volt számomra a film, látható hogy Shakespeare müvekkel elhíresült Kenneth Branagh a rendező, csak ott legalább volt egy erős alap és jó párbeszédek. De itt egyszerüen, se az akció jelenetek, se a sztori, se a párbeszédek nem ütöttek:(

Az idei év filmje nálam még mindig a Sucker Punch, ott sincs valami hatalmas sztori (bár még mindig kevésbé kiszámitható mint ez), de ott legalább ütött a látvány és a baromi jól eltalált zene. Ha egy filmen kiakarok kapcsolni, akkor az tökéletes. benne van minden ami ehez kell: Jó csajok, szamurájok, sárkány, gőznácik, repülők, harc, és jó csajok. a végén még az apró pont az i-re,hogy nincs happy end :)

BeeLord 05-25-2011 23:41

"Amit mi magyar lelményességnek hívunk, azt a külföldiek egyszerűen csak geciségnek." Kőhalmi Zoltán

Egyébként pöpec kis film. Tényleg. Nekem nagyon tetszett.

Merengő 06-14-2011 10:37

A pap - Háború a vámpírok ellen. Eredeti cím: Priest

nekem nem jött be. a látvány sem nyűgözött le a történet nem rossz de az első 10 perc alapján többet vártam a filmtől. tipikus egyszer megnézhető film.

Sami 06-14-2011 11:05

A Sas
Nekem bejött. Ne várjatok nagy színészi alakításokat, de kalandfilmnek nem rossz.

Tegnap néztem meg a Forráskód-ot, sztem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Igaz a végét picit elszúrták sztem.

Mind a két filmet ajánlom megnézésre.

Dragi 06-15-2011 18:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288778)
A pap - Háború a vámpírok ellen. Eredeti cím: Priest

nekem nem jött be. a látvány sem nyűgözött le a történet nem rossz de az első 10 perc alapján többet vártam a filmtől. tipikus egyszer megnézhető film.

Nekem bejött!

Dragi 06-17-2011 19:09

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Nálam ez 10/10 Nagyon bejött :$ jó story izgalmas elejétől a végéig és huhhh, félelmetes!

Sami 06-17-2011 19:29

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 289011)

Nálam ez 10/10 Nagyon bejött :$ jó story izgalmas elejétől a végéig és huhhh, félelmetes!

Ez nekem is nagyon bejött.

Valezius 06-17-2011 21:00

X-men: Az elsők

Nem vagyok a mostanában divatos képregényfilmek nagy rajongója.
A trailere szerintem elég jó lett, és a filmben sem csalódtam. Jó szívű leszek, és 9/10. (IMDB: 8,1/10)

Volt egy két borzasztóan jó jelenet, főleg a vége felé. De az egész film jól volt összerakva. A fő karakterek, Magneto, Mistique, X-prof, Bestia mind érdekesek.

És néhány jó poén is előkerült. :)

Aki végigülte az elmúlt évek képregényfilmjeit, az úgyis meg fogja nézni.
Aki úgy áll hozzá, mint én, nem utálja, de nem is a kedvence, annak meg szívből ajánlom.

vityu 06-17-2011 21:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 289021)

A trailere szerintem elég jó lett, és a filmben sem csalódtam. Jó szívű leszek, és 9/10. (IMDB: 8,1/10)

Volt egy két borzasztóan jó jelenet, főleg a vége felé. De az egész film jól volt összerakva. A fő karakterek, Magneto, Mistique, X-prof, Bestia mind érdekesek.

Aki úgy áll hozzá, mint én, nem utálja, de nem is a kedvence, annak meg szívből ajánlom.

Szerintem a képregényfilmek 90%-a fertelmes. DE az X-men filmeket mindig szerettem, és mindet többször néztem meg. Ez még kimaradt, de mindenképpen szakítok rá időt! :)

Pepa 06-19-2011 08:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 289021)

Nekem is tetszett, de vannak ellentmondások a különböző részek között. Például, hogy Celebro-t, nem Hank fejleszti ki, hanem Charles és Erik és nem egy CIA központban, hanem az iskola alatt.

