![]() |
Quote:
|
Csoki, én is ezt szoktam volt csinálni, csak most az elején még MF voltam és poénból (beismerték mert megtaláltam őket hálég...) rengettek és mérgeztek...
Amúgy a te recepted a legfrankóbb ellenük, ezt meg kell hagyni :D |
érdekesség
Már elég régóta játszom és mióta a játék szabályai engedik 4 orival teszem.
Természetesen összekapcsolva és mind vippelve ugy ahogy kell, 1 vip a főorira és 1 vip az alatta levőre igy mind a 4 orim vippes jó sok ideje. Ma reggel viszont 2 országom is az anarba ébredt, nekem meg egy üzenet hogy: "Az áthelyezés oka, hogy a játék legelső szabályát nem tartottad be, és több országot irányítottál szabálytalanul." nem értem és szeretném tudni hogy a vip rendszernek van e arhivációja mert gondolom abbol egyértelmüen bizonyítható hogy az országok üsszevoltak kapcsolva.:eek: |
Quote:
|
Quote:
bocsi mindenkitöl ha zavartam |
Quote:
|
Quote:
|
Dühöngő fórum... dejó hogy ilyen is van, pont ez kell nekem most :mad:
Szerintetek az normális, hogy valaki felülről 4 kör távból folyamatosan küldje a pusztító és mészárló seregeket? Csak a morál miatt? Hétfőn kezdtem a játékot, szal nem valami régi sérelem vagy ilyesmi okból van. Az ki van zárva, hogy szövi bosszúállás, mivel csak egy MF-t loptam le (pár ember, ami tényleg nem volt veszteség az illetőnek.) és sikertelenül gömböztem 2 emberkét (és ara vigyáztam, hogy az is újonc legyen, én sem vok tele varikkal még). Emiatt kapok folyamatosan rengetést, tűzlabdát és pusztító seregeket? Csak szeretném ha vki megnyugtatna, hogy vannak ilyen bosszúálló/gerinctelen emberkék, akik egy kezdő orit próbálnak eltörölni minden látható ok nélkül (nemfogsikerülninekik:D ) vagy ez JKSZ-szerűség... *dühöng* *lenyugszik* Huh, köszönöm. Jó ez a dühöngő.:cool: |
Sajnos van ilyen :( Építs elegendő védelmet, hogy bebukjon, vagy szabizz le néhány napra, és akkor lekopik...
|
Köszi a választ, Laci!
Sajnos az még eltart egy darabig, míg elegendő védelmem lesz, hisz amíg egy adag katona kiképzése és átképzése befejeződik kapok 8-11 sereget :S 16 sereg/másfél nap egész jó arány, asszem erre büszke leszek :D És ezután hogyan álljak talpra 64 alatti morállal (mindkettő). Építsek át minden nélkülözhetőt kocsmára? :) Nevetséges, hogy felsőbb csoportokban top30%ban és top10ben könnyebb játszani, mint itt lent. |
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |