![]() |
Quote:
Több lehetőség is van: Tekercstelenítés, szabi, a mi tolink visszalopja, több kocsma (még a 15%-ot is elviselhetőnek tartom), és amit sokan elfelejtenek: DIPLOMÁCIA. |
[quote=BigPi;106583]
Quote:
Tanuljatok meg játszani nem a hódot kell át írni hogy a hadinak, varinak még több előnye legyen. Szeretem a tolikat még ha néha bosszantanak is. de nem akarom hogy nelegyen egy darabb se. |
Quote:
|
Quote:
másrészt én nem akarom h a hadisok és a varisok teljes biztonságban legyenek tolisok nélkül, de nekik mér lehet meg a teljes biztonság?? |
Quote:
Ha ennyi ára van, hogy a tolik kellemetlenséget tudnak okozni 200hektáron, akkor megéri. Mikor regisztráltam gyorsba naponta vitték a tekit, 2-3ember legalább. Kiraktam a piacra, utána nem vitték, 1nap nyugalom volt, majd jöttek mások és ők vitték. Persze katonák is mentek el. Túl lehet élni, nem tart sokáig. Ugyanakkor mint mondtam, ha nem érne 30pontot az üres föld, akkor semmi se változni, mégis le lehetne bontani a toli mellé. |
Quote:
|
[i][quote=Synkel;38759].
Na szóval, a javaslatom lényege az lenne, hogy a toliakciókat is osszuk fel infószerző és támadó akciókra, mint a varázslóknál van. És ha támadó akciókat hajt végre, akkor a körtávolság függvényében emelkedjen a készültségfogyása. [/I] A topic teljesen másról mint amiről most vitatkoztok. A következő akcíókra vonatkozna: -Katonák meggyilkolása -Varázslok megyilkolása -Gyújtogatás A kérdésem még mindig az, hogy az új ötlet alapján a rendszer, csak a köröket venné figyelembe, vagy a helyezést is? Synkel kérlek te válaszolj! |
Egy kis személyes megjegyzést fűznék az eddig elhanzotakhoz.
A hodban én mindig félelffel játszom, de nem hiszem, hogy bármiféle hátrány érne ez miat.;) Azokat a szöviket érinti legfeljebb hátrányosan akik az összes piszkos munkát a tolival végeztetik el, de őket meg nem sajnálom.:p |
[quote=BigPi;106616][i]
Quote:
Másrészt én a köröket támogatom jobban, de ezen az oldalon nincs konkrét ötletem:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:27. |