Remedy 06-25-2011 18:31

Vegre lattam egy jo kis filmet, csak ajanlani tudom.

Nem is akarok mondani semmit, nem akarok minimalis szinten sem spoilerezni. :)

De mindenkinek ajanlom. :)

Forráskód

none 06-25-2011 23:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289402)
Vegre lattam egy jo kis filmet, csak ajanlani tudom.

Nem is akarok mondani semmit, nem akarok minimalis szinten sem spoilerezni. :)

De mindenkinek ajanlom. :)

Forráskód

az ötlet/történet nem rossz, de a vége szerintem túl kiszámítható.. ettől függetlenül nem rossz film

Ati 06-25-2011 23:54

Quote:

Originally Posted by none (Post 289411)
az ötlet/történet nem rossz, de a vége szerintem túl kiszámítható.. ettől függetlenül nem rossz film

A LEGVÉGE szerintem logikátlan.

De ha nem kezdesz el rajta gondolkozni, akkor aranyos, egyszer mindenképp nézhető film.

Féltem tőle kicsit, mert úgy lett választva, hogy na MA meg kell valamit nézni a moziban. Nézzük mik mennek... Öööö, hááááááát, legyen mondjuk... háááááát..... és végül ez lett. :)

Ati 06-25-2011 23:55

"Magyar Vándor"

Mikori film is ez? :D Kicsit azt hiszem le vagyok maradva. :) UPC videotárban most ingyen van. :)

Sami 06-25-2011 23:59

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288781)
A Sas
Nekem bejött. Ne várjatok nagy színészi alakításokat, de kalandfilmnek nem rossz.

Tegnap néztem meg a Forráskód-ot, sztem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Igaz a végét picit elszúrták sztem.

Mind a két filmet ajánlom megnézésre.

:)
(rövid volt)

Tsobi 06-26-2011 05:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289413)
"Magyar Vándor"

Mikori film is ez? :D Kicsit azt hiszem le vagyok maradva. :) UPC videotárban most ingyen van. :)

2004-es.
Én ajánlom mindenképp! :)

Sami 06-26-2011 20:17

Az utolsó éjjel
Ajánlom megnézésre, nagyon jó film.

Ati 06-26-2011 20:29

Valami Amerika

Hmm, azt hittem, hogy ez valami nagyon szuper film lesz, de nekem annyira nem jött be. Akit érdekel, és UPC-s, annak ez is elérhető most ingyen.

Goldy 06-29-2011 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289447)
Valami Amerika

Hmm, azt hittem, hogy ez valami nagyon szuper film lesz, de nekem annyira nem jött be. Akit érdekel, és UPC-s, annak ez is elérhető most ingyen.

Nekem a második része jobban bejött.

Ati 06-29-2011 17:41

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 289579)
Nekem a második része jobban bejött.

Azt még nem láttam. Az is van ingyen, ha lesz hétvégéig, akkor lehet megnézem. Azt írja, hogy május 1-ig elérhető, dehát az első részre is azt írta. :D

Goldy 06-29-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289580)
Azt még nem láttam. Az is van ingyen, ha lesz hétvégéig, akkor lehet megnézem. Azt írja, hogy május 1-ig elérhető, dehát az első részre is azt írta. :D

Nézd meg szerintem jó.
Vagy legfeljebb egyszer megnézed nálunk:P

BeeLord 07-14-2011 15:51

Harc Los Angelesben - Invázió a Földön

23 percig és 48 másodpercig bírtam. Borzalmasan szar film. A Film+-on szoktak ehhez hasonló szörnyűségek menni. Aki teheti, kerülje messzire.:(

BeeLord 07-14-2011 16:01

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 289011)

Én is ezt akartam volna megnézni. Gondolta a franc, hogy ilyen aljasságra képesek a fordítók...

