Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

-Fegya- 12-04-2007 07:50

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 139860)
Szerintem ez a legjobb egér:cool:

Szerintem meg a legjobb egér az én orim! :)

J.Ati 12-04-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 139927)
Szerintem meg a legjobb egér az én orim! :)

Hát az a baj,hogy a tied a sajton van;):D

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 139964)
Hát az a baj,hogy a tied a sajton van;):D

Szerintem meg nem venné jó néven, ha ebdugnád a farkát az USB-be, és utána nyomkodnád a fejét. Bár ahgoy a fogát az asztal lapjába veri, lehet , hogy kattogó handot tudna kiadni... :D (Boccs, de ezt nem tudtam kihagyni. Elég magas laszti volt.:D)

Fefe013 12-07-2007 15:32

Két ugyanakkora sereget küldtem egy orira, egy körben érkeztek, másodpercre ugyanakkor, az egyik befért a másik nem, hogy lehet ez? Mindkettő fosztott. A két sereg számításaim szerint lefelé is befért volna, bár a pontlistán felettem van, de azonos az értékünk......
Elszámoltam volna és a vesztes sereg ütött először és a második azért fért be, mert hullott egysége vagy mi?

[HTPA]GeeForce 12-07-2007 15:34

Szerintem az pattant, amelyik felülről ment.

De lehet hogy az elhullott egységei miatt fért be a második sereged, de én inkább az elsőre tippelnék.

-Fegya- 12-09-2007 07:48

Eszembe jutott egy furcsaság. Ha beveszünk egy klánba egy olyan országot, amelyikkel hadüzenetem van, akkor a hadüzenet megmarad.
Elég furcsa, hogy a pontlistán a klántársam piros. :)

Toti 12-09-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141062)
Szerintem az pattant, amelyik felülről ment.

De lehet hogy az elhullott egységei miatt fért be a második sereged, de én inkább az elsőre tippelnék.

Nekem is ez a tippem. Az első sereg, ami vesztett, ölt egy keveset, és az pont elég volt, hogy a második beférjen. Más nem nagyon van lehetőségként.

Remedy 12-09-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 141914)
Nekem is ez a tippem. Az első sereg, ami vesztett, ölt egy keveset, és az pont elég volt, hogy a második beférjen. Más nem nagyon van lehetőségként.

De, azert lehetoseg még van..... :)

Toti 12-09-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 141915)
De, azert lehetoseg még van..... :)

okés aláírom.
De ilyen esetben azért ez a legésszerűbb. Most lehetne sorolni, beért torony építkezésből, hogy gyújtott barakkig, meg rengetett, vagy embert lopott barakkig, meg stb. De nem hinném, hogy pont ez lenne.

Remedy 12-09-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 141917)
okés aláírom.
De ilyen esetben azért ez a legésszerűbb. Most lehetne sorolni, beért torony építkezésből, hogy gyújtott barakkig, meg rengetett, vagy embert lopott barakkig, meg stb. De nem hinném, hogy pont ez lenne.

Ez esetben mindketto bement volna, nem? (vagy mindketto pattan...) Nem erre gondoltam... :)

All times are GMT +1. The time now is 06:31.