Ati 07-14-2011 16:25

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 290271)
Én is ezt akartam volna megnézni. Gondolta a franc, hogy ilyen aljasságra képesek a fordítók...

:confused::confused::confused:

BeeLord 07-14-2011 16:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 290276)
:confused::confused::confused:

Angol címe: Battle: Los Angeles
Kiadás éve: 2011
Kiadás célja: profittermelés
Minőség: moziban állítólag elmegy, port.hu-n 6.2/10

Angol címe: Battle of Los Angeles
Kiadás célja: részesedés a másik film profitjából
Minőség: film+-on is kilóg a sorból, nálam 0.273/10

Értem én, hogy az amerikaiak voltak eredetileg mocskok a névadásnál. De ezúttal igazán lehettek volna kreatívabbak a fordítók is. Ha a "Stir of echoes"-t le lehetett fordítani Hetedik érzékre, vagy a "Limitless"-t Csúcshatásra, akkor most is érzékeltethették volna a különbséget valami idióta címmel.

Ati 07-14-2011 17:12

Ja hogy ez két különböző film..... Ez nem volt világos.

Andrew 07-17-2011 11:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 290277)
Angol címe: Battle: Los Angeles
Kiadás célja: profittermelés
Minőség: moziban állítólag elmegy, port.hu-n 6.2/10

Angol címe: Battle of Los Angeles
Kiadás célja: részesedés a másik film profitjából
Minőség: film+-on is kilóg a sorból, nálam 0.273/10

Értem én, hogy az amerikaiak voltak eredetileg mocskok a névadásnál. De ezúttal igazán lehettek volna kreatívabbak a fordítók is. Ha a "Stir of echoes"-t le lehetett fordítani Hetedik érzékre, vagy a "Limitless"-t Csúcshatásra, akkor most is érzékeltethették volna a különbséget valami idióta címmel.

Hehe, belefutottál az Asylum-ba :D:D:D

J.Ati 07-22-2011 16:29

Végre megnéztem a Redet.
Jó kis akció-vígjáték, sok-sok lövöldözés, és menekülés.

Ajánlom nektek is :)

csabi 10-22-2011 02:55

nem új, de meg kellett néznem párszor.. :)

csabi 12-07-2011 21:35

hosszú idő után rávettem magam és megnéztem egy pár dolgot:

http://www.imdb.com/title/tt0905372/

http://www.imdb.com/title/tt0084787/

ha valaki szeretné megnézni, akkor a 2011essel kezdje és utána a régebbivel. nekem tetszett mind a kettő.

Remedy 12-07-2011 21:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 295143)
hosszú idő után rávettem magam és megnéztem egy pár dolgot:

http://www.imdb.com/title/tt0905372/

http://www.imdb.com/title/tt0084787/

ha valaki szeretné megnézni, akkor a 2011essel kezdje és utána a régebbivel. nekem tetszett mind a kettő.

Miert? A regit amugy mar lattam...

csabi 12-07-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295145)
Miert? A regit amugy mar lattam...

a mostani a régi előzménye.

Vent 12-08-2011 08:12

A Kecskebűvölők című filmet néztük meg néhány hete.
Nem értek egyet az imdb-s pontszámmal, nagyon jó film - kb. a film elejétől a végéig folyamatosan nevettünk.
Clooney most már a kedvenc színész kategóriába tartozik nálam :)

csabi 06-12-2012 08:00

vasárnap sikerült megnéznem imax 3d-ben, gyönyörű, szép, csillog-villog, de se füle, se farka. látta még valaki?

Merengő 06-12-2012 13:32

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 297581)

vasárnap sikerült megnéznem imax 3d-ben, gyönyörű, szép, csillog-villog, de se füle, se farka. látta még valaki?

én tervezem, hogy elmegyek megnézni hnap..

szamóka 06-12-2012 14:59

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 297581)
de se füle, se farka.

Én éppen emiatt fogom kihagyni, nem ez az első ilyen jellegű kritika, amit olvastam róla.

All times are GMT +1. The time now is 14:59.